Ştii să citeşti în palmă? Linia vieţii dezvăluie totul despre tine

Publicat pe 18.04.2016 la 11:40 Actualizat pe 18.04.2016 la 11:49

Ghicitul în palmă este o practică ancestrală, motiv pentru care, astazi, n-ar mai trebui să constituie vreun secret. Putem să descoperim informaţii preţioase ascunse, fără să apelăm la serviciile “speciale” ale vreunei “vrăjitoare”.

babel.hathitrust.org

Ghicitul în palmă este o practică ancestrală, motiv pentru care, astazi, n-ar mai trebui să constituie vreun secret. Putem să descoperim informaţii preţioase ascunse, fără să apelăm la serviciile “speciale” ale vreunei “vrăjitoare”.

Ca să ne iniţiem în arta cititului în palmă, trebuie să ţinem cont de următoarele reguli: există o palmă activă şi una pasivă! Cititul viitorului se va face în palma activă, cea pe care o folosim cel mai des. În palma pasivă se dezvăluie doar amănunte legate de trecut.

În fiecare palmă apar trei linii importante, respectiv linia dragostei, a minţii şi a vieţii! Dacă linia dragostei este curbată, înseamnă că-ţi va fi greu să găseşti persoana potrivită. Dimpotrivă, dacă este lungă, înseamnă că preferi stabilitatea.

Linia minţii îţi spune cât de echilibrat eşti, din punct de vedere psiho-emoţional: dacă linia este întreruptă, eşti predispusă la depresii şi anxietate. Dacă este lungă, înseamnă că eşti o persoană pragmatică şi mereu justă.

Linia vieţii este, de departe, cea mai importantă! Contrar aparenţelor, aceasta nu îţi dezvăluie câţi ani vei trăi! Oricât de multă importanţă ne-am aroga, trebuie să admitem că secretul cu privire la cuantumul anilor pe care îi vom trăi, îl deţin puteri superioare nouă.

Prin urmare, această linie a vieţii poate fi interpretată astfel: dacă este scurtă, înseamnă că trăieşti fiecare clipă la intensitate maximă, dacă se bifurcă, înseamnă că eşti o persoană care gândeşte de două ori înainte să acţioneze. Dacă linia este lungă şi curbată, atunci totul este perfect! Oricum ar fi ea, eşti fericit cu viaţa pe care o duci, iar asta îţi va aduce satisfacţii şi te va tine departe de depresii.

În articolul

Ştii să citeşti în palmă? Linia vieţii dezvăluie totul despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât a ajuns să coste o casă veche în Centrul Capitalei. După renovare, poate fi vândută cu 2 milioane de euro
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x