FOTO: Sunt şi bunicuţe printre ele, dar au pozat complet GOALE! Femei între 26 şi 60 de ani s-au arătat în toată splendoarea

Publicat pe 02.02.2017 la 10:23 Actualizat pe 02.02.2017 la 18:21

Un gest "curajos", dar cu mari ecouri!

Chiar dacă pare surprinzătoare, imaginea de mai jos este una...clasică şi chiar invocă rememorarea acelor picturi celebre din perioada Renaşterii, care evidenţiau trupurile goale şi voluptoase ale femeilor, considerate adevărate frumuseţi ale vremii.

Cu toate acestea, "volumul" este adesea cel care le bagă în depresie pe femeile de astăzi, iar un trup care nu este zvelt sau "fresh" este cauza nefericirii şi scăderii stimei de sine ,în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Dar, deşi poate părea un gest nebunesc, nişte femei trecute chiar şi de a doua tinereţe s-au coalizat şi le-au dat un motiv suratelor lor să nu mai fie atât de crtitice cu propria lor imagine.

Astfel că, acestea au pozat goale, cu toate "defectele" la vedere.

Susie Mason, 49, Rosamund Barnard, 26, Yvonne Iles, 68, Emma Donaldson, 47, Monica Czyzewska, 40, şi Maria Madalena, 56

Aşadar, ce părere ai? Te-ai şocat?! Oripilat?!... Mai bine continuă să le priveşti şi vei realiza că îţi vei schimba părerea despre propriul tău trup, pe care l-ai desconsiderat atâta timp!

De altfel, psihologii spun că acesta este un exerciţiu destul de bun pentru creşterea stimei de sine şi pentru a avita depresia.

Să vezi ridurile, colăceii, vergeturile, celulita altora, înseamnă să ai o perspectivă reală asupra lucrurilor, într-o lume avidă de perfecţiune trasă prin Photoshop.

În articolul

FOTO: Sunt şi bunicuţe printre ele, dar au pozat complet GOALE! Femei între 26 şi 60 de ani s-au arătat în toată splendoarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x