Tartarul este mărul discordiei între jurați în prima ediție „Chefi la cuțite”

Publicat pe 05.09.2016 la 09:50 Actualizat pe 05.09.2016 la 09:59

In aceasta seara, de la 20.30, la Antena 1, revine cel mai taios show culinar: ”Chefi la cuțite”. Inca din prima editie, intre cei trei chefi se lasa cu scantei.

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se întorc la Antena 1 de luni, 5 septembrie, de la ora 20.30, în fiecare luni și marți. Cu și mai mult umor și ironii la purtător, dar și cu strategii de luptă schimbate, cei trei jurați ajung la cuțite încă de la primele farfurii din etapa jurizării pe nevăzute. Așa se face că mărul discordiei dintre chefi în prima ediție de ”Chefi la cuțite” este tartarul.

Dumitrescu face tartar mai bun ca mine”, va spune chef Scărlătescu, spre uimirea tuturor. De aici și până la inflamarea spiritelor e numai un pas, pentru că chef Bontea nu este de acord cu ingredientele puse în platingul unui concurent. „Tu ești old fashioned, cum se spune”, i-a replicat chef Scărlătescu, în vreme ce Sorin adaugă: „Nu, clasic. Eu sunt un clasic în viață.

Discuția despre ingredientele care se folosesc la prepararea tartarului și câtă libertate poate avea bucătarul atunci când vrea să reinterpreteze acest fel de mâncare a fost concluzionată de chef Scărlătescu: „Bontea, tu nu vrei să înțelegi că ăsta mic, colegul nostru, excelează în anumite lucruri. Te-ai supărat pe el”.
Prima ediție „Chefi la cuțite” aduce la jurizarea pe nevăzute farfurii gustoase, dar și dezastre în bucătărie, oameni cu povești haioase și deopotrivă emoționante.

La preselecție vin concurenți din toate domeniile

De la o educatoare, la un specialist în comunicare sau un fost militar, lista celor care vin în show-ul de la Antena 1 e tot mai variată.

Pe lângă concurenți bine pregătiți – ca să fac o paranteză, vă spun că au venit mulți din afară, din Marea Britanie, America, Italia – a fost și mult umor. Noi trei am fost parcă mai în forma ca oricând, așa că telespectatorii vor avea parte de câteva momente memorabile, cu mine înfulecând o farfurie cu quinoa, pe care nu o suport, cu Scărlătescu făcând abdomene, cu meciuri de box în pauze și multe altele”, spune chef Bontea.

La rândul lui, chef Dumitrescu admite: „Pentru mine a fost destul de intens, am fost foarte atent la selecție, mai pretențios atunci când am dat cuțitlul. Vă mărturisesc că nu m-am mai simțit atât de liniștit ca la primul sezon pentru că acum știu ce urmează și că nu e de glumă. Au fost însă și multe momente relaxate, amuzante, cu apariții surpriză în platou.”

Iar pentru chef Scărlătescu varietatea este tot ce avea nevoie pentru a-și forma o nouă echipă cu care vrea să câștige cât mai multe confruntări: „Am avut parte de mai mulți bucătari profesionști, am avut români plecați în străinătate și școliți afară, care muncesc acolo, am avut farfurii mai lucrate, surprize multe.”

În articolul

Tartarul este mărul discordiei între jurați în prima ediție „Chefi la cuțite”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A transformat o dubă într-o locuinţă de lux, cu o investiţie de 140.000$. Cu cât vinde acum casa pe roţi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x