Top 10 cele mai bine imbracate femei din lume

Publicat pe 19.09.2013 la 08:37 Actualizat pe 19.09.2013 la 14:46

Kerry Washington - nominalizata la Premiile Emmy pentru rolul interpretat in serialul “Scandal”, este cea mai bine imbracata femeie din lume, potrivit revistei “People”.

Actrita americana, in varsta de 36 de ani, se afla in fruntea clasamentului realizat de publicatia respectiva. Locurile urmatoare sunt ocupate de Jennifer Lawrence – castigatoare a unui trofeu Oscar, Solange Knowles- sora lui Beyonce, Jenna Dewan- sotia lui Channing Tatum si Kate Bosworth - actrita.

“Nu detin multe perechi de pantaloni. Cand particip la evenimente, imi aleg tinuta in functie de ocazie, dar am grija sa fie confortabila, sa ma simt bine”, a marturisit Kerry.

Directorul executiv al revistei, Elizabeth Sporkin, o apreciaza pe Kerry datorita stilului vestimentar: “In acest an,a fost mereu in tendinte, a purtat outfit-uri impecabile si cred ca acest lucru este meritul ei”.

Desi Kerry Washington a fost numita “cea mai bine imbracata femeie“, Lawrence a primit titlul pentru "cel mai bun stil vestimentar haute couture", in timp ce actrita Jessica Chastain, cunoscuta pentru rolul din productia “Zero Dark Thirty”, a fost cea mai bine imbracata pe covorul rosu.

Cantareata Solange Knowles a obtinut puncte pentru stilul vestimentar indraznet si pentru increderea in sine afisata, in timp ce actrita din “Avatar”- Zoe Saldana a fost apreciata pentru ca stie sa asorteze cel mai bine piesele vestimentare din denim.

Actrita Gwyneth Paltrow a obtinut titlul de “cea mai bine imbracata femeie de anul trecut”.

Revista People a intocmit si lista celor mai prost imbracate femei, pe care apar actrita Sarah Jessica Parker si Michelle Obama- Prima Doamna a SUA.

Printre persoanele care au ocupat un loc in clasamentul realizat de aceasta revista se numara: Nicole Richie – Trendsetter, Emma Watson – stilata, imbina perfect piese vestimentare clasice, Lily Collins - inocenta, mizeaza pe obiecte vestimentare simple, dar de efect.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Top 10 cele mai bine imbracate femei din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Detalii neştiute despre Metrorex. Cum funcţionează metrourile şi ce incidente au întâlnit, de-a lungul timpului, angajaţii: "Responsabilitatea este foarte mare"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x