Trucuri de beauty de la celebritati: cum se ingrijesc vedetele

Publicat pe 03.10.2013 la 15:54

Mierea este un ingredient-minune, folosit in tratamentele de infrumusetare de zeci de ani, datorita calitatilor sale nutritive si hidratante.

Printre starurile care adora mierea se numara Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, dar si Anne Hathaway ori Scarlett Johansson, care considera ca produsele cosmetice pe baza de miere sunt foarte hidratante si benefice pentru ten.

De asemenea, mastile naturale pentru par ale lui Nicole Kidman contin acest ingredient. Saptamanal isi aplica un tratament cu banana, germeni de grau, iaurt, ulei de masline si doua lingurite de miere. Amestecul obtinut il lasa la macerat pentru 24 de ore, dupa care il aplica pe parul umed, lasandu-l sa actioneze timp de 15 minute. Apoi, clateste in profunzime.

Inspira-te de la celebritati si include in ritualul tau acest produs:

Pentru ten normal, iti poti pregati o masca naturala folosind doua lingurite de iaurt natural, una de miere si 30 ml de suc de lamaie. Amesteca toate ingredientele, pana se incorporeaza bine. Intinde pasta pe fata si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Clateste din abundenta si vei avea o piele catifelata.

Pentru tenul uscat, amesteca pulpa unui avocado cu o lingurita de ulei de masline si doua de miere. Omogenizeaza bine si aplica pasta obtinuta pe ten. Las-o sa actioneze 15 minute, dupa care spala-te cu apa calda.

Pentru ten gras, este recomandat sa-ti prepari o masca naturala cu mar rosu, un albus de ou, 30 ml de suc de lamaie si doua lingurite de miere. Trece prin razatoare marul, adaga celelalte ingrediente si amesteca bine pana obtii o pasta. Aplic-o pe ten, asteapta 20 de minute sa actioneze si indeparteaz-o cu apa calda.

Foto: Pinterest

În articolul

Trucuri de beauty de la celebritati: cum se ingrijesc vedetele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x