VIDEO! Fashion alert: primul documentar Skype despre Victoria Beckham

Publicat pe 05.12.2013 la 12:55 Actualizat pe 05.12.2013 la 13:25

Iubitoare de modă din lumea întreagă așteaptă cu sufletul la gură documentarul de modă care o are în prim plan pe trend-setterul momentului - frumoasa și eleganta Victoria Beckham. Începând cu ianuarie 2014, colaborarea dintre Skype și fosta Spice Girl ce poartă numele de Skype Collaboration Project va arăta cum arată traseul unui om de succes ce a reușit să creeze un brand de lux la nivel global.

Considerat un nou tip de documentar, proiectul va include momente importante din cariera Victoriei de la succesul ei muzical la transformarea ei într-un designer de succes. Se va vorbi despre frumusețe și creativitate și cum acestea se pot îmbina cu progresul tehnologic pentru a realiza ceva ieșit din tipare. După lansarea documentarului, va avea loc și o conferință live în care Victoria va răspunde întrebărilor fanilor săi. Pentru cei care vor să fie mereu ținuți la curent cu ceea ce se întâmplă în cadrul proiectului, azi a fost lansat Skype Collaboration Project website.

Colaborarea dintre Skype și Victoria Beckham a început în Septembrie și se va axa pe prezentarea ultimilor cinci ani din cariera fashion a fostei Spice Girl.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: hepta.ro

În articolul

VIDEO! Fashion alert: primul documentar Skype despre Victoria Beckham

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x