ANM: Atenționări COD GALBEN de viscol pentru mai multe județe din țară

Publicat pe 18.01.2017 la 08:23 Actualizat pe 18.01.2017 la 08:28

Nu scapam de vreme rea!

Nu scăpăm de viscol! Specialiștii ANM au emis, miercuri dimineața, atenționări de cod galben de viscol pentru mai multe județe din țară.

Meteorologii au emis atenţionări cod galben de viscol pentru mai multe judeţe din sud-estul ţării, unde intensificările vântului ating, la rafală, 65 de kilometri pe oră. De asemenea, rămân în vigoare codul galben de viscol emis de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru judeţele Caraş-Severin, Constanţa şi Călăraşi, precum şi o informare meteo valabilă pentru zone din sud şi sud-est.

Judeţele Buzău, Brăila şi Ialomiţa sunt sub cod galben de viscol până miercuri la ora 14.00.

Potrivit ANM, în aceste judeţe vântul va avea intensificări care la rafală pot atinge 55 - 65 de kilometri pe oră, spulberând zăpada.

De asemenea, până la ora 12.00, este sub cod galben de viscol şi judeţul Tulcea, unde vântul va depăşi la rafală 55 - 65 de kilometri pe oră.

Până miercuri la ora 10.00, este în vigoare şi o atenţionare cod galben de viscol pentru judeţele Caraş-Severin, Călăraşi şi Constanţa, unde rafalele de vânt vor depăşi 55 de kilometri pe oră, spulberând zăpada. În sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Totodată, o informare meteo de viscol este în vigoare până miercuri la ora 20.00. Astfel, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea şi în sudul judeţelor Vrancea, Prahova şi Dâmboviţa, vântul va avea intensificări cu viteze de 40 - 50 de kilometri pe oră şi temporar 55 - 60 kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

În articolul

ANM: Atenționări COD GALBEN de viscol pentru mai multe județe din țară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x