Și-a deschis SUFLETUL și a vorbit despre trauma vieții sale. Lady Gaga: "Mă lupt cu această boală în fiecare zi"

Publicat pe 06.12.2016 la 09:32 Actualizat pe 06.12.2016 la 10:04

Lady Gaga si-a deschis sufletul si a vorbit despre experienta care a marcat-o.

hepta.ro

Lady Gaga și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care se confruntă zi de zi. Cântăreața a dezvăluit drama vieții sale.

Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că suferă de sindromul de stres posttraumatic, informează contactmusic.com.

Cântăreața pop, care a fost violată la vârsta de 19 ani, a spus că greutăţile din propria viaţă au ajutat-o să empatizeze cu persoanele care au suferit traume similare.

Am o boală mintală şi mă lupt cu această boală mintală în fiecare zi. Trauma din propria mea viaţă m-a ajutat să înţeleg traumele celorlalţi”, a declarat artista într-un interviu acordat în emisiunea ”Today”.

Sufăr de sindromul de stres posttraumatic. Nu am spus niciodată nimănui acest lucru până acum”, a adăuga celebra cântăreaţă.

Însă Lady Gaga spune că este o persoană norocoasă, deoarece are în jurul ei o veritabilă ”reţea” de prieteni care o sprijină, iar bunătatea acestora a ajutat-o ”să îşi vindece” rănile psihologice.

După participarea la emisiunea ”The View”, Lady Gaga a publicat pe Twitter un videoclip cu interviul ei. ”Astăzi, am împărtăşit lumii cele mai adânci secrete ale mele. Secretele te îmbolnăvesc”, a scris vedeta în mesajul care însoţeşte acel material video.

Recent, Lady Gaga a recunoscut că faima nu îi face pe oameni mai fericiţi. Cântăreaţa este de părere că vedetele sunt ”puse pe un piedestal”, însă şansa de a simţi bunătatea oamenilor este mult mai importantă decât celebritatea şi faima.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat patru albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

În articolul

Și-a deschis SUFLETUL și a vorbit despre trauma vieții sale. Lady Gaga: "Mă lupt cu această boală în fiecare zi"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x