7 obiceiuri care il scot din minti

Publicat pe 19.06.2013 la 13:51 Actualizat pe 19.06.2013 la 15:44

Obiceiurile tale ciudate l-au facut sa se indragosteasca de tine. Erai diferita si i-a placut asta la nebunie. Dupa cateva luni de relatie, insa, a inceput sa se confrunte cu preferintele tale mai mult decat enervante. Iata 11 lucruri care il scot din minti (chiar daca nu iti spune):

1. Obsesia ta pentru decorat

Obsesia ta de a decora tot apartamentul de la A la Z, o data la cateva luni, il innebuneste. Barbatii nu inteleg nevoia femeilor de a infrumuseta spatiul in care traiesc; pentru ei, este important sa locuiasca intr-un loc decent si practic. Data viitoare, gandeste-te de doua ori inainte de a lua trei seturi de draperii si zeci de perne decorative.

2. Abilitatea de a face multi-tasking

In timp ce tu poti sa urmaresti trei seriale in paralel si sa retii personajele, dramele si evolutia fiecarui cuplu indragit, el prefera sa vada un serial cap-coada, chiar daca pentru asta va petrece ore in fata calculatorului.

3. Cand te plangi ca esti prea grasa

Barbatii sunt obisnuiti sa rezolve orice problema, dar un singur lucru nu pot remedia: convingerea iubitei ca este grasa. De fiecare data cand te uiti in oglinda si il intrebi daca te-ai ingrasat, urmatorul scenariu are loc: el neaga, tu insisti, el iar neaga, tu ii spui ca te minte. De fapt, lucrurile nu stau deloc asa. Barbatul de langa tine te vede frumoasa prin prisma sentimentelor sale pentru tine si il scoate din minti faptul ca tu nu te vezi in aceeasi lumina.

4. Cand il dadacesti

Iubitul tau are deja o mama, retine asta. In plus, nu se asteapta si nici nu vrea ca tu sa il dadacesti toata ziua. Desi ii place sa ii arati interes, este mai important pentru el sa ii respecti alegerile si independenta.

5. De fiecare data cand intarzii

Ce-i drept, nu doar femeile intarzie, dar si atunci cand o fac... barbatii isi ies din minti. Mai mult ca sigur, iubitul tau e o fire nerabdatoare si uraste estimarile generale de tipul: "Nu mai am mult. Ajung imediat". Incearca sa fii mai specifica data viitoare si sa ii dai un timp exact: "In 15 minute ajung".

6. Cand ii corectezi fiecare afirmatie

Ti s-a intamplat sa iti intrerupi iubitul atunci cand povesteste o anecdota doar pentru a-l corecta? Incearca sa faci asta mai rar - cel putin atunci cand sunteti in public. Barbatii urasc sa fie corectati atunci cand ies in gasca, mai ales daca e vorba de lucruri lipsite de importanta.

7. Cand te comporti ca si cum ii citesti gandurile

Nu e nimic mai enervant pentru un barbat decat sa te superi pe el si sa nu ii spui de ce. De fapt, exista ceva mai iritant: sa ii dai replica "lasa, ca stii tu ce ai facut zilele trecute". De cele mai multe ori, el chiar nu are idee despre ce vorbesti. Mai bine lasi ocolisurile si ii spui direct ce te-a deranjat.

foto: yourlovetips.com

În articolul

7 obiceiuri care il scot din minti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
„Cea mai frumoasă româncă!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: „Visele au devenit mai mari!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x