Ce spune lenjeria intima despre noi?

Publicat pe 07.09.2012 la 16:11 Actualizat pe 22.05.2013 la 15:42

lenjerie

Orice femeie care se respecta poarta lenjeria care i se potriveste. Cand vine vorba despre lenjeria intima, femeile sunt mai mult un fel de Bridget Jones decat Brigitte Bardot.

Insa mai exista o speranta, avand in vedere ca un studiu recent scaoate la iveala faptul ca femeile depun un adevarat efort sa isi cumpere lenjeria potrivita.

O femeie casatorita, 37 de ani: “Sotul meu mereu glumeste ca arat ca un cadou de Craciun, cu o hartie groaznica deasupa, insa ceva de calitate la interior. De obicei port blugi si tricouri, insa cand vine vorba de lenjerie intima, intotdeauna fac eforturi sa arate bine. Imi place sa port seturi sexy negre, rosii sau alta culoare vibranta. Lenjeria este ceva personal, este ceva ce vad doar eu si sotul meu. E ceva special intre noi chiar si dupa 20 de ani de casnicie si 3 copii si este minunat ca inca are efect asupra lui.
Am avut o cicatrice din cauza cancerului cervical timp de 4 ani. Mi s-a spus ca e ceva inoperabil si chimioterapia va intarzia inevitabilul. A fost devastator. Am fost intr-un carucior cu rotile. Din fericire boala a avut o remisie. Mi-am pierdut increderea in mine si in corpul meu, asa ca purtand lenjerie draguta ma face sa ma simt sexy. Am aproape 20 de tinute si imi cumpar una noua in fiecare luna.”

O femeie de 41 de ani, singura: “Arat foarte bine, asa ca ma imbrac in rochii. Nu ma tem de culorile puternice, cum ar fi galbenul si rosul. Lenjeria este insa altceva. Toti se asteapta sa port un corset rosu, insa de obicei port boxeri si sutien alb. Imi place lenjeria de culoarea pielii, bej sau alba, deoarece nu se vede prin haine. Poate ca stilul meu Bridget Jones nu e chiar atat de sexi, insa tine totul foarte bine si ma face sa arat bine. Ma face sa am incredere in felul in care arat. Dormitorul meu este foarte sexi, asemenea unui budoar, asa ca barbatii raman surprinsi cand ma dezbrac in fatal or.”

O mama singura de 30 de ani: “Arat profesional pe dinafara: fuste tip creion, tocuri inalte si bluze – insa lenjeria intima nu e la fel. Am aproape 60 de perechi de boxeri si tanga, 25 de sutiene, insa nu prea se potrivesc. Muncesc intr-un restaurant si lenjeria mea trebuie sa fie confortabila. Nu-mi pasa cum arata, deoarece nu o vede nimeni. In ciuda faptului ca lenjeria mea nu prea se potriveste, imi cumpar tot timpul. La o intalnire am incercat sa port un set care sa se potriveasca, insa cu alte ocazii… am uitat.

22 ani, designer de bijuterii: “Poate ca sunt imbracata cu cu un top sau o rochie, nimic mult prea sexy, insa pe dedesubt port corsete scumpe.”

Sunt un fan al lenjeriei scumpe, in mod special a corsetelor. Purtand ceva matasos si bine croit, imi imbunatateste postura. “

În articolul

Ce spune lenjeria intima despre noi?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x