Până la capătul relației și înapoi! CANCERUL a unit doi soți, după ce AMBII s-au îmbolnăvit

Publicat pe 14.08.2014 la 10:58 Actualizat pe 14.08.2014 la 12:48

Johnnie Walker (nu, nu brandul de whiskey) și soția sa, Tiggy, au fost pe punctul de a renunța la căsnicia lor din cauza unei boli teribile - cancer. Din fericire, cei doi au demonstrat că divorțul nu e soluția, iar boala îți poate întări dragostea

Johnnie Walker (nu, nu brandul de whiskey) și soția sa, Tiggy, au fost pe punctul de a renunța la căsnicia lor din cauza unei boli teribile - cancer. Din fericire, cei doi au demonstrat că divorțul nu e soluția, iar boala îți poate întări dragostea.

La trei luni după ce s-au căsătorit, DJ-ul Johnnie a primit vestea că are cancer. Iubirea pe care o simțea pentru el a făcut-o pe Tiggy să-l îngrijească ca nimeni alta timp de nouă luni. Și-a pus toată energia în acest lucru și a uitat de faptul că vrea să aibă o profesie și să fie mamă. „Am dat totul ca să fiu sigură că va fi bine - dar m-am pierdut. Nu mai aveam niciun scop”, comentează Tiggy. În tot acest timp, ea i-a dat de mâncare, l-a spălat, i-a curățat voma, i-a îndurat depresia și atacurile, iar atunci când i-a spus că s-ar putea să nu supraviețuiască cancerului, Tiggy a refuzat să-l lase să moară.

Ratase șansa ei de a deveni mamă. Cei doi înghețaseră sperma lui Johnnie când acesta fusese diagnosticat. Dar, până s-a făcut bine, Tiggy a intrat la menopauză. După 10 ani de când Johnnie s-a întors la radio, Tiggy a descoperit că are un nodul la sân. După o biopsie, doctorii i-au dat vestea - are cancer. Femeia a acceptat o lumpectomie, dar doctorii au sfătuit-o să continue tratamentul cu chimioterapie și radioterapie. Părul a început să-i cadă în timpul celei de-a doua ture: „Cel mai bun mod de a o descrie [chimioterapia] este cea mai rea mahmureală a vieții tale înmulțită de zece ori”.

La final, nu a mai suportat. „I-am spus oncologului că nu mă interesează dacă trăiesc sau nu. Nu mai pot să trec prin asta!”. Boala a afectat-o atât de mult, încât i-a reproșat lui Johnnie că nu ar fi avut cancer dacă nu s-ar fi măritat cu el. Atunci, au știut că e timpul să apeleze la un terapeut de cuplu.

Astăzi, Tiggy își aduce aminte cu plăcere de momentul când el i-a ras părul și de puterea ei de a învinge boala: „În ziua în care mi-a pus diagnosticul, am scos câinele la plimbare. Păsările cântau. Pur și simplu m-am gândit cât de uimitoare e natura și că într-un an aș putea să nu mai văd toate acestea”.

În articolul

Până la capătul relației și înapoi! CANCERUL a unit doi soți, după ce AMBII s-au îmbolnăvit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x