Afla cum sa pierzi in greutate trei kilograme!

Publicat pe 09.09.2013 la 16:02 Actualizat pe 09.09.2013 la 16:34

Orice femeie isi doreste sa aiba un corp de invidiat, motiv pentru care apeleaza la propriile trucuri sau diete. Astfel, daca vrei cu ardoare sa pierzi cateva kilograme urmeaza sfaturile de mai jos:

Gateste la aburi

Indiferent ca iti gatesti carne sau legume opteaza sa le prepari pe aburi sau la cuptor, deoarece isi vor pastra proprietatile nutritive, fiind benefice pentru organism. De asemenea, inlocuieste otetul cu lamaie si micsoreaza consumul de ulei. Este indicat sa utilizezi cel mult doua lingurite de ulei de masline pe zi.

Consuma multe legume

Include in dieta zilnica multe legume. Poti sa optezi pentru linte, naut, fasole si soia, deoarece au un continut scazut in grasimi. Dar, in acelasi timp, sunt bogate in proteine si contin vitamine (B si E), acid folic, minerale si fibre. De asemenea, aceste legume micsoreaza apetitul si ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, dar si a tranzitului intestinal. Prin urmare, alege sa mananci aceste legume de cel putin doua ori pe saptamana.

Foloseste farfurii de desert

Ca sa reusesti sa slabesti si sa mananci mai putin alege farfuriile pentru desert. Sunt mai mici, ceea ce iti da senzatia ca mananci o cantitate potrivita de hrana.

Include in dieta fructe

Fructele sunt nelipsite din alimentatia zilnica, pentru ca au un continut ridicat de apa si fibre, astfel ca reduc apetitul. Consuma kiwi, pepene verde sau galben, care au un aport scazut de zahar.

Opteaza pentru alimente satioase

Alimentele cu un indice de satietate ridicat sunt un must-have in dieta, deoarece sunt bogate in proteine, apa si fibre. Consuma mere, morcovi, pui si branza, pentru ca au proprietatea de a potoli foamea.

În articolul

Afla cum sa pierzi in greutate trei kilograme!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x