Biorezonanta, o noua metoda de tratare a astmului bronsic

Publicat pe 10.09.2012 la 12:43 Actualizat pe 10.09.2012 la 13:31

La majoritatea copiilor bolnavi de astm si la aproape jumatate din adulti boala se produce prin mecanisme alergic-inflamatorii la substante prezente in aer, care declanseaza in organism eliberarea unor mediatori (cum ar fi de exemplu histamina), care declanseaza contractia bronsica.

Un alt procent de pacienti dezvolta boala astmatica avand ca factor declansator infectii virale repetate cu virusuri agresive. Intotdeauna la acesti pacienti exista un teren genetic innascut care predispune la imbolnavire si favorizeaza hiperreactivitatea bronsica. Aceasta reprezinta un raspuns exagerat al cailor aeriene la stimuli exteriori (aer rece, efort fizic, fum de tigara sau alti poluanti inhalati, alergeni, infectii virale), dar si la stimuli de natura psihologica precum stresul.

Manifestarile bolnavilor cu astm

Astmaticii se plang de crize de sufocare ce apar brusc in diferite circumstante, deseori asociate cu o tuse iritanta care, foarte rar, poate fi singurul simptom al bolii. Respiratia este suieratoare si atrage atentia pacientului si celor din jur. Majoritatea persoanelor afectate remarca singure in ce context apar problemele lor, aceste observatii ajutand la descoperirea originii si factorilor declansatori ai astmului.

Tratarea astmului cu EIS si biorezonanta

In mod clasic, tratamentul astmului presupune administrarea de medicamente bronhodilatatoare si antiinflamatorii (cortizonice si inhibitori de leukotriene). Desi aceste metode terapeutice au cunoscut evolutii remarcabile, tot mai multe cazuri de astm se agraveaza sever si sa nu mai raspund la tratament deoarece pacientii devin corticodependenti si/sau corticorezistenti.

Electrosomatografia interstitiala (EIS) si Biorezonanta Paul Schmidt, completate de homeopatie, gemoterapie si fitoterapie ajuta la o apreciere de mare subtilitate a starii intregului organism deoarece se stie ca a trata o parte a corpului fizic fara a se lua in considerare restul organismului ca un tot nu ofera o posibilitate reala de vindecare.

Electrosomatografia interstitiala permite aprecierea starii metabolice celulare, a microcirculatiei si oxigenarii tesuturilor tuturor organelor, realizandu-se chiar o investigatie amanuntita.

Cu ajutorul Biorezonantei se realizeaza desensibilizarea la alergeni, „sterilizand“ corpul energetic si implicit cel fizic de prezenta agentilor patogeni (bacterii, virusuri). Metoda ajuta la aflarea eficientei metodelor de tratament alese chiar in timpul testarii“, ne spune Mihaela Dascalu, Medic Specialist Clinica Sciencemed, www.sciencemed.ro.

sursa: revistafelicia.ro

foto: hepta.ro

În articolul

Biorezonanta, o noua metoda de tratare a astmului bronsic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x