Dr. Oz – cum indepartezi ridurile din decolteu

Publicat pe 08.10.2012 la 16:32 Actualizat pe 08.10.2012 la 16:42

riduri decolteu

Iti dezvaluie varsta imediat, dar nu sunt ridurile de pe fata sau de pe gat. Este vorba despre ridurile din decolteu. Dr. Oz si medicul dermatolog Debra Jaliman ne vor arata cum putem scapa de definitiv ele.

Dr. Oz: “De ce fac oamenii riduri la decolteu? Ridurile sunt o rupere a fibrelor de collagen si elastina. Asta are loc din cauza soarelui.

De obicei, ridurile apar in jur de 40 de ani si se tot inrautatesc. Iata ce se petrece: in timp ce mergi, esti expusa la soare de deasupra. Expunerea la soare afecteaza pielea. Razele patrund in piele. Sub piele se afla o retea densa de colagen si fibrinogen. Acestea actioneaza ca o trambulina sub piele. Esafodajul incepe sa se prabuseasca, pielea incepe sa se strice si pierzi niste elemente structurale-cheie. Foliculii de par incep sa moara… fara infrastructura, fara acel sprijin al esafodajului, aceste incretituri se adancesc. Cele foarte adanci devin ridurile din decolteu. Desi radiatiile ultraviolete sau expunearea la soare constituie factorul declansator, exista si alti facori importanti. ”

Dr. Debra Jaliman: “Multora le place sa doarma pe o parte, in pozitia fetala foarte confortabila, dar nu e bine fiindca sanii mari mai ales, se freaca unul de celalat si fac cute pielii dintre ei, asa te alegi cu riduri adanci. Pentru a evita ridurile, foloseste o inventie utila – perna pentru sani. Aceasta este ca un mic ham ce tine sanii la distanta. Alta metoda sunt cremele cu retinol ce trebuie folosite noaptea, deoarece interactioneaza cu lumina solara. Ele nu trebuie folosite ocazional ci in mod regulat. Si trebuie folosita protectie solara 30 sau peste in fiecare dimineata. Vei vedea efectul.”

Pentru mai multe sfaturi in ceea ce priveste sanatatea ta, urmareste emisiunea Dr. Oz, in fiecare seara de luni pana vineri de la 22:00 la Euforia TV.

Iata cum scapi de riduri:

În articolul

Dr. Oz – cum indepartezi ridurile din decolteu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x