Sase sfaturi pentru a slabi usor

Publicat pe 05.01.2011 la 09:21

La inceput de an toata lumea isi propune sa slabeasca, ceea ce inseamna ca multi renunta la alimentele preferate, la carbohidrati si la grasimi, dar nu multe persoane stiu ca, astfel, isi creeaza o dieta ce nu poate fi tinuta.

In schimb, iata cateva sfaturi pentru a va mentine silueta sau pentru a scapa de kilogramele in plus, prezentate de Fox News.

1. Un mic-dejun sanatos

Persoanele care sar peste micul dejun isi incetinesc metabolismul si favorizeaza cresterea in greutate. Astfel, este de preferat sa va incepeti ziua cu un mic dejun care sa contina fibre si putine proteine pentru a va simti plini pana la masa de pranz.

2. Fibre

Fibrele sunt secretul slabirii, alimentele bogate in fibre scad senzatia de foame, asa ca tendinta este de a manca mai putin. Cantitatea zilnica de fibre recomandata de specialisti este de 30-35 de grame pentru femei si de 38 de grame pentru barbati.

3. Lactate

Conform unui studiu publicat in Obesity Research, lactatele ajuta la pierderea greutatii. Cercetatorii au descoperit ca un nivel scazut de calciu poate duce la eliberarea unui hormon ce cauzeaza ingrasarea. Persoanele care tin o dieta cu putine calorii, dar care includ in dieta lor trei pana la patru portii de lactate pe zi slabesc mai usor.

4. Ardei iute

O alta modalitate de a slabi usor si eficient este aceea de a consuma mai mult ardei iute, pentru ca ofera senzatie de satietate si reduce nivelul hormonului care ne provoaca foamea.

5. Supa

Supa este una dintre cele mai bune mancaruri si de aceea se recomanda consumarea ei la masa principala. Supa contine putine calorii si este bogata in fibre.

6. Exercitii fizice

Antrenamentele de forta sunt asociate cu persoanele care fac body building, insa acesta este cel mai bun exercitiu pentru cei care incearca sa slabeasca. Antrenamentele de forta ajuta la fortificarea ligamentelor si a tendoanelor si cresc masa musculara, ceea ce ajuta metabolismul.

Citeste si Intact News

Sursa foto: enformacenter.net

În articolul

Sase sfaturi pentru a slabi usor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x