Sucul natural, secretul unui trup sanatos

Publicat pe 23.09.2013 la 13:18 Actualizat pe 24.09.2013 la 08:08

Sucurile naturale au efecte uimitoare pentru organismul uman. Invata sa le incluzi in dieta, in functie de afectiunea de care suferi, deoarece pot reduce simptomele urmatoarelor boli:

Suc natural cu zmeura

Prepara un suc natural delicios si sanatos, folosind 100 g zmeura, doua portocale de marime medie si 100 g capsune. Pune fructele in blender . Sucul obtinut previne astmul, deoarece reduce inflamarea cailor respiratorii.

Suc natural cu mango

Ai nevoie de un fruct de mango, doua felii de ananas si un grapefruit. Taie fructele in felii si pune-le in blender. Acest suc previne acumularea de gaze. In plus, ca sa te simti bine, fa sport si mesteca bine alimentele. Astfel, vei reusi sa-ti imbunatatesti procesul de digestie.

Suc natural cu portocale

Pune in blender doua portocale, doi morcovi si o sfecla rosie. Consuma un pahar de suc timp de cinci zile pe saptamana. Vei reusi sa previi alergia, care este o reactie imunologica exagerata a organismului atunci cand “detecteaza” substante nocive.

Suc natural cu broccoli

Prepara un suc natural ce te ajuta sa atenuezi simptomele depresiei folosind trei buchetele de broccoli, doi morcovi si un mar. Consumat zilnic, insotit de o alimentatie diversificata, acest suc te va ajuta sa-ti revigorezi sistemul nervos. Bineinteles, depresia este o afectiune ce necesita atentie medicala, insa acest preparat iti va imbunatati starea.

Suc natural cu lapte de soia

Ai nevoie de 100 ml de lapte de soia, 50 g de tofu, doua banane si 20 ml de ulei de migdale. Amesteca ingredientele in blender si adauga o lingurita de pulbere de scortisoara. Acest suc imbunatateste puterea de concentrare.

Suc natural cu sparanghel
Un suc natural eficient in detoxifierea organismului poti prepara folosind 250 g sparanghel, o jumatate de lamaie si doi castraveti de marime medie. Este important sa le adaugi in blender in aceasta ordine. Castravetele reduce grasimile, trigliceridele si colesterolul.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Sucul natural, secretul unui trup sanatos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x