12+ idei de cadouri pentru Sfântă Mărie. Ce să le oferi sărbătoriților în funcție de zodii

Publicat pe 14.08.2018 la 12:10 Actualizat pe 14.08.2018 la 12:16

Cu ocazia Sfintei Mării, răsfăță sărbătoriții cu cadouri potrivite pentru fiecare în parte. Am creat un ghid dedicat care să-ți facă misiunea de alegere a cadoului mai ușoară. Astfel, îți propunem o listă de 12+ idei de cadouri pentru ei, în funcție de zodii!

Mai mult de 2 milioane de români își celebrează ziua onomastică pe data de 15 august. Cu ocazia Sfintei Mării, răsfăță sărbătoriții cu cadouri potrivite pentru fiecare în parte. Am creat un ghid dedicat care să-ți facă misiunea de alegere a cadoului mai ușoară. Astfel, îți propunem o listă de 12+ idei de cadouri pentru ei, în funcție de zodii!

1. Cadouri pentru zodia Berbec (21 martie-20 aprilie)

Printre principalele calități ale Berbecilor se numără curajul și energia de care debordează. Din acest motiv, nu ar fi exclus ca printre pasiunile lor să se numere și De aceea, cele mai potrivite idei de cadouri pentru nativii născuți în această zodie, care poartă numele de Maria, Marian sau derivate sunt accesoriile pentru călătorie, cum ar fi gențile de voiaj.

2. Cadouri pentru zodia Taur (21 aprilie-21 mai)

Taurii sunt recunoscuți ca fiind cei care aspiră cel mai tare la bunăstarea materială. Dintre toate zodiile, cei născuți sub semnul astral al Taurului sunt cap de listă în ceea ce privește gustul aparte pentru tot ceea ce definește luxul. Prin urmare, ai face o alegere bună pentru sărbătoriții acestei zodii dacă ai alege cadouri de lux, premium, cum ar fi bijuterii sau accesorii de înfrumusețare de calitate foarte bună.

3. Cadouri pentru zodia Gemeni (22 mai-21 iunie)

Gemenii sunt printre cei mai comunicativi nativi din zodiac, asta dacă se află în zona lor de confort, înconjurați de oamenii cu care se simt în apele lor. Pentru a-i stimula această latură, ai putea să îi oferi cadouri pe care să le poată folosi cu cei dragi, cum ar fi, de exemplu, un set de pahare.

4. Cadouri pentru Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sensibilitatea excesivă pe care o manifestă Racii ne fac să credem că nu ai cum să fai greș optând pentru un cadou care să le aline latura spirituală. Cadourile simbolice, precum o ramă foto, o cutie de bijuterii sau un tablou sunt doar câteva dintre ideile de cadouri care vor fi, cu siguranță, pe planul racilor.

5. Cadouri pentru Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă este cineva care își dorește să strălucească și să iasă în evidență indiferent de context, acela este nativul Leu. La fel ca Taurii, Leii adoră să poarte haine și obiecte de lux, așa că ai putea să achiziționezi pentru ei un ceas, o eșarfă sau poate chiar un parfum din gama de cadouri de lux.

6. Cadouri pentru Fecioară (23 august - 21 septemebrie)

Reprezentanții zodiei Fecioară sunt firi foarte practice, motiv pentru care ai putea lua în calcul niște idei de cadouri de Sf. Mărie care să le fie de folos. Nu trebuie să investești foarte mult în această direcție, ba chiar poți alege cadouri foarte potrivite, cu un buget minim. Îți sugerăm să optezi pentru căni cu diverse mesaje, pentru serviete de laptop sau instrumente de scris.

7. Cadouri pentru Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Știm deja că cei mai echilibrați nativi sunt născuți în zodia Balanței! Logica după care se ghidează, deseori, acești reprezentanți ne inspiră să îți propunem să alegi cadouri de Sf. Mărie care să le antreneze mintea. Ce ai spune, de exemplu, de un puzzle personalizat? De asemenea, o idee foarte bună este să alegi o agendă, pentru că Balanțele sunt firi destul de organizate.

8. Cadouri pentru Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Hotărârea este trăsătura care îi caracterizează cei mai bine pe Scorpioni. Această caracteristică a lor se reflectă și în viața lor profesională, ceea ce înseamnă că te poți orienta către cadouri din categoria corporate, care să îi fie utile la birou. O agendă sau o lampă, ori chiar un acumulator extern pentru telefonul mobil sunt idei inspirate de luat în considerare.

9. Cadouri pentru Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Generozitatea este cea mai mare calitate pe care o au Săgetătorii. Aceștia adoră să fie înconjurați de prieteni și să își ofere ajutorul ori de câte ori este posibil acest lucru. Cele mai potrivite cadouri pentru Săgetătorii care se aniversează de Sf. Mărie sunt cele de care se poate bucura alături de cei dragi. Un set de cocktail sau un set de pahare sunt idei pe care nu ar trebui să le omiți.

10. Cadouri pentru Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Majoritatea Capricornilor sunt firi optimiste, energice și mereu puse pe șotii. Îi poți recunoaște ușor dintr-un grup, fiind cei care fac glume pentru a-i amuza pe ceilalți. Cel mai bine li se potrivesc Capricornilor cadourilor amuzante, de aceea iti sugeram cateva cadouri haioase: tricouri personalizate, jocuri de societate si altele.

11. Cadouri pentru Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un spirit rebel precum este Vărsătorul are nevoie tot timpul de activități interesante care să îi ocupe timpul disponibil. Totodată, Vărsătorului este cel mai indicat să îi ofere experiențe și nu neapărat obiecte, drept cadou. Ce-ai zice să-l surprinzi cu o invitație la film, o excursie sau o sesiune de cumpărături prin magazinele sale preferate?

12. Cadouri pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt cei mai mari devoratori de cultură, de aceea este destul de simplu să alegi un cadou pentru ei. O carte bună, care sa le antreneze mintea, un joc de strategie sau poate o invitație la o piesă de teatru cu tematică psihologică sunt idei bune de cadouri pentru cei din zodia Pești.

Nu ești curios să descopei și mai multe idei de cadouri pentru zodii?

Foto: unsplash.com

În articolul

12+ idei de cadouri pentru Sfântă Mărie. Ce să le oferi sărbătoriților în funcție de zodii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x