5 utilizări inedite pentru spray-urile cu vopsea

Publicat pe 29.08.2019 la 08:08 Actualizat pe 29.08.2019 la 08:10

Tuburile de spray cu vopsea nu trebuie aruncate după ce s-au golit. Le poți recicla sau, și mai bine, le poți reutiliza, transformându-le în obiecte inedite de decor. Iată cât de simplu este să-ți folosești imaginație și să folosești diferit aceste obiecte. Spray-urile cu vopsea sunt folosite pentru graffiti, oferindu-ți posibilitatea să desenezi, să pictezi și să transmiți diferite mesaje în zonele special amenajate. Dar după ce aceste tuburi s-au golit nu înseamnă că s-a terminat și distracția. Îți poți folosi în continuare imaginația, pentru a refolosi creativ aceste obiecte, astfel încât să-ți decorezi locuința sau biroul într-un stil unic. Iată câte sugestii:

Tuburile de spray cu vopsea nu trebuie aruncate după ce s-au golit. Le poți recicla sau, și mai bine, le poți reutiliza, transformându-le în obiecte inedite de decor. Iată cât de simplu este să-ți folosești imaginație și să folosești diferit aceste obiecte.

Spray-urile cu vopsea sunt folosite pentru graffiti, oferindu-ți posibilitatea să desenezi, să pictezi și să transmiți diferite mesaje în zonele special amenajate. Dar după ce aceste tuburi s-au golit nu înseamnă că s-a terminat și distracția. Îți poți folosi în continuare imaginația, pentru a refolosi creativ aceste obiecte, astfel încât să-ți decorezi locuința sau biroul într-un stil unic. Iată câte sugestii:
1. Lustre
Tuburile goale pot fi transformate în corpuri de iluminat. După ce montezi în interiorul lor firele electrice și becuri, le poți agăța de tavan, pentru ca efectul să fie și mai interesant. În acest fel vei obține propriile tale lustre, din materiale 100% reciclate. Desigur, poți colora tuburile cum dorești, atât pe exterior cât și pe interior, iar pe această pagină poți găsi câteva idei haioase, din care te poți inspira.
2. Scaune
Poți face scaune sau fotolii din tuburile goale de spray cu vopsea și nu este chiar așa de complicat cum îți imaginezi. Evident, trebuie să ai foarte multe tuburi goale, cel puțin 100, așa că dacă vrei să încerci să construiești așa ceva ar trebui să începi din timp să păstrezi toate tuburile folosite. Trebuie să le scoți etichetele, să le lustruiești bine și apoi să le fixezi pe un cadru metalic, de dimensiunea dorită. În acest fel poți obține un scaun sau un fotoliu cu șezutul și spătarul construite din tuburile goale.
3. Veioze
O altă idee interesantă este să transformi aceste tuburi într-o veioză cool, pe care să o ții pe noptieră. După ce scoți etichetele de pe tuburi le poți vopsi în orice culoare dorești, apoi trebuie să faci o gaură în partea de sus și în partea de jos, pentru firul electric. Abajurul se va fixa cu un lipici rezistent în partea de sus, astfel încât tubul va deveni suportul veiozei.
4. Vaze de flori
Poți decora tuburile goale după cum dorești și le poți da o altă funcționalitate. În acest caz, le poți transforma în vază de flori sau în suport de umbrele, ori pentru alte obiecte din casă. Tuburile au stabilitate și dacă le vopsești în nuanțe deosebite și le conferi un aspect vintage vei obține obiecte de decor unicat, cu care îi vei surprinde pe musafiri.
5. Jucării
Dacă vrei să faci o surpriză inedită unui copil, îi poți oferi cadou o jucărie făcută chiar de tine, dintr-un tub gol de spray. Vopsește tubul în culoarea pe care o crezi mai potrivită, apoi lipește pe el nasturi, eșarfe, fulare, căciuli și alte accesorii vestimentare. Tubul va forma corpul jucăriei, iar aceste accesorii vor reprezenta hainele. Nu uita să pictezi ochii și o față simpatică pentru personajul conceput de tine.

Nu ezita să-ți pui în valoare imaginația și să transformi vechile tuburi de spray cu vopsea obiecte decorative deosebite. Nu se știe cine va fi impresionat de creația ta! Proiecte de acest fel au fost prezentate inclusiv în cadrul Milan Design Week, prin urmare ai putea chiar să încerci să vinzi aceste obiecte celor care colecționează produse handmade și care apreciază creativitatea.

În articolul

5 utilizări inedite pentru spray-urile cu vopsea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x