6 trucuri SIMPLE pentru a avea grijă de tocurile tale preferate!

Publicat pe 19.01.2015 la 13:12 Actualizat pe 19.01.2015 la 14:46

Știm deja din proprie experiență că pantofii ne exaltă inimile, mai ales atunci când miros a nou. Orice femeie visează la un dulap burdușit de astfel de "exemplare", în diferite culori și forme

pinterest

Știm deja din proprie experiență că pantofii ne exaltă inimile, mai ales atunci când miros a nou. Orice femeie visează la un dulap burdușit de astfel de "exemplare", în diferite culori și forme. Dacă totuși nu ne permitem să cheltuim o avere pentru ei, am putea cel puțin avea grijă cum îi depozităm, tratându-i regește pentru a ne bucura cât mai mult de compania lor.

Astfel, ar trebui să ținem cont de câteva trucuri:

  • Înlocuiește-le talpa. De cele mai multe ori pantofii au o talpă destul de subțire. Pentru a vă bucura mai multă vreme de ei și pentru a fi mult mai confortabili, evitând alunecarea, poți opta pentru o talpă nouă.
  • Investiți în suportul pentru cizme. Fie că optați pentru varianta ieftină, ghemotoace de hârtie, ori pentru cea modernă, specială, aveț grijă ca cizmele să își păstreze forma inițială.
  • Lasă-i la uscat. Dacă din anumite motive pantofii s-au udat, nu încerca să-i usuci prin metode rapide de încălzire. Lacul pe care îl au la suprafață se poate crăpa. În schimb, depozitează-i într-o zonă cu aerisire bună, pentru a se usca treptat.
  • Scăpați de pete cât mai curând posibil. La fel ca și cu cele de pe haine, petele se îndepărtează mult mai ușor exact în momentul în care ele apar. Dacă vă confruntați cu ceva stropi de apă pe pantofii din piele de căprioară, utilizați o perie sau o altă bucată de piele pentru a-i îndepărta.
  • Nu faceți dintr-o singură pereche una favorită. Chiar dacă sunteți tentate să o purtați intens, ar fi bine, pentru a-i prelungi viața perechii preferate, să o lăsați să se și "odihnească" din când în când, pentru a-și reveni la forma inițială.
  • Faceți o vizită cizmarului. Pentru perechi de pantofi cu viață lungă vei avea nevoie din când în când de sfatul unui specialist.
În articolul

6 trucuri SIMPLE pentru a avea grijă de tocurile tale preferate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x