Măști homemade: soluția pentru tratarea tenului ACNEIC

Publicat pe 01.11.2016 la 08:44 Actualizat pe 01.11.2016 la 13:11

Masca facuta in casa pentru tratarea, prevenirea si vindecarea tenului acneic este cel mai sigur remediu. Folosirea unor elemente cat mai naturale este soluția!

hepta.ro

În timp ce multe persoane se confruntă cu acnee severă, doar câțiva au cunoștințele necesare pentru a face acasă un tratament natural împotriva acneei...Da! Măștile homemade pentru coșuri sunt soluția perfectă pentru a scăpa de aspectul inestetic. Ai nevoie de informare, inspirație și bineînțeles, răbdare pentru a ajunge la rezultatul dorit. Pe scurt, remediile pentru acnee, făcute acasă sunt și vor fi întotdeauna la îndemână.

Înainte de prepararea și aplicrea oricărei măști, este important să urmezi un pas necesar, astfel încât să grăbești rezultatul și nu numai. Spală-ți tenul cu delicatețe și NU cu apă caldă – este important de știut faptul că apa rece este o comoară pentru fața ta. Pe lângă faptul că revigorează, oferă tenului tău hidratare, elasticitate și întârzie apariția celor mai mari dușmani: ridurile. Odată urmat acest pas este timpul să îți resfeți tenul cu masca dorită. Ai de unde alege:

Mască din morcovi, miere și lămâie

Lasă de-o parte măștile recomandate din moși-strămoși și încearcă o mască din care să nu lipsească morcovii. De ce? Pentru că ei sunt bogați în antioxidanți, în mod deosebit vitamina A și beta-caroten. Această legumă are proprietățile necesare pentru a îmbunătăți aspectul pielii, ajută la tratarea acneei și a imperfecțiunilor.

Ingrediente:

Mod de preparare: Odată ce morcovii s-au fiert, aceștia trebuie pasați. Pasta obținută se amestecă împreună cu zeama de lămâie, mierea și uleiul de măsline. Vei obține o pastă cremoasă pe care o vei aplica pe față. Masca se lasă să acționeze 30 de minute, după care clătești cu apă călduță.

Mască din mere și castraveți

O astfel de mască este perfectă pentru tenul acneic, dar mai ales pentru cel gras. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, vei avea ocazia să ai o piele fină și strălucitoare.

Ingrediente:

Mod de preparare: Nu necesită nimic complicat. Tot ce trebuie să faci este să pasezi toate ingredientele până vei obține o pastă. Et voila! Aplică masca pe față timp de 20 de minute. Poți repeta acest procest de 2 ori pe săptămână.

Mască din cartofi și lapte

Cartoful este considerat elexirul tinereții, iar în combinație cu laptele face adevărate minuni.

Ingrediente:

Mod de preparare: Fierbe cartoful, sfărâmă-l cu o furculiță și amestecă-l cu laptele încălzit în prealabil. Amestecă totul până obții o pastă. Aplică masca pentru 20 de minute, într-un strat gros, după care îndepărteaz-o cu apă rece.

Tu ce mască preferi?

În articolul

Măști homemade: soluția pentru tratarea tenului ACNEIC

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x