Ofera buchete de trandafiri celor mai dragi persoane din viata ta!

Publicat pe 08.10.2018 la 10:06 Actualizat pe 08.10.2018 la 16:56

Avand in vedere ca nu exista probabil nicio femeie care sa nu fie fascinata de frumusetea inegalabila a acestor flori, putem aprecia buchetele de trandafiri ca fiind cadoul universal pe care il poti oferi cu succes oricarei persoane de sex feminin.

Rosii sau albi, roz sau mov, galbeni sau portocalii, bicolori sau multicolori, trandafirii sunt printre cele mai raspandite si populare flori, existand intr-o diversitate de nuante – pentru toate gusturile si orice ocazie, in functie de mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Avand in vedere ca nu exista probabil nicio femeie care sa nu fie fascinata de frumusetea inegalabila a acestor flori, putem aprecia buchetele de trandafiri ca fiind cadoul universal pe care il poti oferi cu succes oricarei persoane de sex feminin.

In timp ce trandafirii rosii sunt mesagerul iubirii si al pasiunii manifestate fata de persoana care ii primeste in dar, albul semnifica respect si puritate. La randul sau, galbenul este asociat cu prietenia si caldura sufleteasca, iar portocaliul transmite multa energie si o stare de buna dispozitie. Rozul, in schimb, este asociat cu feminitatea si rafinamentul suprem, pe cand movul poate sugera dragoste la prima vedere. Asadar, poti oferi buchete de trandafiri in diferite situatii, celor mai dragi persoane din viata ta. Iata doar cateva exemple:

Buchete de trandafiri rosii pentru iubita sau sotie

Lasa faptele sa vorbeasca de la sine! Ofera-i partenerei tale de viata un astfel de cadou floral, iar ea cu siguranta va intelege cat de mult o iubesti, prin intermediul gestului tau tandru. Indiferent ca optezi pentru trandafiri obisnuiti de culoare rosie, minitrandafiri sau trandafiri inalti de 1,50 m, pentru un buchet cu 5 fire sau 100 de trandafiri, un astfel de cadou va aduce zambetul pe chipul iubitei sau sotiei tale. Sfat: comanda trandafiri de Ecuador, cel mai frumos si rezistent soi din lume, de pe site-ul florariei online Florandes.ro!

Buchete de trandafiri albi si rosii pentru mama

Exista mai multe forme de iubire, astfel incat trandafirii rosii sunt potriviti atat pentru a-ti manifesta sentimentele de iubire pasionala, cat si sentimentele de iubire familiala. Drept urmare, poti oferi buchete cu trandafiri rosii chiar si mamei tale. Iar daca optezi pentru o combinatie inedita intre trandafiri rosii si albi, cu atat mai bine. In felul acesta vei reusi sa captezi toate sentimentele tale pentru cea mai importanta persoana din viata ta, mama, intr-un singur buchet: iubire si respect.

Buchete de trandafiri roz pentru sora

Alaturi de mama, o sora poate ocupa un loc special in viata unui barbat. Pentru a-i multumi pentru sprijinul neconditionat sau in cazul in care esti nostalgic cu gandul la clipele copilariei petrecute alaturi de sora ta, ofera-i acesteia un buchet de trandafiri roz, culoarea preferata a oricarei femei. Reactia de bucurie pe care o vei primi in schimb va fi cu siguranta de nepretuit.

Buchete de trandafiri galbeni pentru bunica

Transmite-i bunicii tale multa sanatate si caldura sufleteasca prin intermediul unui buchet de trandafiri galbeni ca razele soarelui, care o vor induiosa pana la lacrimi.

Buchete de trandafiri galbeni sau portocalii pentru colega

De asemenea, galbenul este o culoare a prieteniei, un buchet floral intr-o nuanta solara fiind un cadou perfect pentru o colega sau o prietena foarte buna.

Buchete de trandafiri albi pentru profesoara

Daca vrei sa iti manifesti recunostinta fata de persoana care ti-a ghidat pasii spre cunoastere in anii de studiu, surprinde-o cu buchete de trandafiri albi.

În articolul

Ofera buchete de trandafiri celor mai dragi persoane din viata ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x