Trei idei, un singur borcan: Transformă BORCANELE DE DULCEAȚĂ în decorațiuni pentru livingul tău

Publicat pe 29.09.2016 la 16:31 Actualizat pe 30.09.2016 la 11:15

Toamna se numara... borcanele de dulceata! Pe langa depozitare, borcanele de sticla pot fi utile și in alt sens. Transforma-le si in obiecte de decor pentru living!

pinterest.com

Toamna se numără... borcanele de dulceață! Totuși, pe lângă faptul că sunt extrem de utile pentru depozitarea conservelor pentru iarnă, banalele obiecte din sticlă pot căpăta o mulțime de alte întrebuințări. Suporturi pentru lumânări, accesorii vintage sau vaze pentru flori. Toate aceste lucruri pot fi realizate rapid și ieftin, iar noi ți-am pregătit câteva modele, în caz că ai nevoie de un strop de inspirație.

Accesorii vintage

Dacă îți dorești ca sufrageria ta să devină un loc în care vechiul și noul se regăsesc și se completează, nu trebuie să-ți lipsească accesoriile. Nu trebuie să faci investiții în astfel de obiecte, deoarece le poți realiza singură, chiar la tine acasă. Ai nevoie de borcane de diferite dimensiuni, culori acrilice în nuanțe potrivite și puțin aracet, care te va ajuta să fixezi vopseaua pe suprafața de sticlă. Pentru un plus de eleganță, poți înfășura în jurul borcanului sfoară sau, de ce nu, poți aplica câteva foi, rupte dintr-o carte mai veche.

Decorațiuni moderne

Avem idei și pentru acelea dintre voi care sunt atrase de accesoriile și decorațiunile pline de culoare. În general, florile sunt cele care dau viață unei încăperi, dar la fel de important este și suportul acestora. Renunță la vazele banale și confecționează-ți singură astfel de accesorii. Îți trebuie, bineînțeles, câteva borcane de sticlă, pe care le poți alege în funcție de felul florilor pe care urmează să le susțină ele. Vei mai avea nevoie de culori acrilice și sclipici. Nu uita nici de aracet! Trebuie să-l adaugi în vopseaua pe care dorești s-o folosești, deoarece el va face ca aceasta să rămână fixată pe borcan.

Suporturi colorate

Gândește-te că poți realiza o copie a oricărui obiect decorativ pe care îl ai în acest moment în casă. Acest lucru este valabil inclusiv pentru suporturile în care îți păstrezi pensulele pentru machiaj sau lumânările. Procedeul este similar vazelor cu flori. Bineînțeles, poți adăuga diverse alte detalii, de exemplu fundițe din material textil sau panglici colorate. Simplu, ieftin și distractiv! După ce pui în aplicare un astfel de proiect DIY, o să vrei să-ți redecorezi întreaga locuință!

Te-ai hotărât care este primul proiect DIY pe care îl încerci? Noi am căutat online câteva modele de borcane potrivite pentru acest proiect, iar link-urile către acestea le poți găsi mai jos.

Alege între borcanul cu inchidere prin clapa metalica, borcanul simplu din sticla și borcanul cu o forma simpatica, apoi urmărește galeria foto de mai sus și descoperă câte de simplu poți transforma un astfel de obiect de sticlă într-o decorațiune interioară.

În articolul

Trei idei, un singur borcan: Transformă BORCANELE DE DULCEAȚĂ în decorațiuni pentru livingul tău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x