Unde găsești o clinică stomatologică în București?

Publicat pe 02.09.2020 la 15:07 Actualizat pe 02.09.2020 la 15:12

Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt situate în zona centrală din București, pacienții putând alege între cea de la Piața Universității sau de cea de la Piața Victoriei.

Unde găsești o clinică stomatologică în București?

Unde găsești o clinică stomatologică în București?

Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt situate în zona centrală din București, pacienții putând alege între cea de la Piața Universității sau de cea de la Piața Victoriei. Echipate cu tehnologii de ultimă generație, clinicile Life Dental Spa dispun de echipe extrem de bine pregătite de medici specialiști în toate domeniile medicinii dentare.

De ce să alegi clinicile stomatologice Life Dental Spa?

Dr. Cristina Obreja este medic fondator Life Dental Spa, fiind specialistă în laser stomatologic. Obținându-și certificarea în urma studiilor realizate în Germania, la universitatea din Aachen, dr. Cristina Obreja a inspirat întreaga echipă Life Dental Spa să urmeze principiile stomatologiei minim-invazive.

Stomatologia holistică este noutatea pe care o aduce Life Dental Spa pacienților săi. Motto-ul „Tratăm OAMENI, NU doar DINȚI!” descrie perfect modul de lucru zilnic al #LifeDentist-ilor, care au drept scop atât tratarea cât și educarea pacienților cu privire la sănătatea orală.

Cu alte cuvinte, pacienții care aleg tratamentele holistice în clinicile Life Dental Spa din București se bucură de:

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa și bucură-te de cele mai bune tratamente stomatologice minim-invazive realizate cu ajutorul laserului stomatologic!

Tratamente stomatologice laser

Laserul stomatologic aduce numeroase beneficii în ceea ce privește utilizarea sa în cadrul tratamentelor dentare atât simple, cat și complexe. Lumina laser este minim-invazivă, acționează blând și eficient, făcând posibile tratamente stomatologice fără ace, fără freze și fără durere!

Sigur de folosit în cazul femeilor însărcinate și al copiilor, laserul stomatologic poate fi folosit în cadrul procedurilor stomatologice precum:

  1. Tratamentul cariilor cu laserul dentar

Cariile dentare sunt cele mai comune afecțiuni dentare întânite în clinicile stomatologice Life Dental Spa. Laserul stomatologic aduce numeroase beneficii în ceea ce privește tratarea cariilor:

  1. Extracții dentare laser

Extracția dentară este o procedură invazivă, pe care #LifeDentist-ii o recomandă numai în cazul în care dintele nu mai poate fi salvat în niciun fel conservator. Laserul stomatologic prezintă numeroase proprietăți benefice pentru această procedură, precum:

Pe lângă acestea, laserul stomatologic poate fi folosit inclusiv pentru inserarea implanturilor, cu scopul de a oferi pacienților un tratament restaurator complet și modern!

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa din București și beneficiază de voucher-ul de 100 de lei oferit pentru tratamentul cariilor cu laserul!

În articolul

Unde găsești o clinică stomatologică în București?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x