ANUNȚ de ultimă oră! Ce plănuiește să facă Ariana Grande, după atentatul de la concertul ei: "Mă voi reîntoarce în curajosul oraş Manchester și..."

Publicat pe 27.05.2017 la 10:27 Actualizat pe 27.05.2017 la 12:20

Cantareata Ariana Grande va sustine la Manchester un concert caritabil in memoria victimelor atentatului cu bomba.

hepta.ro

După explozia de pe Manchester Arena, în urma căreia au murit 22 de persoane și peste o sută au fost rănite, Ariana Grande plănuiește să susțină un concert caritabil in memoria victimelor.

Starul pop Ariana Grande a declarat vineri că va susţine un concert caritabil în memoria victimelor din atentatul cu bombă care a avut loc luni, în timpul concertului său de la Manchester.

Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, a spus într-un mesaj pe Instagram, că data concertului nu a fost încă stabilită.

Atentatul de luni, în care au murit 22 de persoane şi alte 100 au fost rănite, mulţi dintre ei tineri, a avut loc după ce cântăreaţa încheiase concertul. Ea şi-a anulat multe dintre concertele programate în Londra şi în Europa până pe 5 iunie.

"Mă voi reîntoarce în curajosul oraş Manchester pentru a petrece timp alături de fanii mei şi pentru a susţine un concert de caritate în onoarea lor şi pentru a strânge bani pentru victime şi familiile lor... Voi anunţa detaliile când totul va fi confirmat", a scris Grande.

Ea a publicat pe Twitter un link pentru o strângere de fonduri dedicate victimelor, organizată de Manchester Evening News, care a adunat până acum 2,1 milioane de dolari.

Ariana Grande a scris pe contul de Twitter, după atentatul lui Salman Abedi, revendicat de Statul Islamic, că are inima "frântă". Ea s-a întors acasă, în Florida, marţi.

Pe Instagram, ea a vorbit despre faptul că turneul său "Dangerous Woman" s-a dorit a fi "un spaţiu pentru fani, un loc unde să evadeze, să sărbătorească, să se simtă în siguranţă şi să fie ei înşişi". Ariana Grande a adăugat despre victimele atentatului: "Ei vor fi în mintea şi inima mea în fiecare zi... pentru tot restul vieţii". "Nu vom renunţa sau vom trăi în frică. Nu vom lăsa ca asta să ne despartă. Nu vom lăsa ca ura să învingă", a adăugat ea.

Fostul lider al trupei Oasis, Liam Gallagher, născut în Manchester, a spus vineri că va dona banii din vânzarea biletelor de la concertul său de marţi, care va avea loc în oraş, pentru a ajuta răniţii şi familiile victimelor. Muzicianul a scris pe Twitter că a fost "şocat şi devastat" de atac.

În articolul

ANUNȚ de ultimă oră! Ce plănuiește să facă Ariana Grande, după atentatul de la concertul ei: "Mă voi reîntoarce în curajosul oraş Manchester și..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”
MediCOOL
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii și care sunt riscurile lor
Spynews
Horoscop sâmbătă, 18 mai 2024: Leii vor avea chef de viață
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x