Cartea "TU ramai tanar", de Dr. Oz si Mike Roizen, acum in Romania!

Publicat pe 29.01.2011 la 21:57 Actualizat pe 31.01.2011 la 10:03

Celebrul doctor Oz si autorul de mare succes Michael F. Roizen iti propun la Curtea Veche Publishing un volum pe care ar trebui sa il citim indiferent de varsta si cat mai repede... atat cat nu este prea tarziu.

Roizen si Oz revin cu o noua carte, in seria TU. Intr-un stil amuzant si patrunzator, cei doi medici ne arata cum sa oprim inevitabilul declin al organismului uman, cauzat de trecerea timpului. Explicatiile relevante privind factorii majori ai imbatranirii, pe care stiinta i-a descoperit abia de curand, culmineaza cu un remarcabil plan de 14 zile, destinat pastrarii tineretii. Cu ajutorul acestui plan putem trai mai mult, in conditii de mare vitalitate. Si ne vom distra pe parcurs, deoarece „viata de calitate” nu inseamna sa fentezi bolile, ci mai degraba sa eviti fragilizarea organismului, care face imbatranirea armonioasa atat de dificil de imaginat.

Organismul uman este cea mai fascinanta masinarie creata vreodata si nimeni nu vorbeste despre asta intr-o maniera mai explicita si mai convingatoare decat dr. Michael Roizen si dr. Mehmet Oz. Cei mai multi oameni se gandesc la imbatranirea propriului corp ca la invechirea unei masini: cu cat inaintam in varsta, cu atat mai inevitabilaeste deteriorarea. Majoritatea considera ca pe la varsta de 40 de ani incepe declinul lent (dar sigur) al mintii, lucru care se intampla si cu ochii, urechile, incheieturile, arterele, libidoul si cu orice alt sistem care ne afecteaza calitatea vietii (si durata acesteia). Totusi, dupa dr. Roizen si dr. Oz, aceasta opinie este gresita.

In centrul acestei carti de referinta se afla factorii majori ai imbatranirii – cele 14 procese biologice care controleaza ritmul imbatranirii. De unii ati auzit, de altii nu, iar despre altii nu ati stiut niciodata ca au rolul de a contribui la procesul de imbatranire. Unii grabesc declinul, altii inhiba mecanismele de refacere.

Citeste si Jurnalul National!

În articolul

Cartea "TU ramai tanar", de Dr. Oz si Mike Roizen, acum in Romania!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x