Ce spun telespectatorii despre nou look al Michaelei Prosan, alias Sonia, din ”Fructul Oprit”

Publicat pe 17.08.2018 la 11:11 Actualizat pe 17.08.2018 la 16:21

Pe 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1 va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”. Povestea continuă. Vă veți reîntâlni cu personajele din primul sezon la 6 ani distanță de la întâmplările din primul sezon.

Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 al serialului „Fructul Oprit” are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

Din 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1, fanii serialului vor afla prin ce schimbări au trecut personajele lor preferate. Până atunci, însă, ei se bucură de fiecare fotografie, de fiecare clip postat pe pagina oficială de Instagram Fructul Oprit, prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone.

Una dintre postările de pe Instagram este cea în care Michaela Prosan, cea care o interpretează pe Sonia, apare total schimbată. Cu părul blond și mai scurt decât în primul sezon. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar mesajele au umplut pagina. Iată câteva dintre acestea:


Citește și ”Mesaj pentru Michaela Prosan: «Te iubesc până la infinit și mai departe»” și ”Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”«Fructul Oprit»?”.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1 va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”. Povestea continuă. Vă veți reîntâlni cu personajele din primul sezon la 6 ani distanță de la întâmplările din primul sezon. S-au schimbat multe, apar personaje noi, precum Iza și Marius Cristescu. Cum în sezonul 2 acțiunea se petrece la 6 ani distanță, micuțul Tudor Roșu a predat ștafeta lui Bogdan Iancu pentru interpretarea personajului Petru Caragea. În acest sezon o veți cunoaște și pe Mara, fiica Anei Caragea, în vârstă de 6 anișori.

În articolul

Ce spun telespectatorii despre nou look al Michaelei Prosan, alias Sonia, din ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x