Cifra 13, noroc sau ghinion? Ce influență are, de fapt, controversatul număr asupra noastră

Publicat pe 22.07.2016 la 11:44 Actualizat pe 22.07.2016 la 12:10

De-a lungul timpului, cifra 13 a creat diverse controverse, lăsând impresia că acest număr aduce ghinion. Iar, pentru unii dacă mai e și marți, și 13, deja vine Apocalipsa. Specialiștii au încercat să elucideze situația creată.

De-a lungul timpului, cifra 13 a creat diverse controverse, lăsând impresia că acest număr aduce ghinion. Iar, pentru unii dacă mai e și marți, și 13, deja vine Apocalipsa. Specialiștii au încercat să elucideze situația creată.

În numerologie, numărul 13 este unul din numerele de probă, care indică o datorie karmică. Cu alte cuvinte, el poate inspira “teama”, tocmai pentru că persoanele care rezonează puternic cu numărul 13 au lăsat în urmă ceva nerezolvat, iar acum au ceva de achitat.

Potrivit astrocafe.ro, 13 se reduce la numărul de bază 4. “1” semnifică personalitatea, eul care se impune ca individualitate. “3” arată datoria pe care “1”, adică individul, o are de plătit. Printre vibrațiile joase ale numărului 3 se număra evadarea într-o viață trăită fără griji, refuzul asumării de responsabilități, pierderea timpului etc. Individul (1) se confruntă cu rezultatele acțiunilor sale iresponsabile (3 negativ) în momentul în care se izbește de constrângerile impuse de 4 (13 redus). Numărul 4 acționează că un zid de care se izbesc cei ce au fugit în trecut de răspunderi.

Numărul 4, așadar numărul 13 (1+3=4) invită la asumarea de responsabilități și incită la acțiuni cosntructive. Greșeala karmică ce trebuie corectată este “delasarea” (exacerbarea lui 3 negativ), ceea ce, în terminologie creștină, poartă numele unui “pacat”. Pentru cei care au un 4 între numerele personale provenit dintr-un 13 (sau chiar 13 în data nașterii), acest număr funcționează la nivel karmic.

În plan cotidian, 13 eliberat de prejudecăți și orientat pozitiv are o mare forță de realizare. 13 este un suflu extrem de puternic peste obiectivele bine trasate, care necesită putere de muncă și efort. Cei ce întreprind proiecte ambițioase au șansa de a se afirma, de a ieși în evidență (cu forța imbatabilă a lui 1) prin seriozitatea și truda cu care își duc planurile la îndeplinire (4), lăsând în urmă tentațiile lui 3 negativ (lene, evadare, escapism). Pe cei care nu preferă calea ușoară și sunt dispuși să se implice activ în concretizarea propriilor aspirații, numărul 13 îi poate inspiră, călăuzi și răsplăti. A lor va fi reușita. Celorlalți le ramane… teamă.

În articolul

Cifra 13, noroc sau ghinion? Ce influență are, de fapt, controversatul număr asupra noastră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x