Divizia Intact, lider de audienţă în Day Time pe parcursul lunii octombrie

Publicat pe 06.11.2015 la 15:43 Actualizat pe 06.11.2015 la 15:54

În octombrie, „Antenele” au cele mai multe segmente de leadership la nivelul targetului urban. La nivelul target-ului comercial, divizia TV Intact este lider de audienţă în Day Time. În clasamentul primelor zece posturi realizat după rating, trei locuri sunt ocupate de televiziuni din Grup - Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

În octombrie, „Antenele” au cele mai multe segmente de leadership la nivelul targetului urban. La nivelul target-ului comercial, divizia TV Intact este lider de audienţă în Day Time.

În clasamentul primelor zece posturi realizat după rating, trei locuri sunt ocupate de televiziuni din Grup - Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars. Peste 9 milioane de români au urmărit în octombrie, timp de cel puțin un minut, la nivel național, în Whole Day, producțiile de divertisment și life-style, știrile și talk-show-urile, precum și serialele posturilor noastre.

Astfel:

· Antena 1 este lider de audiență în Day Time, în rândul publicului comercial şi conduce clasamentul de audienţă în Day Time şi Access pe target-urile All Urban şi Naţional. Cele mai urmărite emisiuni au fost: “X Factor”, “Ham Talent” şi “Te cunosc de undeva!”. Antena 1 înregistrează creșteri de audiență în Prime-Time, la nivelul publicului comercial, comparativ cu aceeași lună a anului trecut.

· Creșterile de audiență ale Antenei Stars, comparativ cu luna octombrie 2015, sunt în Morning și Access. “Party Like a Star”, “VedeTOP” și “Răi da’ buni” au fost cele mai urmărite producții ale lunii.

· Antena 3 îşi menţine poziţia de lider autoritar al nișei de știri, conducând clasamentul de audiență pe toate intervalele orare, pe targetul 18+. “În premieră cu Carmen Avram”, “Sinteza zilei” şi “Punctul de întâlnire” au fost cele mai urmărite emisiuni în octombrie.

· “Friends”, “Dr. House” și “Private Practice” au fost cele mai urmărite producții ale lunii, la Euforia TV.

· “Most Wanted”, “Morning ZU” și “Dl. Rimă” au fost cele mai vizionate show-uri în octombrie la ZU TV .

În articolul

Divizia Intact, lider de audienţă în Day Time pe parcursul lunii octombrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x