Cautare: 59 rezultate dupa tagul "audienta"

Happy Channel, lider de audiență în Prime Time, pe nișa posturilor pentru femei. “Iubire și răzbunare” și “Elif” au fost, marți seara, la putere

acum 67 zile

"Iubire si razbunare" si "Elif" au condus Happy Channel pe primul loc, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time. Finalul blockbusterului turcesc "Elita Societății", rezultate spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei

acum 72 zile

Finalul blockbusterului turcesc “Elita Societății”, marcat de audiente spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei.

Happy Channel, lider de audiență în prime time, pe nișa posturilor pentru femei

acum 73 zile

In intervalul 19.00-23.00, pe targetul femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, mediul urban, Happy Channel a inregistrat 0,5 puncte de rating și 1,8% cota de piata.

Happy Channel, lider de audiență în prime time pe nișa posturilor pentru femei

acum 79 zile

Joi (3 august), Happy Channel a fost lider de audienta, in prime time, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Săptămâna 24-30 iulie se încheie cu vești happy! Happy Channel, lider pe nișa posturilor pentru femei

acum 80 zile

In perioada 24-30 iulie, Happy Channel s-a situat pe prima pozitie in clasamentul posturilor pentru femei.

Marți, Happy Channel a fost lider de audiență cu cele trei seriale turcești. “Elif”, “Feriha” și “Elita Societății” au situat Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor

acum 88 zile

Marti (25 iulie), serialele turcești “Elif”, “Feriha” si “Elita Societății” au fost in topul preferintelor telespectatorilor.

Publicul a decis. Coco Marinescu a ajuns direct în finală, cu ajutorul aplicaţiei iUmor

acum 230 zile

Aceştia au fost captivaţi de numerele prezentate pe scenă de cei mai excentrici concurenţi posibili. În timp ce Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au avut o misiune mult mai dificilă ca de obicei. Până la urmă, au mizat pe cascadele de râs pe care le auzeau din sală, aşa că jurizarea...

Show-ul "Chefi la cuţite", lider absolut de audienţă

acum 354 zile

Chefii ne-au cucerit definitiv cu emisiunea de aseară. Şi nu doar pe noi, ci şi audienţele. Emisiunea Chefi la cuţite a adus la Antena 1 o medie de un milion 5 sute de mii de telespectatori şi vă mulţumim pentru asta.

Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

acum 362 zile

Happy Channel se află pe locul 4 in topul preferintelor femeilor cu varste intre 18 si 49 de ani!

Happy Channel, creșteri spectaculoase de audiență

acum 383 zile

Happy Channel, postul dedicat femeilor, are creșteri spectaculoase ale cotei de piață comparativ cu anul trecut, atât în luna septembrie cât și pe întreaga perioadă de șapte luni de la lansare.

Emisiunea IUmor, record de audienţă

acum 384 zile

Ediţie spectaculoasă aseară la începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii iUmor. Una de colecţie, am zice, care a fost în topul preferinţelor românilor cu o audienţă record. Concurenţii au adus buna dispoziţie şi i-au făcut pe membrii juriului dar şi pe cei de acasă să se...

”Chefi la Cuţite”, lider de audienţă

acum 397 zile

Liderul absolut al audienţelor de aseară, cel mai popular concurs culinar, vă pofteşte la o porţie de distracţie şi în această seară. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu sunt primiţi cu pâine şi cu sare de un concurent în port popular.

Happy Channel, creșteri spectaculoase de audiență

acum 412 zile

Happy Channel are creșteri spectaculoase de audiență pe majoritatea intervalelor orare, comparativ cu 2015.

Pui de tigru, în audiență la Papa Francisc

acum 492 zile

În mulţimea credincioşilor primiţi în audienţă de Papa Francisc s-a aflat şi un oaspete neobişnuit. Este vorba de un pui de tigru în vârstă de numai şase luni dar, deja, destul de viguros.

Antenele, 6% creștere în Prime Time, pe publicul comercial

acum 507 zile

În luna mai, dezvăluirile anchetelor Gazetei Sporturilor privind situația din sistemul sanitar, campania electorală și moartea suspectă a lui Dan Condrea au fost principalele subiecte de interes pentru telespectatori, care s-au uitat în număr mare la Antena 3. Show-urile Antenei 1 s-au bucurat și ele de mare succes în rândul românilor, iar Happy Channel are creșteri de audiență uimitoare comparativ cu mai 2015, la fel și ZU TV, care a transmis live Forza ZU.

Antena 1, audiență record de Revelion

acum 660 zile

Record de audienţă pentru Antena 1, în noaptea de Revelion! Peste 4 milioane de români au urmărit Revelionul Starurilor de la Antena 1, o audienţă de 10 ori mai mare decât cea a principalului competitor. Pentru al 16-lea an consecutiv, Dan Negru a fost liderul incontestabil al...

Divizia Intact, lider de audienţă în Day Time pe parcursul lunii octombrie

acum 716 zile

În octombrie, „Antenele” au cele mai multe segmente de leadership la nivelul targetului urban. La nivelul target-ului comercial, divizia TV Intact este lider de audienţă în Day Time. În clasamentul primelor zece posturi realizat după rating, trei locuri sunt ocupate de televiziuni din Grup - Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

„Ham talent”, lider de audiență pe toate categoriile de public.

acum 734 zile

Prima ediție a primului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

1
2
3