Cautare: 43 rezultate dupa tagul "audienta"

Dan Negru, "regele" audienței, interviu în exclusivitate: "Succesul se află în buletinul meu"

acum 83 zile

Dan Negru, omul care ştie să facă adevăratul show, spune, în exclusivitate, secretul succesului său!

“Fructul oprit” a încheiat în forță primul sezon: ultimul episod, lider detașat de audiență

acum 175 zile

“Fructul oprit”, prima dramă psihologică reatizată în peisajul serialelor autohtone, a încheiat miercuri seara în forță primul sezon, episodul cu numărul 23 clasându-se ca lider de piață pe toate categoriile de public.

Happy Channel, record de audiență pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor

acum 197 zile

Happy Channel a fost lider de audiență, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor, și între orele 19:00-21:00, când telespectatorii au urmărit “A doua șansă”.

“Dragoste eternă”, “Elif” și ”Intrusul” (“Insider”), lider de audiență pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

acum 380 zile

Cele trei seriale difuzate în exclusivitate la Happy Channel, “Dragoste eternă”, “Elif” și ”Intrusul” (“Insider”) s-au regăsit ieri(27 noiembrie) în principalele preferințe ale publicului, target femei cu vârste cuprinse...

Happy Channel, lider de audiență în Prime Time pe nișa televiziunilor pentru femei

acum 385 zile

Telespectatorii pot urmari "Elif", de luni pana vineri, de la ora 18.00, iar "Intrusul" poate fi vazut de luni pana joi, de la ora 20.00, numai la postul de televiziune Happy Channel.

Happy Channel, lider de audiență în Access și Prime Time pe nișa posturilor pentru femei

acum 391 zile

Telespectatorii pot urmari in exclusivitate “Elif” de luni pana vineri, intre orele 18.00-20.00, iar “Intrusul” (“Insider”) poate fi vazut de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

Miercuri (15 noiembrie), Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

acum 392 zile

La Happy Channel, telespectatorii pot urmari serialul “Elif”, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la ora 20.00, iar “Intrusul” poate fi vazut de luni până joi, incepand cu ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

După ce a plâns ca un copil în unei audienţe numeroase, Denis Alibec s-a aruncat în brațele mamei

acum 404 zile

După ce a oferit imaginile serii, atunci când a plâns ca un copil, în faţa unei audienţe numeroase, Denis Alibec și-a înecat amarul în braţele mamei. Emilia Stroe este cea care îl ajută pe acesta, în ultima perioadă să treacă peste momentele dificile apărute pe plan profesional.

Marți - 24 octombrie, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor: Happy Channel, lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day

acum 414 zile

Happy Channel a ocupat, ieri (24 octombrie), primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, target femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban, după ce a înregistrat audiențe aproape duble față de competitorul principal. Astfel, în...

Happy Channel, lider de audiență în Prime Time, pe nișa posturilor pentru femei. “Iubire și răzbunare” și “Elif” au fost, marți seara, la putere

acum 484 zile

"Iubire si razbunare" si "Elif" au condus Happy Channel pe primul loc, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time. Finalul blockbusterului turcesc "Elita Societății", rezultate spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei

acum 489 zile

Finalul blockbusterului turcesc “Elita Societății”, marcat de audiente spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei.

Happy Channel, lider de audiență în prime time, pe nișa posturilor pentru femei

acum 490 zile

In intervalul 19.00-23.00, pe targetul femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, mediul urban, Happy Channel a inregistrat 0,5 puncte de rating și 1,8% cota de piata.

Happy Channel, lider de audiență în prime time pe nișa posturilor pentru femei

acum 496 zile

Joi (3 august), Happy Channel a fost lider de audienta, in prime time, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Săptămâna 24-30 iulie se încheie cu vești happy! Happy Channel, lider pe nișa posturilor pentru femei

acum 497 zile

In perioada 24-30 iulie, Happy Channel s-a situat pe prima pozitie in clasamentul posturilor pentru femei.

Marți, Happy Channel a fost lider de audiență cu cele trei seriale turcești. “Elif”, “Feriha” și “Elita Societății” au situat Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor

acum 505 zile

Marti (25 iulie), serialele turcești “Elif”, “Feriha” si “Elita Societății” au fost in topul preferintelor telespectatorilor.

Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

acum 779 zile

Happy Channel se află pe locul 4 in topul preferintelor femeilor cu varste intre 18 si 49 de ani!

Happy Channel, creșteri spectaculoase de audiență

acum 800 zile

Happy Channel, postul dedicat femeilor, are creșteri spectaculoase ale cotei de piață comparativ cu anul trecut, atât în luna septembrie cât și pe întreaga perioadă de șapte luni de la lansare.

1
2
3

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv