Cautare: 50 rezultate dupa tagul "audienta"

Publicul a decis. Coco Marinescu a ajuns direct în finală, cu ajutorul aplicaţiei iUmor

acum 109 zile

Aceştia au fost captivaţi de numerele prezentate pe scenă de cei mai excentrici concurenţi posibili. În timp ce Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au avut o misiune mult mai dificilă ca de obicei. Până la urmă, au mizat pe cascadele de râs pe care le auzeau din sală, aşa că jurizarea...

Show-ul "Chefi la cuţite", lider absolut de audienţă

acum 233 zile

Chefii ne-au cucerit definitiv cu emisiunea de aseară. Şi nu doar pe noi, ci şi audienţele. Emisiunea Chefi la cuţite a adus la Antena 1 o medie de un milion 5 sute de mii de telespectatori şi vă mulţumim pentru asta.

Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

acum 241 zile

Happy Channel se află pe locul 4 in topul preferintelor femeilor cu varste intre 18 si 49 de ani!

Happy Channel, creșteri spectaculoase de audiență

acum 262 zile

Happy Channel, postul dedicat femeilor, are creșteri spectaculoase ale cotei de piață comparativ cu anul trecut, atât în luna septembrie cât și pe întreaga perioadă de șapte luni de la lansare.

Emisiunea IUmor, record de audienţă

acum 263 zile

Ediţie spectaculoasă aseară la începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii iUmor. Una de colecţie, am zice, care a fost în topul preferinţelor românilor cu o audienţă record. Concurenţii au adus buna dispoziţie şi i-au făcut pe membrii juriului dar şi pe cei de acasă să se...

”Chefi la Cuţite”, lider de audienţă

acum 276 zile

Liderul absolut al audienţelor de aseară, cel mai popular concurs culinar, vă pofteşte la o porţie de distracţie şi în această seară. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu sunt primiţi cu pâine şi cu sare de un concurent în port popular.

Happy Channel, creșteri spectaculoase de audiență

acum 291 zile

Happy Channel are creșteri spectaculoase de audiență pe majoritatea intervalelor orare, comparativ cu 2015.

Pui de tigru, în audiență la Papa Francisc

acum 372 zile

În mulţimea credincioşilor primiţi în audienţă de Papa Francisc s-a aflat şi un oaspete neobişnuit. Este vorba de un pui de tigru în vârstă de numai şase luni dar, deja, destul de viguros.

Antenele, 6% creștere în Prime Time, pe publicul comercial

acum 386 zile

În luna mai, dezvăluirile anchetelor Gazetei Sporturilor privind situația din sistemul sanitar, campania electorală și moartea suspectă a lui Dan Condrea au fost principalele subiecte de interes pentru telespectatori, care s-au uitat în număr mare la Antena 3. Show-urile Antenei 1 s-au bucurat și ele de mare succes în rândul românilor, iar Happy Channel are creșteri de audiență uimitoare comparativ cu mai 2015, la fel și ZU TV, care a transmis live Forza ZU.

Antena 1, audiență record de Revelion

acum 539 zile

Record de audienţă pentru Antena 1, în noaptea de Revelion! Peste 4 milioane de români au urmărit Revelionul Starurilor de la Antena 1, o audienţă de 10 ori mai mare decât cea a principalului competitor. Pentru al 16-lea an consecutiv, Dan Negru a fost liderul incontestabil al...

Divizia Intact, lider de audienţă în Day Time pe parcursul lunii octombrie

acum 595 zile

În octombrie, „Antenele” au cele mai multe segmente de leadership la nivelul targetului urban. La nivelul target-ului comercial, divizia TV Intact este lider de audienţă în Day Time. În clasamentul primelor zece posturi realizat după rating, trei locuri sunt ocupate de televiziuni din Grup - Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

„Ham talent”, lider de audiență pe toate categoriile de public.

acum 613 zile

Prima ediție a primului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie, „Ham talent”, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Antenele - creșteri pe toate intervalele orare în primul trimestru al lui 2015

acum 809 zile

Pentru divizia TV Intact, primul trimestru al lui 2015 a însemnat creșteri de audiență lunare pe toate targeturile importante, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars sunt în top zece televiziuni din România, conform ierarhiei realizate după valorile de rating, pe publicul cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani

Show-ul "Te cunosc de undeva", lider de audiență

acum 852 zile

Aproape 2 milioane de români au fost aseară cu ochii pe Antena 1. Transformările, ca prin magie, de la "Te cunosc de undeva" au făcut impresie

Revelionul Starurilor de la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

acum 904 zile

Pentru al 15-lea an consecutiv, Revelionul Starurilor de la Antena 1, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public. În mediul urban, audienţa show-ului Antenei 1 a fost de şase ori mai mare faţă de cea a Pro TV.

VIDEO! A lăsat audiența cu gura căscată! E incredibil ce a putut să facă DIN și CU un morcov pe scenă!

acum 932 zile

Te-ai gândit vreodată că ai în cămară instrumentul perfect de cântat? Așa cum auzi! El a găsit metoda de a transforma un morcov în ceva total neașteptat!

Record de audiență în luna iulie: “Antenele” au fost urmărite de aproximativ zece milioane de romani

acum 1054 zile

Luna iulie a însemnat un boom în audiențe pentru televiziunile Intact Media Group: posturile conduc clasamentul audiențelor în marea majoritate a intervalelor orare, pe publicul din întreg mediul urban, și câștigă, de la o lună la alta, câte un nou segment orar în rândul publicului comercialNoile producții din grila de vară a Antenei 1, talk-show-urile Antenei 3, emisiunile mondene ale Antenei Stars, producțiile Euforia TV și ale ZU TV atrag un număr din ce în ce mai mare de telespectatori tineri.

În Sâmbăta Mare, românii au ales Antena1

acum 1160 zile

Super show-ul transformărilor, "Te cunosc de undeva", a fost lider de audienţă în rândul publicului din mediul urban. Horia Brenciu , "boicotat" de colegii de juriu şi lăsat singur să dea note, a făcut show în încercarea de a-i aduce înapoi lângă el.

Mircea Badea: "Noi luam bani pentru că facem audienţă! Inamicii iau bani ca să vorbească despre noi!"

acum 1228 zile

Mircea Badea comentează despre reacţia celor din exterior, după ce posturile Antena 1 și Antena 3 au primit 10 nominalizări în cadru lNew York Festivals World’s Best TV&Films.

1
2
3