Dr Oz/ Cum să dai jos 20 de kg in 90 de zile!

Publicat pe 01.01.2013 la 19:07 Actualizat pe 01.01.2014 la 19:07

Trei asistente si un regim uluitor

Trei asistente supraponderale au venit acum trei luni la Dr Oz pentru a-I cere ajutorul. Nu se puteau abtine de la mancare, nu aveau grija de ele ci numai de pacientii lor. Dr Oz le-a dat cateva indrumari iar astazi Paula, Holly si Tina au reusit sa slabeasca cu pana la 20 de kg in doar 90 de zile!

Paula are ture de 24 de ore, este obligata sa manance la spital si oricat ar incerca, nu se poate tine de propriile sfaturi legate de sanatate. Ea avea 97 kg si tensiune 16 cu 11.

Holly era innebunita dupa gustari, nu rata automatul, mergea macar de cateva ori pe zi la el. Un lucru era insa sigur - refuza sa devina acea asistenta careia ii mor pacientii fiindca ea isi pierde suflul din cauza kilogramelor. Greutatea ei: 118 kg.

Tina vroia sa devina sanatoasa pentru familia ei si sa scape de cele 118 kg. O talie mai subtire ( 128 cm ) nu strica.

Trei luni mai tarziu…

Paula si-a schimbat viata la 360 de grade. Daca inainte de regimul recomandat de Dr Oz chiar castigase un concurs de slabit la spital, dar asta n-o oprise de la mancare, acum lucrurile stau complet diferit. Singura, Paula marturiseste ca tubul adevarului a trezit-o la realitate intr-un mod crud: “Eram hipertensiva, pre-diabetica. A fost semnalul de alarma de care aveam nevoie ca sa lupt sa fiu in forma.”

Daca Holly gasea inainte programul de 24 de ore pe zi o scuza pentru a manca haotic, acum nu mai are nevoie de niciun pretext. Turele au ramas aceleasi, este in continuare mama singura a cinci copii si totusi a reusit sa slabeasca. Secretul ei? “Cheia a fost munca in echipa. Am lucrat ca o echipa, ne-am ajutata una pe alta, am gatit in cantitati mari si pentru copii, am impartit mancarea ”.

Dr Oz le-a dovedit de data aceasta ca tubul adevarului poate fi o incantare si nu o amenintare. Paula a slabit in 3 luni 17 kilograme! Iar tensiunea a scazut pana la 13 cu 8. Paula este in cea mai buna forma a vietii ei doar cu dieta si sport, fara niciun fel de medicament.

Progresul Tinei a fost o consecinta a nevoii ei de a fi un model pentru copii. Astazi, Tina cantareste 104 kilograme, cu 14 kilograme mai putin, din nou in doar 90 de zile. Dimensiunea taliei, o valoare importanta pentru a stabili starea de sanatate a unei persoane, a scazut cu 21 de cm! Dr Oz este uimit de rezultatele pe care le-au obtinut cele trei asistente.

Holly, ultima asistenta, se incadra la obezitate morbida cand a pasit pentru prima data in studioul Dr Oz. Ambitia ei de a slabi a fost atat de mare, incat ea a reusit sa slabeasca nu 10, nu 20 ci 22 de kilograme! Visul ei de a imbraca rochii frumoase, pe corp, cu bretele s-a implinit. Acum arata bine si se simte bine.

Cum au slabit asistentele

Un mic-dejun echilibrat.La micul dejun poti servi un amestec de cereale, quinoa, orz pe care il poti prepara 1 data pe luna si dupa servire, poti pastra restul in portii mici la congelator. Ai nevoie de un cuptor la microunde si ai rezolvat cu prima parte a micului dejun. Langa el poti servi fructe de padure.

Apoi, atunci cand faci sport, Tina te sfatuieste sa porti o centura in jurul taliei. Te va sustine mai bine in timpul efortului fizic, vei transpira si vei arde mai rapid calorii. O metoda incercata si garantata de Dr Oz.

Paula era o mare mancacioasa de dulciuri. Nu se putea abtine cand era in preajma lor iar acum a invatat cum sa nu renunte la ele fara sa adauge kilograme. A schimbat retetele – prajiturelele au acum mai multi morcovi, stafide, nuci, legume, cereal integrale. Cel mai bine este ca o prajitura are sub 200 de calorii si este facuta numai cu ulei de rapita, sanatos pentru organismul tau.

Pe langa dieta si sport, important este sprijinul emotional pe care il ai. Asistentele au fost ajutate de alta asistenta. Bonnie Archer, asistenta personala a lui Dr OZ impreuna cu dr Mike Roizen le-au supravegheat in tot acest timp si l-au tinut pe Dr Oz informat cu ce se mai intampla in viata celor trei.

Urmareste "Dr Oz", de luni pana vineri, ora 22.00, numai pe Euforia TV.

În articolul

Dr Oz/ Cum să dai jos 20 de kg in 90 de zile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x