Cautare: 3867 rezultate dupa tagul "sport"

Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, este liberă

acum 11 ore

După 2 ani şi 8 luni de închisoare, Monica Iacob Ridzi e liberă să se întoarcă acasă la familie! Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a părăsit penitenciarul Gherla în urmă cu puţin timp. Avocaţii ei au motivat problemele de sănătate, dar şi faptul că a ispăşit două...

Ramona Gabor, lecții de siluetă. Șatena preferă un meniu sănătos

acum 17 ore

Ramona Gabor a dat Dubaiul pe America şi nici nu e de mirare, deoarece duce o viaţă de lux. Dar nu vă gândiţi că stă degeaba pe acolo. Cum își menține aceasta silueta?

Cum se menține Ramona Gabor. Românca trage din greu la sala de sport

acum 22 ore

Ramona Gabor duce o viaţă de lux în America. Pentru a arăta impecabil de fiecare dată, Ramona petrece multe ore în sala de sport, dar are și o alimentație sănătoasă.

Povestea incredibilă a lui Vasile Șerban, de 13 ori campion national. Are 70 de ani și nu a ratat nici macar un concurs de culturism

acum 1 zile

Povestea incredibilă a lui Vasile Șerban. Un domn de 70 de ani care dovedește că nu există o vârstă pentru sport. Acesta reușeste să câstige numeroase concursuri de fitness și culturism.

Pârtiile, pregătite pentru iubitorii de iarnă! A nins abundent în mai multe zone ale țării

acum 1 zile

Românii iubitori de sporturi de iarnă pot petrece Ziua Naţională pe pârtii. Deşi ninsorile abundente încă se lasă aşteptate, în Harghita administratorii din staţiune de schi sunt optimişti. A început de ieri să cadă câte-un fulg şi nu s-a mai oprit, aşa că sunt şanse mari ca...

Fitness la Neatza! Antrenament de tip flow

acum 1 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna un antrenament de tip flow.

Ana Maria Brânză și Cătălin Moroșan, despre primul echipament sportiv! Moartea din Carpați: "La început de carieră, m-am bătut cu o pereche de mănuși de sudor"

acum 2 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material despre cât de important este echipamentul sportiv pentru performanță.

Narcisa Lecușanu, o româncă în conducerea handbalului mondial

acum 2 zile

Narcisa Lecușanu, o româncă în conducerea handbalului mondial.

Marina Dina nu a renunțat la sală. Maternitatea a schimbat-o total pe vedetă

acum 4 zile

Marina Dina a renunţat la carieră doar pentru a deveni mamă. Şi a reuşit! Iar dacă până acum şi-a dedicat tot timpul din lume pentru micuţii ei. acum s-a gândit să facă ceva şi pentru ea!

Contesa frumuseții vrea să se tonifice. Vedeta este în fața cele mai mari provocări

acum 5 zile

Contesa Frumuseții, Consuela di Monaco, vrea să se tonifice. Vedeta este hotărâtă să slabească și să arate cât mai bine.

Kangoo jumps, slăbești frumos și sănătos. Regina sportului oferă o demonstrație

acum 8 zile

Kangoo jumps este un sport intens prin care practicanții slăbesc frumos, rapid și sănătos. Grupul de antrenoare cu vârstele cuprinse între 40 și 60 de ani demonstrează faptul că nu există o vârstă la care să nu poți face sport.

Fă sport împreună cu copilul tău! Locul în care mămicile pot petrece timp cu copiii lor

acum 9 zile

Există un loc special pentru mămici şi copii. Acestea pot dansa, alături de copii lor, şi pot da jos kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii.

Reacția lui Becali, după scandalul în care a fost implicat MM Stoica

acum 10 zile

Reacția lui Becali, după scandalul în care a fost implicat MM Stoica

Gala Enfusion, exclusiv pe AntenaPlay. Cei mai buni luptători de kickboxing transformă Amsterdamul în capitala sporturilor de contact

acum 11 zile

Premiul de 100 de mii de euro aduce în ring multipli campioni şi sportivi de renume, printre care şi Tayfun Ozcan, considerat cel mai bun luptător la categoria 72 de kilograme.

”Campioana unei mari iubiri” are stadion nou

acum 12 zile

”Campioana unei mari iubiri” are stadion nou

Inaugurarea noului stadion de la Craiova

acum 12 zile

Inaugurarea noului stadion de la Craiova

Marian Drăgulescu, motivația maximă în sport: "Important este să muncești"

acum 13 zile

Marian Drăgulescu a dezvăluit ce îl determină să nu renunţe la sport, cum reuşeşte să facă perfomanţă, dar şi care sunt cele mai mari satisfacţii ale sale, după atâţia ani de carieră în gimnastică.

Fitness la Neatza! Exerciţii pentru muşchii paravertebrali

acum 13 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a venit în platoul de la Neatza și a prezentat un antrenament recomandat persoanelor care se trezesc greu dimineata.

Vor să se antreneze şi să facă performanţă dar nu au unde!

acum 14 zile

Este supărarea cea mai mare a înotătorilor din Maramureş, care nu-şi mai pot practica sportul preferat după ce acoperişul bazinului a fost distrus de o furtună puternică în luna septembrie. De aproape două luni li s-a promis că încep reparaţiile, dar până acum. n- au ajuns nici...

Fitness la Neatza! Antrenament de ardere a grasimililor și tonifiere

acum 15 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a venit în platoul de la Neatza și a prezentat un antrenament recomandat persoanelor care au probleme cu surplusul de greutate.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV