După SHOW-ul dezastruos, din Noaptea dintre ANI, Mariah Carey este acum implicată într-un alt SCANDAL

Publicat pe 11.01.2017 la 13:51 Actualizat pe 11.01.2017 la 14:26

Cantareata a dat in judecata producătorii unor concerte pe care ar fi trebuit să le sustina in America de Sud.

hepta.ro

După spectacolul eșuat, din noaptea de Revelion, în Times Square, Mariah Carey este acum implicată într-un alt scandal! Artista a dat in judecată producatorii unor concerte, pe motiv că aceștia nu și-au respectat înțelegerea financiară.

Cântăreaţa americană Mariah Carey a dat în judecată, marţi, producătorii unor concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Chile şi Argentina anul trecut, FEG Entretenimientos, pentru că nu i-au oferit toată suma stabilită şi pentru că au încălcat contractul semnat, după ce artista a fost nevoită să anuleze spectacolele, informează contactmusic.com.

Mariah Carey susţine că a fost nevoită să anuleze concertele din cauza plăţilor întârziate şi că trebuie să primească întregul onorariu.

Pe de altă parte, reprezentanţii FEG au acuzat cântăreaţa că prin anularea spectacolelor le-a afectat reputaţia.

În industria muzicală toată lumea cunoaşte povestea producătorilor înşelători care promit să plătească şi nu se ţin de cuvânt. Acest proces a fost intentat atât pentru a confirma multiplele încălcări ale contractelor cu FEG, dar şi pentru a avertiza comunitatea artistică să nu aibă încredere în promisiunile companiei”, au transmis reprezentanţii legali ai artistei, potrivit Toronto Sun.

Documentele legale arată că FEG a fost de acord să îi ofere vedetei o sumă şi că urmau să efectueze plata.

Documentele mai arată că echipa de management a cântăreţei a anulat spectacolele pentru că nu s-au efectuat plăţile în preajma concertelor stabilite în luna octombrie, precum şi că Mariah Carey a pierdut alte oportunităţi de a susţine concerte din cauza acordului cu FEG.

Recent, Mariah Carey a acuzat producătorii show-ului din Times Square că i-au întins o cursă, făcând imposibilă susţinerea recitalului de Anul Nou, în timp ce Dick Clark Productions s-a apărat, afirmând că declaraţia este absurdă şi defăimătoare.

Luni, steaua cântăreţei Mariah Carey de pe Hollywood Walk of Fame a fost vandalizată, o persoană neidentificată încă desenând un semn al întrebării în dreptul numelui artistei.

Poliţia din Los Angeles caută vinovatul pentru vandalizarea stelei, care a fost reparată cu o sumă de 1.500 de dolari.

Incidentul ar fi avut legătură cu spectacolul eşuat susţinut de Mariah Carey de Anul Nou, în Times Square.

Purtătoarea de cuvânt a artistei, Nicole Perna, a declarat duminică pentru Billboard, că producătorii spectacolului ”i-au întins (artistei, n.r.) o cursă” pentru a nu reuşi să cânte.

Ea a afirmat că Mariah Carey s-a plâns de probleme cu casca înainte de a urca pe scenă. Cântăreaţa a dat vina pentru eşecul de la New York pe problemele tehnice şi pe faptul că nu a putut auzi muzica în cască, nereuşind, astfel, să cânte cele trei piese programate.

Programul “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest” a fost transmis de ABC şi a fost urmărit de peste 8,2 milioane de telespectatori, potrivit estimărilor.

Dick Clark Productions a transmis un comunicat, replică la declaraţiile artistei: ”Ca principal producător al evenimentelor live de televiziune de aproximativ 50 de ani, ne mândrim cu reputaţia de a avea relaţii de lungă durată cu artiştii. Să se sugereze că DCP, ca producător al unor show-uri precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve şi Academy of Country Music Awards, ar compromite vreodată intenţionat succesul oricărui artist este defăimător, scandalos şi de-a dreptul absurd”.

”Foarte rar există erori tehnice care pot apărea în show-uri live de televiziune, cu toate acestea, o investigaţie iniţială a arătat că Dick Clark Productions nu a avut de-a face cu provocările asociate recitalului doamnei Carey de Anul Nou. Vrem să fie clar că avem tot respectul pentru Mariah Carey ca artist şi îi recunoaştem realizările formidabile în industrie”, se mai arată în comunicat.

În articolul

După SHOW-ul dezastruos, din Noaptea dintre ANI, Mariah Carey este acum implicată într-un alt SCANDAL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x