Horoscop 5 noiembrie: Scorpionii trebuie să fie atenți pe unde merg!

Publicat pe 05.11.2016 la 12:31 Actualizat pe 05.11.2016 la 12:33

Berbec

Fii prudent și vorbește strict, direct și la obiect. Evită declarațiile și deciziile majore. Imaginea ta publică și statutul social sunt puse sub lupă.

Taur

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce informații legate de străinătate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar câteva contează. Poate fi vorba de staționarea unui proiect care implică parteneri străini sau deplasări în străinătate.

Gemeni

Ar fi bine să te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute, fie pe taxe, facturi, impozite restante de multă vreme, fie pe datorii ale partenerului de viață sau de afaceri. Fii prudent și evită asocierile sau investițiile de orice fel.

Rac

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Tensiunile persistă de multă vreme în acest sector de viață și vor mai persista. Ar fi bine să te retragi din unele colaborări care îți sunt prea împovăratoare. De reținut ca poate fi vorba și despre un divorț.

Leu

Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de muncă, chiar dacă sunt condiții dificile, iar activitățile parcă nu se mai termină. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit. Afecțiunile legate de aparatul osos și digestiv sunt accentuate. Odihnă, relaxare, detașare de cotidian!

Fecioară

Îți este dor de vremurile adolescenței... Ai nevoie de multă iubire, însă astrele au alte planuri pentru tine, deocamdată. Selecteaza relațiile din preajma ta, mai ales cele care te implică afectiv. Iubește-te mai mult, folosește-ți talentele creative și bucură-te de tot și toate.

Balanța

Weekend-ul acesta ai spor în treburile casnice. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curățenia generală, de reparații sau de achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate. Fii prudent în dialogurile cu aceștia și ascultă-le punctele de vedere. Cei dragi chiar au nevoie de ajutorul tău material și spiritual.

Scorpion

S-ar putea să călătorești pe distanțe scurte. Fie că mergi la rude sau la prieteni, ai mare grijă la drum. Mentalul îți este încordat și cu greu îți poți aduna gândurile și vorbele. Evită discursurile lungi, deciziile sau semnarea documentelor importante.

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Însă, totodată, cum cheltuiești ceva bani, o altă sumă îți vine înapoi. Este o perioadă cu destul de multe restricții vizavi de câștigurile tale din munca proprie, în schimb ai noroc și deschidere la banii și bunurile altora. Bine ar fi să faci economii și să cheltuiești strictul necesar. Protejează-ți serios sănătatea!

Capricorn

Finalul acestei săptămâni îți aduce stări interioare contradictorii. Ba ai chef să ieși în lume și să-i ajuți pe toți, ba ești supărăt pe toată lumea. Controlează-ți reacțiile, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Starea de mers în gol este temporară, așa încât evită deciziile majore, semnarea documentelor.

Vărsător

Weekend-ul acesta ar fi bine să te odihnești mult. Sunt zile favorabile plimbărilor în aer liber și meditației profunde asupra evenimentelor din viața ta. Se pot accentua afecțiunile legate de aparatul osos, articular și stomac. Totuși, pe cât posibil, evită consultatiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Somnul, dieta și gândirea pozitivă pot face minuni.

Pești

Zilele weekend-ului îți aduc în preajmă prietenii. Relațiile cu aceștia sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la un consens. Ar fi bine să te îndepărtezi de unele persoane care te susțin doar în aparență. Urmează-ți visurile, iar dacă deocamdata ești singur, ai încredere că la momentul potrivit Universul îți va trimite tot ajutorul necesar. Adoptă o dietă de sezon și odihnește-te mult.

În articolul

Horoscop 5 noiembrie: Scorpionii trebuie să fie atenți pe unde merg!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x