Kanye West, ACUZAȚII GRAVE la adresa rapper-ului: "Jay Z, ştiu că ai asasini plătiţi, te rog să nu-i trimiţi pe capul meu!"

Publicat pe 20.11.2016 la 17:33 Actualizat pe 20.11.2016 la 17:41

Odinioara buni prieteni, acum au ajuns la cutit! Ba mai mult, Kanye West se teme pentru viata lui.

Odinioară, erau buni prieteni, dar acum au ajuns la cuțite! Kanye West a făcut acuzații grave, recent, la adresa cuplului Beyonce- Jay Z. În plus, artistul se teme pentru viața lui.

Rapperul american Kanye West a întrerupt un concert pe care l-a susţinut sâmbătă seară în oraşul Sacramento pentru a susţine un monolog plin de pasiune, în care i-a criticat pe doi dintre colegii lui de breaslă, Beyonce şi Jay Z, informează New Musical Express.

În timpul acelui monolog, rapperul a sugerat că Beyonce a refuzat să cânte la gala MTV Video Music Awards din acest an, dacă organizatorii nu îi garantează că va câştiga trofeul aferent categoriei ”Videoclipul anului”, pentru care mai erau nominalizaţi atât Kanye West, cât şi rapperul canadian Drake.

Beyonce, asta m-a durut! Pentru că am auzit că ai spus că vei cânta acolo doar dacă vei câştiga Videoclipul Anului în defavoarea mea şi a piesei «Hotline Bling» (interpretată de Drake, n.r.)”, a spus Kanye West, pe scena din Sacramento.

”După părerea mea - şi acum vă rog să nu credeţi că încerc să diminuez meritele lui Beyonce, pentru că ea e minunată. Taylor Swift este minunată. Cu toţii suntem oameni minunaţi, cu toţii suntem egali.

Dar, uneori, începem să facem prea multă politică şi să uităm cine suntem - doar pentru a câştiga. La dracu' cu a câştiga! La dracu' cu a arăta cool! La dracu' cu a fi cool! La dracu' cu toate acestea!”, a adăugat rapperul Kanye West, din ce în ce mai furios în discursul său.

În acelaşi monolog, Kanye West le-a spus spectatorilor din Sacramento că nu a mai vorbit de multă vreme cu soţul lui Beyonce, rapperul Jay Z.

Am venit aici pentru a vă spun vouă tot adevărul - chiar şi cu riscul vieţii mele, chiar şi cu riscul succesului meu, al carierei mele. Am venit să vă spun adevărul. Jay Z, fratele meu, sună-mă! Tot nu m-ai sunat! Jay Z, sună-mă! Jay Z, ştiu că ai asasini plătiţi, te rog să nu-i trimiţi pe capul meu! Doar sună-mă! Vorbeşte cu mine ca un bărbat!”.

Potrivit presei americane, Kanye West şi-a scurtat foarte mult programul show-ului din Sacramento şi până la finalul concertului, după acel monolog furios, a mai interpretat doar patru piese.

Noua izbucnire pe scenă a rapperului Kanye West s-a produs la doar două zile după ce artistul a dezvăluit în timpul unui concert pe care l-a susţinut în San Diego că, dacă ar fi mers să voteze la alegerile prezidenţiale, ar fi votat pentru Donald Trump.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este un rapper şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.


În articolul

Kanye West, ACUZAȚII GRAVE la adresa rapper-ului: "Jay Z, ştiu că ai asasini plătiţi, te rog să nu-i trimiţi pe capul meu!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x