Vacanță cu PERIPEȚII pentru Andrei Ștefănescu. Ce a pățit artistul în sejurul de pe coasta Rivierei italiene

Publicat pe 29.06.2016 la 13:34 Actualizat pe 29.06.2016 la 13:56

A trăit o vacanță de vis în superba Cinque Terre, regiune aflată pe coasta stâncoasă a Rivierei italiene, însă sejurul nu a fost lipsit de peripeții. "Nu mai simțisem de mult adrenalina unui asemenea incident",povestește prezentatorul Antenei 1, Andrei Ștefănescu, despre cele trăite.

A trăit o vacanță de vis în superba Cinque Terre, regiune aflată pe coasta stâncoasă a Rivierei italiene, însă sejurul nu a fost lipsit de peripeții. "Nu mai simțisem de mult adrenalina unui asemenea incident",povestește prezentatorul Antenei 1, Andrei Ștefănescu, despre cele trăite.

Andrei Ștefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea începând de sâmbătă, 2 iulie, de la oră 20.00, în noua producție "Fantastic Show", s-a întors de curând dintr-o vacanță de vis în Cinque Terre, regiune situată pe coastă stâncoasă a Rivierei Italiene.

Andrei a fost însoțit de iubita sa, Antonia, și de un bun prieten al celor doi. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso al Mare sunt cele cinci localități absolut superbe pe care cei trei le-au bătut cu piciorul în lung și-n lat, pe parcursul mai multor zile.

"M-a impresionat totul acolo. Locul de vis cu peisaje rupte parcă din povești, munții care se pierd în mare... Este impresionant să ai în același loc și marea și muntele, să asculți valurile privind pădurea și munții. Oamenii sunt extrem de relaxați, trăiesc o altfel de viață. Aproape tot timpul ei merg pe bicicletă, de aceea poate și aerul incredibil de curat.

Mâncarea este aproape în totalitate bio, provenită din culturi proprii. Măsline, lămâi, toate sunt la discreție. Am mâncat multe brânzeturi deosebite, prosciutto, care este senzațional, și multe specialități de salam. Pizza este senzațională, la fel și fructele de mare. De asemenea, am remarcat străzile lor impecabile.

Există tuneluri prin munte, lungi de 4-5 km, în care asfaltul este mai bun decât cel de pe pistele de decolare de pe aeroportul Otopeni. Regiunea aceasta mi s-a părut un loc ca de pe o altă planetă", povestește Andrei.

În vacanță din Italia, Andrei Ștefănescu a trăit și experiență unui cutremur. "L-am simțit în cameră de hotel, în timp ce mă odihneam după-amiază. M-am speriat puțin, dar a trecut și am avut o zi frumoasă, după aceea. Oricum, nu mai simțisem de mult adrenalina unui asemenea incident", mai spune el.

Sâmbătă, 2 iulie, de la oră 20.00, la Antena 1, prima ediție a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei, îi va aduce față în față, în postura de rivali și căpitani de echipă pe Andrei Stefănescu și Liviu Vârciu. Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artiști, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta.

În prima ediție a show-ului, echipă roșie, condusă de Andrei Stefănescu, va fi formată din Cezar Ouatu și actrița Anca Dinicu, pe când cea verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componență pe Măria Buză și CRBL.

Vezi foto, alături, din vacanța artistului!

În articolul

Vacanță cu PERIPEȚII pentru Andrei Ștefănescu. Ce a pățit artistul în sejurul de pe coasta Rivierei italiene

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x