VIDEO: Meniu de DIVĂ! Iat-o pe Angelina Jolie cum mănâncă greieri și scorpioni! Imagini incredibile

Publicat pe 21.02.2017 la 09:34 Actualizat pe 21.02.2017 la 13:56

Diva de la Hollywood a mancat tarantule si i-a lasat pe toti masca!

youtube

Aflată în Cambodgia, alături de copiii ei, Angelina Jolie a gustat din specialitățile culinare specifice. Fosta soție a lui Brad Pitt i-a lăsat pe toți mască în momentul în care a început să mănânce tarantule, dându-le apoi și copiilor ei.

Actriţa americană Angelina Jolie a gătit tarantule pentru ea şi copiii ei, în Cambodgia, într-o emisiune de televiziune ce a fost transmisă în direct de BBC.

Vedeta americană, în vârstă de 41 de ani, se află în prezent în Cambodgia pentru a promova cel mai recent film pe care l-a regizat, intitulat ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, şi a demonstrat în acea emisiune TV faptul că este familiarizată cu delicatesele locale, inclusiv cu arahnidele, scorpionii şi greierii prăjiţi.

Angelina Jolie a făcut o demonstraţie în faţa copiilor ei şi a jurnaliştilor de la BBC World News, pentru a le arăta modul în care se prepară şi se mănâncă aceste specialităţi gastronomice cambodgiene.

Vedeţi partea aceea dură unde se află dinţii? Trebuie să le scoatem colţii. Credeam că «gândacii» au făcut parte întotdeauna din dieta din Cambodgia, dar apoi mi-am spus că există un adevăr în poveştile despre supravieţuirea din timpul războiului, când, bineînţeles, oamenii erau afectaţi de foamete şi au putut să supravieţuiască mâncând astfel de preparate. Şi iată că au reuşit să supravieţuiască”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a mâncat pentru prima dată insecte şi arahnide atunci când l-a adoptat pe fiul ei Maddox din Cambodgia. Vedeta americană a explicat şi modul în care occidentalii ar trebui să înceapă să se familiarizeze cu aceste preparate.

”Am mâncat aşa ceva atunci când am venit pentru prima dată în această ţară. Trebuie să începi cu greieri. Greieri şi o bere, abia apoi poţi să treci la tarantule”, a explicat celebra actriţă.

Angelina a făcut şi o dezvăluire, spunând că preferă păianjenii în locul scorpionilor, deoarece păianjenii au ”o aromă bună” şi sunt mai uşor de mestecat: ”Păianjenii sunt de fapt chiar buni, au o aromă bună. În schimb, e greu să mesteci un scorpion”.

Însă copiii ei nu au fost de aceeaşi părere şi au spus că insectele prăjite de mama lor au gustul ”unor chipsuri lipsite de aromă”.

”Au gustul unor chipsuri uscate. Da, seamănă cu nişte chipsuri lipsite de aromă”, a spus Knox, unul dintre copiii vedetei americane.

Angelina Jolie, trimis special al Înaltului Comandament al ONU pentru Refugiaţi, a vizitat Cambodgia pentru prima data în anul 2001, pentru filmările de la pelicula ”Lara Croft: Tomb Raider”. Ulterior, a adoptat un copil din această ţară, Maddox.

Filmul ” First They Killed My Father” este o adaptare a volumului de memorii omonim semnat de Loung Ung şi descrie o îngrozitoare poveste de război – genocidul Kmerilor Roşii, relatată din perspectiva unui copil. Angelina Jolie este coscenarist, producător şi regizor al acestui proiect cinematografic.

Loung Unf avea vârsta de cinci ani când a fost nevoită să îşi părăsească locuinţa din capitala Cambodgiei, Phnom Penh, alături de familia ei, din cauza Kmerilor Roşii, regimul care a condus ţara în perioada 1975 – 1979, când se afla la putere Pol Pot.

A fost estimat că în acea perioadă au murit aproximativ două milioane de oameni, în jur de un sfert din populaţie, aceştia fiind ucişi de regim sau decedând din cauza foametei şi a extenuării.

În film predomină limba khmeră, iar Angelina Jolie a spus că deşi îşi doreşte ca lumea ”largă” să înţeleagă mai bine evenimentele petrecute în Cambodgia, speră că pelicula va avea efecte şi în această ţară.

Imaginile video au devenit virale!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

VIDEO: Meniu de DIVĂ! Iat-o pe Angelina Jolie cum mănâncă greieri și scorpioni! Imagini incredibile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x