VIDEOCLIP nou de la Delia! Artista și soacra ei, împreună în "Rămâi cu bine". Cum este, de fapt, relația lor în realitate

Publicat pe 02.05.2017 la 09:03 Actualizat pe 02.05.2017 la 15:31

Artista si-a lansat noul videoclip!

Delia lansează alături de Macanache piesa verii 2017: "Rămâi cu Bine" a.k.a. "Rămâi cu mă-ta". Melodia are un clip plin de culoare, în care apare și soacra artistei.

Piesa
tratează o poveste de dragoste des întâlnită. S-au întâlnit, s-au îndrăgostit. Dar cum de multe ori, soacrele își bagă coadă în treburile tinerilor... ei bine, atunci le dorim să se întoarcă la mamele lor. Pentru că viața este și amuzantă, nu doar serioasă.

La filmările clipului, Delia a beneficiat și de ajutorul soacrei sale, care are rol principal.

Deși, în videoclip, cele două sunt ca șoarecele și pisica, în realitate însă, ele se înțeleg de minune. La fiecare apariție publică, Delia a avut numai vorbe de laudă la adresa soacrei sale.

<< Piesa Rămâi cu Bine este o piesă inspirată din realitatea cotidiană,dar țin să precizez că nu este inspirată din viața mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă.

Are un sound foarte “anii 90’” cu un clip în care se găsesc niște flashback-uri din copilăria noastră, din cartier. În clip rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calități de actriță. Colaborarea este cumva neașteptată de către public, dar eu îmi doream foarte mult să cânt cu Maca.

Cochetam de mult cu ideea asta și i-am trimis un ghid audio cu piesă, i-a plăcut foarte mult, și-a scris versurile pe partea lui și gata piesă! Piesa este compusă de mine, muzică și text, iar orchestrația a făcut-o Alex Cotoi la Global Records și sunt foarte mândră de ce a ieșit.
P.S.: Consider că această prescurtare “mă-ta” e un cuvânt foarte frumos. Putea fi fiică-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mamă, se numește “mă-ta”.
>>, a declarat Delia.

<< Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis și mie un demo cu ea cântând la pian refrenul și linia melodică. Și na, într-o zi ne-am întâlnit la studio, am mers, am bam bam, am scris niște versuri, am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odată la studio să cizelam melodia și cam aia a fost. Na, eu simtcumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre și chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toată lumea.>> Macanache

Muzica este scrisă de Delia și Alex Cotoi, textul poartă semnătura Deliei și a lui Macanache, iar producția este făcută de Delia și Alex Cotoi. Clipul este regizat de Alex Ceaușu și e o parodie a anilor 90’ cu un scenariu amuzant despre un cuplu și o soacră “băgăcioasă”.

În premieră pe tv, rolul mamei este jucat chiar de către soacra Deliei, Ioana Munteanu. Ținem să precizăm că doamna joacă un rol total opus cu personalitatea ei din viață reală. Echipa de beauty a fost formată din Ana Mironescu (Make-up) și Alex Claudiu Sarghe (hairstyle). Estetica vestimentațiilor a fost coordonată de către Hilke Muslim.

Vezi, mai jos, videoclipul!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

VIDEOCLIP nou de la Delia! Artista și soacra ei, împreună în "Rămâi cu bine". Cum este, de fapt, relația lor în realitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x