Cautare: 8 rezultate dupa tagul "12 septembrie"

Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time, pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

acum 278 zile

Happy Channel a fost, marti (12 septembrie), lider de audienta la nivelul intregii zile, în clasamentul posturilor de televiziune dedicate femeilor, target femei cu varste cuprinse intre 18 și 49 de ani, mediul urban.

iPhone 8 va fi lansat pe 12 septembrie

acum 289 zile

Cel mai aşteptat smartphone al anului, iPhone 8, va fi lansat pe 12 septembrie. Pentru prima dată, Apple va organiza evenimentul la noul său sediu de 5 miliarde de dolari din California, construit sub forma unei nave spaţiale.

HOROSCOPUL săptămânii 12-18 septembrie. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

acum 644 zile

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru săptămâna cuprinsă între 12 și 18 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale acestei perioade. Află din materialul următor cum îți va merge și care sunt recomandările specialiștilor pentru tine!

HOROSCOP 12 septembrie: Taur, dozează-ți eforturile! Gemeni, evită speculațiile de orice fel!

acum 644 zile

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 12 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge azi!

Noutățile ANULUI ȘCOLAR 2016-2017. Schimbări pentru elevi, profesori și părinți

acum 645 zile

Într-o conferință de presă, desfășurată recent, au fost prezentate atât activităţile curente desfăşurate în perioada premergătoare debutului noului an şcolar, cât şi noutăţile în materie de politici educaţionale pe care Ministerul Educaţiei a decis să le adopte pentru a veni în sprijinul elevilor, profesorilor şi părinţilor.

Elevii ar putea începe şcoala pe 12 septembrie

acum 727 zile

Elevii ar putea fi chemaţi mai devreme din vacanţa de vară. Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj îi invită la şcoală pe 12 septembrie, în loc de 15, pentru poveşti de vacanţă.

Hai la cursuri de gătit cu Chef Joseph Hadad! Vineri, 12 septembrie!

acum 1377 zile

Celebrul chef Joseph Hadad va fi invitatul special la standul KUXA Studio, în cadrul târgului BIFE SIM, vineri, 12 septembrie, începand cu ora 12:00.

Observator.TV