Horoscop, marți, 12 septembrie. RAC: fii calm și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc

Publicat pe 11.09.2017 la 18:20 Actualizat pe 12.09.2017 la 09:06

Iata care sunt previziunile zilei de 12 septemnbrie.

Berbec

Posibil să te agaseze la un moment dat informațiile vehiculate în preajma ta sau faptul că multe persoane îți solicită sfaturi sau detalii ale vieții tale personale. Evită să vorbești prea mult și mai ales nu îți divulga intențiile, temerile sau activitățile în care ești implicat.

Taur

La îndemnul prietenilor, persoanei iubite sau copiilor e posibil să cheltuiești sume importante de bani. Fii prudent și nu te lăsa impresionat de vorbele meșteșugite ale celorlalți. Veniturile tale sunt nesigure încă, iar de la alții nu se întrezăresc ajutoare materiale sau financiare. Există șanse să scadă aceste venituri și de asemenea să se modifice condițiile de muncă.

Gemeni

Ziua este favorabilă creării unui program nou de viață, în care să incluzi mai multe acțiuni necesare îmbunătățirii sănătății sau înfățișării tale. Evită tendința de a riposta la tot ce vine din partea celorlalți. Există riscul să strici relații și situații bune. Compania celorlalți îți aduce informații utile.

Rac

Indiferent ce se petrece în preajma ta, detașează-te, fii calm și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Sunt posibile tensiuni interioare, insomnii și senzația pregnantă că dincolo de aparențele lumii fizice se țes conflicte. Contemplă aceste stări și identifică temerile reale. Odată ce le-ai stabilit, conștientizat, jumătate din ele sunt rezolvate.

Leu

Ar fi bine să privești atent la poziția ta profesională, la relațiile cu cei jur dar și la relația cu banii Chiar dacă ești tentat să te desprinzi de anumite persoane sau să ripostezi în vreun fel, de la fiecare ai câte ceva de învățat. Totul este să îți deschizi mintea și sufletul și să iei lucrurile că pe o continuă ocazie de evoluție.

Fecioara

Este o zi în care ai șanse să înveți câte ceva deosebit de la fiecare persoană întâlnită. Unii probabil că îți vor contesta meritele personale sau profesionale, dar și de la și prin aceștia vei obține un dram de înțelepciune. Alege activități care te pot liniști și îmbogăți spiritual.

Balanța

Astăzi citește, informează-te, discută cu persoane din medii diferite, vizionează filme sau vizitează locuri interesante. Indiferent cât de ocupat ai fi cu sarcinile personale sau profesionale cotidiene, cu o bună organizare și disciplină vei face față. Ferește-te să vorbești prea mult sau să prezinți oricui situațiile în care ești implicat.

Scorpion

Segmentul financiar îți atrage atenția în mod special. Posibil să fii nevoit să cheltuiești bani pe facturi, taxe, impozite sau să ajuți pe cineva apropiat cu bunuri materiale sau cu sume de bani. Alcătuiește-ți un program financiar pe cel puțin patru săptămâni de acum încolo, pentru că stabilind acum un buget anume pentru cheltuieli comune cu alții, ai șanse mari să îl urmărești îndeaproape.

Săgetător

În plan relațional poți rezolva multe amănunte legate de acțiunile comune cu partenerul de viață sau cu colaboratorii profesionali. Sunt posibile discuții aprinse, chiar unii îți pot face reproșuri pentru că ești concentrat numai pe interesele tale în detrimentul celorlalți. Fii prudent și acceptă-ți locul în cadrul echipei de lucru!

Capricorn

Ești hotărât să rezolvi multe sarcini de lucru restanțe la serviciu, însă și acasă te așteaptă altele la fel de urgente. Ai putea ruga un coleg, la locul de muncă, sau un membru al familiei să te ajute cu treburile propuse spre rezolvare astăzi. Posibil unii să te refuze. Ocupă-te numai de priorități și lasă restul pentru zilele următoare.

Vărsător

Ziua este favorabilă dialogului cu persoana iubita sau copiii. Tonul, vorbele, gesturile pot parcurge o gamă largă, pentru că tensiune nervoasă accentuată există de ambele părți. Fii prudent și controlează-ți reacțiile. Partea bună a lucrurilor constă în aceea că se pot lămuri subiecte vechi care undeva, cândva au rămas fie neînțelese, fie lămurite parțial.

Pești

Tensiunile apărute în sânul familiei le poți diminua dacă ești înțelegător cu membrii familiei și accepți și părerile lor. Lucrul în gospodărie poate fi împărțit, în funcție de complexitatea activității respective și de putința fiecăruia de a o duce la bun sfârșit. Concentrează-te mai mult pe segmentul domestic și pe nevoile reale ale familiei și casei.

În articolul

Horoscop, marți, 12 septembrie. RAC: fii calm și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x