Cautare: 3941 rezultate dupa tagul "copii"

Sute de părinţi îşi lasă copiii pe mâinile unor aşa-zise educatoare fără calificare şi fără experienţă

acum 12 ore

Pe banii lor şi fără să ştie, sute de părinţi îşi lasă copiii pe mâinile unor aşa-zise educatoare fără calificare şi fără experienţă. Oricine se poate angaja în grădiniţele private din Bucureşti.

Mama acuzată că îşi bate crunt copiii se apără: "Soţul meu este un agresor sexual şi financiar"

acum 13 ore

George o acuză că şi-ar bate copiii, însă mama acestora vine cu dezvăluiri şocante.

Tatăl celor cinci copii agresaţi de mamă: "Ea de la început a fost violentă cu cei mici"

acum 13 ore

Schingiuiți de propria mamă! E acuzația pe care George, un tată disperat, i-o aduce femeii care i-a fost soție. Mama celor cinci copii, pe care-i au împreună le-ar da celor mici, în loc de iubire. doar bătăi crunte.

Cinci copii schingiuiți de propria mamă! Tatăl face acuzaţii grave!

acum 13 ore

Schingiuiți de propria mamă! E acuzația pe care George, un tată disperat, i-o aduce femeii care i-a fost soție. Mama celor cinci copii, pe care-i au împreună le-ar da celor mici, în loc de iubire. doar bătăi crunte.

Cei mai talentați și drăguți copii de vedete

acum 17 ore

Părinţi celebri, copii pe măsură! Cum aşchia nu sare departe de trunchi, copiii vedetelor moştenesc talentul părinţilor. Fie că dansează, cântă sau se joacă, prinţii şi prinţesele vedetelor ies mereu în evidenţă.

Andreea Bălan, în lacrimi! Artista a vizitat mai mulți copii bolnavi de cancer

acum 18 ore

Andreea Bălan, în lacrimi! Cu sufletul sfâşiat, artista a vorbit despre momentul dureros pe care l-a trăit atunci când a vizitat mai mulţi copii bolnavi de cancer. Unul dintre aceşti îngeraşi nevinovaţi, cu care soarta a fost atât de crudă, o fetiţă pe nume Natalia, s-a ataşat în...

Scrima, un sport și pentru copii

acum 19 ore

Scrima este un sport, care pe plângă efortul fizic, te solicită și din punct de vedere intelectual.

Copiii Mirelei Vaida, probleme de sănătate: ”De câteva zile ne luptăm cu pneumonia!”

acum 1 zile

În toiul verii, Mirelei Vaida are probleme de sănătate, însă nu numai ea, ci și copiii ei. ”De câteva zile ne luptăm cu pneumonia!”, a afirmat vedeta TV.

Femeile cu mai mult de trei copii ar putea ieși mai repede la pensie

acum 1 zile

Femeile care au trei sau mai multi copii ar putea iesi mai devreme la pensie. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu spune că măsura este prevăzută în programul de guvernare şi ar urma să fie implementată in perioada urmatoare. Miza acestei măsuri este stimularea creşterii...

Copiii de azi, vloggerii de mâine

acum 3 zile

Şotronul sau fotbalul din faţa blocului se joacă acum pe tabletă. Iar fotografiile alb-negru în care părinţii noştri nu schiţau niciun zâmbet s-au transformat în clipuri colorate pe canelele de pe Youtube. La modă pentru copiii digitali sunt astăzi blogurile, vlogurile sau...

Cum să protejăm copii de ultraviolete

acum 3 zile

Vara vine de foarte multe ori cu o serie de probleme pe care am putea să nu le avem dacă suntem atenţi şi precauţi. Cele mai multe dintre aceste probleme sunt cauzate de expunerea la soare.

Focar de hepatita A în judeţul Dolj. 13 copii au fost deja trataţi la spital, iar alţii sunt şi acum bolnavi acasă, fără ca autorităţile să ia măsuri

acum 4 zile

Boala mâinilor murdare, care apare izolat în ţările europene, la noi afectează anual peste 2.500 de persoane. Suntem pe un ruşinos loc întâi în Europa şi nu e singura epidemie care face ravagii. Rujeola a ucis încă o dată: sunt 32 de morţi în total şi 220 de noi cazuri numai...

Un tânăr poliţist din Suceava, tatăl a doi copii, a fost ucis cu 40 de lovituri de cuţit de un recidivist

acum 4 zile

Agentul a fost atacat din spate, în timp ce patrula în gara din Burdujeni. Nu a avut timp să reacţioneze, iar colegii lui erau prea departe ca să poată interveni. În cătuşe, agresorul a spus că nu regretă ce a făcut.

Generația Cheleș, demonstrație de lupte la Prietenii de la 11

acum 4 zile

Copiii de la Generația Cheleș fac o demonstrație de karate în platoul Prietenii de la 11. Claudiu și Iulian Cheleș, frați gemeni, au pus bazele acestui club de arte marțiale.

Chef Cătălin Scărlătescu: "Pentru următoarele 365 de zile mi-am pus în cap niște copii"

acum 5 zile

Chef Cătălin Scărlătescu își dorește copii, astfel în următoarele 365 de zile este hotărât să devină tată.

Românii mănâncă tot mai mult fast-food. Sutem pe locul trei în Europa la numărul de copii obezi

acum 5 zile

Numărul copiilor supraponderali creşte de la un an la altul. La fel şi bugetul patronilor. 2 miliarde de lei lasă românii anual în buzunarele celor care ne hrănesc cu mâncare preparată rapid.

Ce meserii şi-au ales copiii vedetelor autohtone

acum 5 zile

După ce au trecut de emoţiile bacalaureatului şi admiterea la facultăţi se apropie de final, copiii de vedete îşi croiesc un drum prin viaţă.

Tulburari de mers la copiii de până în doi ani! Sfaturi pentru părinţi

acum 5 zile

In primii ani de viata, mersul copilului nu seamana cu cel al adultului. La varsta de un an, copilul merge cu baza larga de sustinere (tine picioarele departate), face pasii mici intr-o succesiune rapida. Copilul tinde sa-si redreseze permanent pozitia corpului pentru a-si pastra echilibrul.

Unul din doi copii din România nu merge la grădiniţă. Singura lor şansă la educaţie sunt grădiniţele de vară

acum 6 zile

Sunt puşti pe care nimeni nu-i învaţă nici măcar să îşi pronunţe numele. Singura lor şansă la educaţie sunt grădiniţele de vară. Acolo unde voluntarii încearcă să îi integreze în sistemul de învăţământ.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV