Cautare: 4690 rezultate dupa tagul "copii"

Slujbele sunt bruiate de chiotele copiilor

acum 4 ore

Şi nimeni nu se supără. Se întâmplă la biserica românească din Strasbourg. Sunt din ce în ce mai mulţi români care au ales să trăiască acolo, aşa că lăcaşul de cult a devenit mai nou şi şcoală. Acolo, copiii crescuţi printre francezi învaţă limba maternă şi obiceiurile...

Învață să îi faci copilului tău un smoothie sănătos. ”Îți asigură doza zilnică de vitamine și minerale

acum 7 ore

Bianca Brighile vorbește despre cum se poate realiza un smoothie sănătos pentru copii. Specialistul oferă câteva sfaturi pentru realizarea unei băuturi pentru cei mici.

Salina Praid a răsunat de bucurie, cântece şi joc!

acum 10 ore

Sute de copii, din toate colţurile ţării, au ajuns în Harghita să-şi prezinte portul şi tradiţiile. Dar, cel mai important, au avut de transmis un mesaj: se poate convieţui în armonie, indiferent de etnie.

Mircea: „Oficial, am doi copii, neoficial, am trei”

acum 21 ore

Mircea, invitat în emisiunea Star Chef, vorbește despre copii lui. Acesta spune că oficial are doi copii, iar neoficial are trei.

Zeci de copii, terorizați de haita de câini de la o școală de lângă Capitală

acum 2 zile

Zeci de copii sunt terorizaţi la şcoală de o haită de câini agresivi, la doi paşi de Capitală! Animalele îi atacă în fiecare zi, fără ca nimeni să ia măsuri. Nici primarul, nici conducerea şcolii nu au o soluţie, deşi părinţii au făcut nenumărate sesizări.

Codul portocaliu de ninsori a avut şi partea lui bună

acum 3 zile

În Braşov, de exemplu, zăpada i-a făcut fericiţi pe copii. Puştii au ieşit la săniuş, acolo unde au stat ore întregi. Iar de omăt s-au bucurat nu doar cei mici, ci şi cei mari. Părinţii n-au stat pe gânduri atunci când a fost vorba să şi amintească de copilărie

Echipa de hochei pe gheață Triumf, la Neatza!

acum 3 zile

Echipa de hochei pe gheață Triumf a venit la ”Neatza cu Razvan si Dani” pentru a realiza câteva exerciții în fața telespectatorilor.

Smiley News! Un cocoș își așteaptă stăpâna de la școală

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Criză fără precedent în spitale. Medicii nu pot opera copiii cu malformaţii cardiace

acum 3 zile

Chiar în Capitală, medicii se declară depăşiţi. Nu pot opera copiii cu malformaţii cardiace, cazuri grave, pentru care timpul scurs înseamnă şanse mai mici de supravieţuire. S-a ajuns aici după ce specialiştii au plecat în clinici private sau în alte ţări.

Nea Marin a trăit în pat cu două surori! A făcu copii cu amândouă?!

acum 3 zile

Trădată de nimeni alta decât sora sa! Femeia în care mama Daniela a avut cea mai mare încredere. a ajuns chiar în patul soţului Danielei. Fără pic de remuşcare! Iar asta nu e tot!

Simona Gherghe întrebare fără răspuns pentru femeia care și-a abandonat pruncii: ”Dacă acești copii sunt în pericol, de ce sunteți la mii de kilometri distanță de ei?”

acum 3 zile

Simona Gherghe are întrebare fără răspuns pentru femeia care și-a abandonat pruncii. ”Dacă acești copii sunt în pericol, de ce sunteți la mii de kilometri distanță de ei?”, a întrebat vedeta tv.

Femeia, care și-a abandonat pruncii pentru cel mai bun prieten al tatălui: ”Să spună cum m-a legat de copac şi cum m-a bătut cu biciul!”

acum 4 zile

Femeia, care și-a abandonat pruncii pentru cel mai bun prieten al tatălui a vorbit la Acces Direct. ”Să spună cum m-a legat de copac şi cum m-a bătut cu biciul!”, a spus aceasta.

Cum să alegem metodă de contracepție potrivită

acum 4 zile

Ruxandra Luca, omul informat de la "Prietenii de la 11", ne prezintă un material despre cum să alegem metodă de contracepție potrivită.

Andreea Berecleanu, despre relația dintre copiii săi și soțul ei: "Am avut un mare noroc să-l întâlnesc pe Constantin"

acum 4 zile

Relația dintre copiii săi și Constantin, soțul ei, este minunată. Cei mici l-au iubit din prima clipă, de aceea Andreea se simte o norocoasă.

Doi frați au nevoie de ajutorul nostru. Cei doi copii au ajuns să se trateze la spitalele din Turcia

acum 4 zile

Alexandru şi Andrei sunt doi fraţi pentru care medicina de la noi nu a avut leac. Cei doi copii au ajuns să se trateze la spitalele din Turcia. Alexandru are 13 ani şi a fost diagnosticat cu cancer când avea doar doi ani. Boala a recidivat, dar medicii din ţară s-au mulţumit doar să-l...

Nouă din zece copii români au fumat cel puțin o dată. Unii dintre ei nu s-au oprit doar la ţigările obişnuite!

acum 4 zile

Nouă din zece elevi au băut alcool cel puţin o dată şi 9% chiar au consumat droguri. Sunt concluziile şocante ale unui studiu realizat de Agenţia Naţională Antidrog. Tentaţia este la orice pas şi elevii au ajuns să-şi manifeste viciile chiar la porţile şcolilor.

Mama, sac de box, în fața copiilor?: ”Mi-a dat cred că vreo 10 palme puternice, că nu mai îmi simțeam capul”

acum 5 zile

Vrea să-și salveze fiii de bărbatul pe care-l acuză că a bătut-o atât pe ea, cât și pe unul dintre copiii ei! O mamă de 33 de ani spune că nu mai suportă să trăiască sufocată de frică, așa că a fugit de acasă. Cu tot cu cei mici. Femeia vrea să le ofere băieților, în...

Ski, sportul preferat al copiilor. De câte ședințe au nevoie cei mici pentru a deveni profesioniști

acum 5 zile

Sporturile de iarnă nu sunt numai pentru adulți. Tot mai mulți copii își iau inima în dinți și părinții de mână și merg pe pârtie să învețe să skieze.

E şoc în California. 13 copii au fost torturați de părinți întreaga viaţă

acum 5 zile

E şoc în California. O familie a dat dovadă de o cruzime greu de înţeles. 13 copii au avut şi pe toţi i-au torturat întreaga viaţă. I-au legat cu lanţuri de pat şi i-au înfometat. Şapte dintre ei sunt adulţi, dar abia dacă arată ca nişte adolescenţi. Arestaţi, cei doi soţi nu...

Caz înfiorător în California. Doi părinţi şi-au ţinut captivi cei 13 copii, în condiţii inumane

acum 6 zile

Cei mici erau murdari, înfometaţi şi ţinuţi în întuneric. Unii dintre ei erau chiar legaţi cu lanţuri de pat. Soţii au fost arestaţi iar autorităţile au stabilit o cauţiune de 9 milioane de dolari.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV