Cautare: 5048 rezultate dupa tagul "copii"

Nici copiii nu scapă de birocraţia absurdă, în România. O fată de numai şase ani a primit o somaţie de plată la Iaşi, de 35 de lei

acum 5 ore

În România, nici copiii nu scapă de taxe. O demonstrează cazul incredibil al unei fetiţe de şase ani din Iaşi, somată de Casa de Asigurări de Sănătate să-şi plătească spitalizarea. Funcţionarii au fost convinşi că fata, internată în urmă cu trei ani, a beneficiat de o dublă...

Soțul Alexandrei, mama celor șase copii: "Ea a plecat de acasă nebătută!"

acum 5 ore

Ea i-a adus pe lume din dragoste, însă el, tatăl celor mici se pare că nu. Bărbatul i-ar fi privit din prima clipă pe copii cu multă ură. Și nu doar că i-a privit, ci i-ar fi și bătut cu mult dispreț.

Mama Alexandra, înjunghiată de soț, vrea să-și știe cei șase copii în siguranță

acum 6 ore

Dragostea mamei Alexandra pentru copiii săi este pur și simplu, infinită. Femeia își iubește copiii până la cer și înapoi. Tot ce are mai scump pe lumea asta, sunt copilașii săi, șase la număr.

Alexandra Sava, o femeie de 30 de ani, amenințată de soț că îi va lua cei șase copii

acum 6 ore

Plânge şi imploră ca cei 6 copilaşi ai săi să nu fie luaţi de lângă ea. Alexandra Sava, o femeie de 30 de ani, cu o poveste de viaţă mai ceva ca un film, stă cu frica în sân şi asta pentru că bărbatul cu care a făcut şase copii o ameninţă că îi va lua pe cei mici!

Nu stăm tocmai bine la capitolul lectură! O treime dintre români nu se ating nici măcar de o carte pe an!

acum 10 ore

Mai mult decât atât, doar 3 la sută dintre conaţionali citesc mai mult de 10 titluri în 12 luni. Cât despre copii, aproximativ 42 la sută dintre elevii cu vârste de 15 ani sunt analfabeţi funcţional, adică nu reuşesc să înţeleagă un text când îl citesc şi asta pentru că nu au...

În România, doi copii sunt abuzați în fiecare oră. Învață să ceri ajutor!

acum 3 zile

Specialiști vorbesc despre problemele cu care se confruntă copiii și persoanele abuzare. Statisticile susțin că doi copii sunt abuzați în fiecare oră.

Trupa de teatru muzical educativ pentru copii "Pam Pam" cântă piesa "Indiana" la "Prietenii de la 11"

acum 3 zile

Trupa de teatru muzical educativ pentru copii "Pam Pam" cântă piesa "Indiana" în platoul de la "Prietenii de la 11".

Elevii de la Școala Gimnazială numărul 195, acțiune caritabilă pentru copiii nevoiași

acum 3 zile

De ziua internațională a Voluntariatului, 80 de elevi de la Școala Gimnazială numărul 195 fac o acțiune caritabilă pentru copiii care nu au fost la fel de norocoși ca ei.

Caz revoltător în Vrancea. Un bărbat de 38 de ani şi-ar fi abuzat sexual propriii copii, trei băieţi de 8, 9 şi 11 ani

acum 3 zile

Acuzaţia care vine chiar din partea mamei copiilor l-a trimis pe individ în arestul preventiv. Cu toate astea, vecinii îi iau apărarea.

Senatul Statelor Unite a luat o decizie istorică: a autorizat prezenţa, în incinta sa, a copiilor mai mici de un an

acum 3 zile

Astfel, senatoarele care au devenit de curând mame vor putea să participe la şedinţe având grijă, în acelaşi timp, de bebeluşii lor. Măsura a fost iniţiată de prima senatoare aflată în această situaţie care şi-a şi adus, în aula forului legislativ, fetiţa în vârstă de numai...

Copiii care cresc în orfelinate manifestă întârzieri în dezvoltarea fizică, emoțională, socială și cognitivă

acum 4 zile

Hope and Homes for Children a contribuit la închiderea a 55 de instituții de tip vechi, în timp ce alte 10 sunt în curs de închidere.

Și-a lăsat soția și cei patru copilași acasă și a fugit cu amanta

acum 5 zile

Și-a lăsat soția și cei patru copilași acasă și a fugit cu amanta. Motivul? Ei bine, se pare că bărbatul i-ar fi reproșat nevestei că ea l-ar fi împins în brațele femeii cu pricina.

Bună dimineața, Sănătate! Tusea la copii și adulți

acum 5 zile

Tusea poate ascunde o boală sau un simptom al mai multor boli. Uneori este banală, trecătoare, alteori persistă fiind semnul unor afecțiuni grave.

Învățați să se descurce prin propriile forțe

acum 6 zile

Sunt mulţi tineri care îşi propun să părăsească România, imediat ce termină şcoala! Nu este însă şi cazul elevilor unui liceu din Maramureş. Încă de pe băncile şcolii au învăţat ce înseamnă să ai o afacere şi să munceşti serios pentru ea. Dovadă stau serele licelului,...

Cristina Spătar, o mamă model: ”Încerc să stau cu copiii mei tot timpul. Vreau să le ofer cât mai mult din timpul meu”

acum 6 zile

Cristina Spătar are doi copii, o fetiță și un băiețel. ”Încerc să stau cu copiii mei tot timpul. Vreau să le ofer cât mai mult din timpul meu”, a spus artista.

Reşiţa. Fiecare familie care va face sau va adopta un copil va primi 500 de lei

acum 7 zile

Reşiţa se numără printre localităţile care, după 1989, a pierdut un număr mare de locuitori! Însă edilii au găsit o metodă pentru a rezolva această problemă. Fiecare familie care va face sau va adopta un copil va primi 500 de lei. Suma nu este uriaşă, dar iniţiatorii proiectului...

Tot ce trebuie să știi despre fertilizarea in vitro

acum 7 zile

Îți dorești copii, dar nu poți să rămâi însărcinată? Din fericire medicina modernă are soluții și în astfel de situații.

„Dance Planet”, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de dans pentru copii, în platoul matinalilor

acum 8 zile

„Dance Planet”, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de dans pentru copii, în platoul matinalilor.

Cosmin Seleși în lacrimi: "Nimeni din cei care ne conduc, nu se gândesc și la copii"

acum 10 zile

Ozana Barabancea și Gelu Voicu au misiunea ca în această ediție “Ie, Românie” să descopere alături de Mircea Radu, prezentatorul show-ului, cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din Moldova. Ulterior, vor trebui să-i convingă pe aceștia să vină la preselecții.

Rezultate slabe la simulări Evaluare și Bacalaureat

acum 10 zile

Madalina Iacob, reporter Observator, a venit la "Neatza cu Razvan si Dani" sa vorbeasca despre rezultate de la simulări Evaluare și Bacalaureat

1
2
3
4
5
»