Cautare: 4372 rezultate dupa tagul "copii"

Luptători din prima secundă de viață. La eveniment s-au strâns fonduri pentru a cumpăra incubatoare în spitale

acum 10 ore

Şi-au petrecut primele zile din viaţă într-un incubator, dar au ieşit învingători. Şi vor să arate şi altora că se poate, însă numai dacă există dotările necesare. Mai mulţi copii născuţi prematur au venit, alături de părinţi, să-şi spună povestea şi să-i determine şi...

Sfaturi utile de la Nicoleta Luciu. Vedeta îi învață pe micuți să facă Origami

acum 16 ore

Fericirea copiilor este cea mai importantă pentru Nicoleta Luciu! Aşa că a lăsat şorţul de bucătărie şi s-a dedicat în totalitate micuţilor săi! Vedeta ne-a arătat cum îşi petrece timpul liber împreună cu ei!

Marina Dina nu a renunțat la sală. Maternitatea a schimbat-o total pe vedetă

acum 17 ore

Marina Dina a renunţat la carieră doar pentru a deveni mamă. Şi a reuşit! Iar dacă până acum şi-a dedicat tot timpul din lume pentru micuţii ei. acum s-a gândit să facă ceva şi pentru ea!

Masa de prânz servită la o şcoală din Piatra Neamţ a trimis mai mulţi copii la spital!

acum 22 ore

Masa de prânz servită la o şcoală din Piatra Neamţ a trimis mai mulţi copii la spital! Controlul DSP a confirmat temerile părinţilor! În bucătăria firmei de catering, inspectorii au găsit mucegai şi brânză cu e-coli.

Unul din zece copii se naşte înainte de termen în România! Spitalul Universitar din Capitală au lumina în mov Ambulatoriul de Specialitate al unităţii

acum 1 zile

Un copil cu vârsta sub un an moare la fiecare cinci ore în România. Ţara în care unul din zece copii se naşte înainte de termen. Pentru a atrage atenţia autorităţilor, medicii de la Spitalul Universitar din Capitală au luminat astăzi în mov Ambulatoriul de Specialitate al unităţii.

Şapte copii au căzut în plasa unui pedofil periculos din Sibiu

acum 1 zile

Şapte copii au căzut în plasa unui pedofil periculos din Sibiu. Îi ademenea în casa lui cu dulciuri şi bani, le dădea alcool şi apoi îi agresa sexual. Procurorii spun că au dovezi clare. Totul a fost filmat.

Obsesia pentru copii, boală în familia tatălui îndrăgostit de fiica vitregă? O vecină face dezvăluiri scandaloase!

acum 1 zile

Noi acuzaţii tulburătoare! O vecină de-a lui tata Virgil face dezvăluiri scandaloase! Atât despre bărbatul care s-a iubit cu fiica de 15 ani, cât și despre fratele lui.

Elena Gheorghe, despre cei mai importanți oameni di viața ei. Cum s-a schimbat familia vedetei de când s-a născut Amelie Nicole

acum 2 zile

De când a venit pe lume micuța Amelie Nicole, viața Elenei Gheorghe s-a schimbat radical. Cum este ea acum, cu doi copii, dar și dacă există gelozie între ei.

Cum este Andreea Berecleanu ca mamă. Petru: „Eu și mama avem o relație specială”

acum 2 zile

O ştiţi ca femeie de succes, dar.cum e Andreea Berecleanu ca mamă? Ei bine, răspunsurile le aflăm chiar de la copiii frumoasei prezentatoare. Eva şi Petru, alături de mama lor, au oferit un interviu în exclusivitate.

Andreea Berecleanu, un exemplu de femeie puternică. Eva: „Mă înțeleg foarte bine cu mama”

acum 2 zile

Interviu emoţionant cu cea mai frumoasă mămică din showbiz! Andreea Berecleanu, un exemplu de femeie puternică. Prezentatoarea TV are o familie foarte frumoasă și le dedică tot timpul liber copiilor.

Copiii primeau scutire de la școală pentru a putea merge să... culeagă mure

acum 2 zile

Murele sunt renumite pentru efectul lor curativ, dar si pentru că frunzele sale pot fi folosite pe post de vopsea de păr.

Mii de copii din România trăiesc calvarul diabetului de tip 1

acum 3 zile

Sunt dependenţi de insulină, iar statul este prea sărac să îi ajute: deşi un dispozitiv revoluţionar le-ar putea schimba viaţa, nu există bani pentru el. De Ziua Mondială a Diabetului, părinţii copiilor bolnavi se luptă pentru drepturile lor.

Dispozitiv revoluţionar pentru mii de copii care suferă de diabet de tip 1

acum 4 zile

Mii de copii din România trăiesc calvarul diabetului de tip 1. Sunt dependenţi de insulină, iar statul este prea sărac să îi ajute: deşi un dispozitiv revoluţionar le-ar putea schimba viaţa, nu există bani pentru el.

Mama Oana: "Dacă nu fugeam de acasă cu cei mici, în noaptea aia, mă omora!"

acum 4 zile

Mama Oana spune că a rămas fără casa în care locuia cu pruncii ei, doar din cauza tatălui celor mici, care i-ar fi incendiat locuința. Acum femeia şi copilaşii au rămas pe drumuri şi tremură de frică din cauza lui Mihai, tatăl lor.

Iubire cu pumni şi foc? O mamă însărcinată şi copiii, în casa făcută scrum!

acum 4 zile

I-ar fi oferit doar pumni şi picioare, în loc de. iubire! Ba chiar ar fi bătut-o și acum câteva zile, deși ea e însărcinată în şase luni. Dar asta nu ar fi fost tot! Mama Oana spune că a rămas fără casa în care locuia cu pruncii ei, doar din cauza tatălui celor mici, care i-ar fi...

Codin Maticiuc vobește despre nuntă și copil: ”Mi-aș dori și fată și băiat”

acum 4 zile

Codin Maticiuc vobește despre nuntă și copil. Controversatul autor susține că își dorește copii dar nu are preferințe. Vedeta se vede tată, dar se vede un tată singur.

Exerciții pentru mămici și copii. Cea mai simplă metodă de a topi kilogramele în plus

acum 4 zile

Kilogramele în plus reprezintă o problemă pentru mămicile ocupate. Pentru ca acest lucru să nu reprezinte o problemă, acestea pot face exerciții alături de micuții lor.

Aparatul dentar și dinții strâmbi la copii. De la ce vârstă poate începe tratamentul ortodontic

acum 4 zile

Ruxandra Luca a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre consultul ortodontic la copii.

Fă sport împreună cu copilul tău! Locul în care mămicile pot petrece timp cu copiii lor

acum 5 zile

Există un loc special pentru mămici şi copii. Acestea pot dansa, alături de copii lor, şi pot da jos kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV