Cautare: 5351 rezultate dupa tagul "copii"

E vacanţă, iar copiii trebuie să aibă ceva de făcut. Există tot felul de soluţii tabere şi cursuri de vară

acum 1 ore

Limbi străine, actorie, dans, IT. domeniile sunt variate. De ce nu ar exista însă şi ateliere. de gătit? Deşi cei mici trag mai mult la calculator decât în bucătărie, sunt însă şi copii pentru care o mulţime de reţete nu mai au niciun secret.

Val de accidente în judeţul Constanţa, nu mai puţin de 12 oameni au fost răniţi, din cauza alcoolului şi a neatenţiei la volan!

acum 1 ore

În cel mai grav dintre ele, 4 copii au ajuns la spital, iar o fetiţă de 9 ani este în comă. Zeci de salvatori au intervenit, iar medicii au solicitat şi ajutorul.elicopterului SMURD. Poliţiştii au descoperit şocaţi că şoferul s-a urcat beat la volan.

Stai multe ore pe telefon, pe tabletă sau în faţa calculatorului? Atenţie! Specialiştii trag un semnal de alarmă!

acum 21 ore

Pericolele care se ascund în spatele tehnologiei, dar şi impactul acestea asupra copiilor, imediat!

Singurul picnic pentru copiii din România

acum 1 zile

Oana Roman petrece alături de familie o zi de weekend într-un decor magic.

Lavinia Pârva, adevărul despre relația dintre ea și copiii lui Ștefan Bănică Jr.

acum 2 zile

Lavinia Pârva îşi aminteşte că, uneori, în copilărie, le mai făcea probleme părinţilor. Artista dezvăluie cine se ascunde în spatele etichetei pe care oamenii o pun de obicei. Cântăreaţa s-a gândit şi ce ar putea face dacă va fi nevoită să se reprofileze. În plus, ne-a...

Diana Matei și Marian Cleante au facut totul pentru dragoste: "Întotdeauna am avut nişte lupte interioare şi nişte demoni pe care să-i înfrunt"

acum 2 zile

Diana Matei și Marian Cleante, au împlinit anul acesta, chiar de Valentine’s Day, 15 ani de iubire, lucrează împreună de mai bine de 12 ani și sunt părinții unui băiețel de aproape 3 ani.

După 17 zile de chin, copiii blocați în peștera din Thailanda au fost salvați

acum 2 zile

Calvarul a început pe 23 Iunie, când 12 copii, împreună cu antrenorul lor, au rămas blocați într-o peșteră din nordul Thailandei.

Copiii de la "Dance Planet", show total la "Neatza"!

acum 3 zile

Copiii de la Dance Planet au venit la Neatza pentru a-și etala aptitudinile. Echipa de la Neatza a apreciat momentul.

Fobiile membrilor familiei și realitatea virtuală

acum 3 zile

Fobia reprezintă teamă de a fi în prezența unei situații exterioare determinate, fără că această să aibă musai un caracter periculos obiectiv.

Vama Veche nu mai este doar staţiunea care nu doarme niciodată

acum 4 zile

Vama Veche nu este doar staţiunea care nu doarme niciodată, în care toată lumea bea şi se distrează până dimineaţa pe plajă. Foştii vamaioţi s-au maturizat, unii au devenit părinţi, dar acest lucru nu-i împiedică să iubească în contiuare Vama. Aşa că staţiunea a trebuit să...

Mihaela trăiește un coșmar alături de soțul agresiv. A fost bătută cu securea, umilită și dată afară din casă alături de copii

acum 4 zile

Stă cu securea deaspra capului. şi asta la propriu! O femeie imploră ajutor ca să îşi poată salva copiii de furia tatălui lor. Un soţ, un părinte care se poate numi aşa doar de formã, spune mama, pentru că, în realitate, bărbatul ar fi doar un dictator fără milă. Un dictator...

Înotul este unul dintre cele mai bune sporturi pentru copii

acum 4 zile

Înotul este unul dintre cele mai bune sporturi pentru copii! Pot începe de la vârste fragede şi, chiar dacă nu vor face performanţă, cei mici se vor dezvolta armonios din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, părinţii aleg ca în timpul vacanţei de vară să-şi înscrie puştii la...

"La Tzară", locul în care copiii se pot juca cu animalele lor preferate

acum 4 zile

Florin Poduț, administratorul fermei de animale, susține că toți copiii care vor ajunge în acest complex vor petrece timp de calitate alături de patrupedele lor preferate.

Cum o ajută Bogdan Ionescu pe Elena Băsescu după ce a născut

acum 5 zile

Elena primește o mână de ajutor de la Bogdan, acum că a devenit mămică pentru a treia oară. De asemenea, cei doi le oferă copiilor lor tot ce e mai bun pentru a nu simți separarea.

Deşi este extrem de solicitată în plan muzical, Beyonce caută să se implice cât mai mult în viaţa celor trei copii ai săi

acum 5 zile

E drept, are ajutor din partea bonelor, dar şi a mamei sale. Însă chiar şi aşa, de câte ori poate, vedeta alege să-şi petreacă timpul cu cei mici.

Rezultatele finale la bacalaureat au crescut rata de promovabilitate cu 2%

acum 5 zile

A doua corectură a scos la iveală greşeli de redactare şi deci, de atenţie. S-ar putea face controale şi în cazul lucrărilor care au diferenţe de corecturi de peste un punct jumătate. Orice profesor găsit vinovat ar putea să nu mai facă parte din Comisiile de Corectură anul viitor....

Ioana și Petre, o familie de liliputani: "Medicii au zis că sunt 25% șanse să avem copii normali"

acum 5 zile

În urmă cu 12 ani, Ioana și Petre, doi oameni de statură mică, au hotărât să-și unească destinele. La scurt timp cei doi îndrăgostiți au avut și primul copil.

Miracolele continuă în Thailanda. Încă doi copii au fost salvaţi, în urmă cu scurt timp, din peştera în care era blocaţi de 2 săptămâni şi jumătate

acum 5 zile

Băieţii au ajuns la suprafaţă în urmă cu puţin timp. A treia operaţiune de salvare a început încă de la primele ore ale dimineţii.18 salvatori au intrat în grota inundată pentru a-i aduce la suprafaţă pe ultimii copii rămaşi, dar şi pe antrenorul lor.

Oana Ioniță, o femeie fericită! Vedeta are o căsnicie liniștită și doi copii superbi

acum 5 zile

Oana Ioniță s-a retras din lumina reflectoarelor și vorbește despre ceea ce o face cu adevărat fericită.

Bagajul de vacanță, kit de supraviețuire în călătoriile cu copii

acum 5 zile

Bagajul de vacanță este cel mai important lucru atunci când mergem în concediu alături de copii.

1
2
3
4
5
»