Câți copii are, de fapt, Özcan Deniz. Actorul a fost căsătorit de 3 ori până la 51 ani

Publicat pe 19.04.2024 la 16:56 Actualizat pe 19.04.2024 la 17:28

Viața lui Özcan Deniz e desprinsă parcă dintr-un film turcesc. Și-a încercat norocul în dragoste de multe ori, eșuând în câteva relații și două căsnicii. În prezent, actorul are alături o femeie cu 23 de ani mai tânără, despre care se spune că ar fi însărcinată. Iată câți moștenitori are starul.

colaj de imagini cu ozcan deniz si Samar Dadker

Viața lui Özcan Deniz e desprinsă parcă dintr-un film turcesc. Și-a încercat norocul în dragoste de multe ori, eșuând în câteva relații și două căsnicii. În prezent, actorul are alături o femeie cu 23 de ani mai tânără, despre care se spune că ar fi însărcinată. Iată câți moștenitori are starul.

Profimediaimages.ro

Özcan Deniz este unul dintre cei mai iubiți actori și muzicanți. A dat viață multor personaje îndrăgite, punându-și, de fiecare dată, amprenta asupra caracterelor lor.

Chiar dacă a sa carieră este apreciată, viața personală a lui Özcan Deniz e considerată de-a dreptul controversată. Starul a trăit din plin până la 51 de ani, fiind căsătorit de trei ori.

Citește și: Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

Câți copii are, de fapt, Özcan Deniz. Actorul a fost căsătorit de 3 ori până la 51 ani

În prezent, el o are alături pe Samar Dadker, care este cu 23 de ani mai tânără. Cei doi s-au căsătorit în 2023, în cadrul unei ceremonii intime. La petrecere au avut alături mai puțin de 20 de persoane, mama actorului lipsind pentru că nu a aprobat acest mariaj. De altfel, femeia nu a fost de acord nici cu fosta soție.

Recent s-a speculat că Samar este însărcinată. Zvonurile au apărut după ce jurnaliștii au analizat atent biletul de avion al lui Samar Dadgar. Albawaba scria că tânăra plănuia să se deplaseze în Cipru pentru a asista la concertul soțului ei, Özcan Deniz, dar în ultimul moment nu a primit permisiunea medicului.

Cei doi nu au confirmat informația, dar nici nu au negat, lăsând în aer întreaga situație.

În lunile anterioare, înainte de a fi anunțată această relație, Özcan a fost subiect de discuție după problemele dintre el și fosta sa soție și mama singurul lui fiul. Un clip video în care cei doi apar certându-se în fața casei fostei sale soții, care l-a lovit, l-a pălmuit și i-a tăiat cămașa, a făcut vâlvă mare.

Citește și: Cine e bărbatul cu care actrița Burcu Kıratlı s-a căsătorit și a divorțat de două ori. E un celebru cântăreț

Astfel, Özcan Deniz are doar un copil, iar unul pare a fi pe drum. Din păcate, actorul nu îl are alături pe micuțul său, după scandalul imens pe care l-a avut cu Feyta Aktan.

După ce a primit custodia băiatului, fosta soție a lui Deniz s-ar fi mutat în Antalya, fiind tot mai dificil pentru star să își vadă des copilul. Presa din Turcia spune că Feyta nu se opune comunicării dintre fiu și tată, dar este costisitor și incomod pentru Özcan să facă naveta.

Se pare că, la începutul anului, Özcan Deniz i-a făcut o vizită fiului său, căruia i-a dat o veste pe care o ține secretă de ceva vreme.

Conform CNN Türk, acesta i-a spus lui Kuzey: „Vine o surioară. Vei deveni frate mai mare.”.

Informația nu a fost confirmată, dar nici infirmată de vedetă. Rămâne de văzut dacă Özcan Deniz o să fie, din nou, tată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cine e cântăreața cu care Emrah din ”Dragoste și ură” a fost căsătorit 8 ani. Au doi copii împreună

În articolul

Câți copii are, de fapt, Özcan Deniz. Actorul a fost căsătorit de 3 ori până la 51 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x