Cautare: 465 rezultate dupa tagul "despartire"

Celebru, bogat şi generos. Milionarul Nick Rădoi, campionul despărţirilor

acum 19 ore

Atenţie domnişoarelor! Un celebru milionar român este din nou singur! În prag de nuntă şi când părea mai îndrăgostit ca niciodată, Nick Rădoi s-a despărţit de iubită.

În familia Affleck par să fie la modă despărţirile

acum 15 zile

După ce Jennifer Garner şi Ben Affleck şi-au anunţat divorţul în luna iunie şi soţia lui Casey, fratele lui Ben, ar fi depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles. Summer Phoenix a invocat motivul clasic al "diferenţelor ireconciliabile" şi a solicitat împărţirea cu soţul...

Bianca, anunță oficial despărțirea de Liviu: ”El nu este ceea ce îmi doresc”

acum 31 zile

Bianca a cerut să meargă de urgență la Ceremonia Focului pentru a anunța oficial decizia ei în privința lui Liviu. Astfel, concurenta vrea să se asigure că mesajul despărțirii de iubitul ei este unul clar și oficial.

Cum petrece controversatul Gianluca, după despărțire

acum 35 zile

Gianluca nu prea suferă după fosta sa iubită. Celebrul milionar italian a trecut rapid peste despărţire, iar noi i-am aflat secretul.

Maria Păuna, adevărul despre despărţirea de fostul fotbalist Adrian Cristea: ”Ne-am trezit că devenim doi străini”

acum 38 zile

Maria Păuna, supranumită în cercurile mondene bucureştene drept " Prinţesa Sprâncenelor", spune, pentru prima dată, motivele care au dus la despărţirea de fostul fotbalist Adrian Cristea!

Diana spune adevărul despre motivul despărţirii de Ben: "Am fost însărcinată cu el, dar am ales să fac avort. Exista riscul să se nască paralizat"

acum 38 zile

Odată reîntors pe "Insula Iubirii", Andy primeşte o veste care îl uimeşte: Diana îi povesteşte că a fost însărcinată cu Ben, cu doar câteva luni înainte de intrarea în emisiune.

Fostul iubit al Corinei Bud, ”invizibil” după despărțirea de artistă

acum 42 zile

Au fost împreună mulţi ani, credea că e iubirea vieţii ei, dar a ajuns să îşi crească copilul singură! Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Corinei Bud după despărţirea de artistă, în videoul de mai sus.

Gina Pistol și Alin Cocoş, o despărţire care le-a adus numai beneficii

acum 44 zile

S-au iubit, s-au separat, s-au împăcat.ca mai apoi să o ia tot pe drumuri diferite. El s-a vindecat la braţul unei domnişoare, ea cu discursuri motivaţionale. Despărţirea Ginei Pistol de Alin Cocoş le-a adus amândurora numai beneficii.

Primele imagini cu Sandra Izbaşa după despărţirea de Petrişor Ruge

acum 61 zile

Când toată lumea se aştepta să afle data nunţii, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au decis să se despartă! Se pare că fosta mare gimnastă nu îşi revine din şocul produs de ruperea relaţiei pe care o avea cu dansatorul Andreei Bălan.

Alexandra anunță despărțirea de Aurel!: ”Nu știu de ce femeile se agață mereu de bărbatul din trecut, decât să cunoască unul nou. Așa sunt și eu!”

acum 66 zile

Aurel înșeală, Alexandra suferă! Cu dovada sărutului în fața ochilor, concurenta decide să amâne despărțirea până la următoarele dovezi!

O nouă despărțire la Hollywood! Actorii Ben Stiller şi Christine Taylor divorțează după 17 ani de căsnicie

acum 82 zile

Cei doi au marturisit ca prioritarea lor va ramane cresterea copiilor.

Gina Pistol nu se lasă! După despartire, e mai sexy ca niciodată!

acum 100 zile

Gina Pistol nu se lasă! După despartire, e mai sexy ca niciodată! Imaginile surprinse de paparazzii spynews.ro ne şi dovedesc asta!

Gina Pistol: "Trebuie să întălnesc omul acela deosebit, pentru că merit!"

acum 112 zile

Oare a trecut Gina Pistol peste despărţirea de Alin Cocoş? Spunem asta pentru că vedeta se gândeşte deja la un alt bărbat. Gina ne-a oferit un interviu în exclusivitate şi ne-a spus despre aşteptăril ei.

Janet Jackson s-a despărţit de al treilea soţ

acum 129 zile

Janet Jackson s-a despărţit de soţul său la doar câteva luni după ce artista i-a dăruit un fiu, la vârsta de 50 de ani. Un prieten al celor doi a declarat, pentru presă, că cei doi nu mai pot trăi împreună, dar sunt hotărâţi să rămână "părinţi buni" pentru băiatul lor.

Motivele despărțirii tupei A.S.I.A.: ”Exista o râcă...”

acum 138 zile

Anca Neacșu și Sorana Mohamad au vorbit la 2k1 despre motivele despărțirii tupei A.S.I.A.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV