Cautare: 589 rezultate dupa tagul "despartire"

Catinca Roman dezvăluiri despre fostul iubit: ”I-am făcut bagajele și i le-am lăsat în fața locului unde lucra!”

acum 4 zile

Catinca Roman povestește despre tipul de relație pe care îl preferă, dar și despre una din cele mai memorabile despărțiri din viața ei.

Catrinel Sandu înșelată cu cea mai bună pretenă: ”Persoana respectivă era prietenă cu noi”

acum 4 zile

Catrinel Sandu are o viață plină de dezamăgiri în dragoste. După o relație cu Lucian Viziru, frumoasa blondă s-a căsătorit cu un celebru jucător de tenis. Relația acestora s-a destrămat dupa 11 ani de căsnicie.

Gabriel și Roxana nu se află la primul scandal televizat!

acum 5 zile

Gabriel și Roxana nu se află la prima despărțire, dar nici la primul scandal televizat. Bărbatul a apelat în urmă cu aproximativ nouă ani la ajutorul emisiunii noastre.

Aurel, declarații după despărțirea de Alexandra: „Îmi pare rău pentru Alexandra, pentru tot ce s-a întâmplat”

acum 7 zile

Aurel a picat testul fidelităţii şi a renunţat la tot, de dragul ispitei. Acum vorbește despre regretele pe care le are. Există cale de împăcare între cei doi concurenţi?

Despărţire şoc în showbiz. Cortes și iubita lui au luat-o pe drumuri separate

acum 8 zile

Şi dacă unii se pregătesc de nuntă, alţii acum sunt departe de acest gand. Şi spun asta pentru că a avut loc o despărţire şoc în showbiz-ul romanesc! Un cunoscut cântăreţ şi iubita lui şi-au spus adio chiar înainte să ajungă în faţa altarului.

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio înainte de nuntă

acum 8 zile

Despărţire șoc în showbiz! Urma să se căsătorească, dar a ales calea despărţirii! Chiar dacă la început de an totul părea să fie începutul unui frumoase poveste de iubire.

Brigitte și Ilie Năstase, dragoste cu năbădăi și anul acesta?

acum 11 zile

Despărțiți dar împreună, așa s-ar putea descrie releția dintre Brigitte și Ilie Năstase. Dacă astăzi se ceartă, maine se împacă și tot așa. Luni la rând au făcut scandaluri peste tot, iar Brigitte Sfăt a anunțat chiar și divorțul anul trecut.

Ce cupluri și-ar putea spune „Pa, pa” în 2018

acum 14 zile

Se pare că anul 2018 nu va fi bogat doar în nunţi.ci şi în despărţiri! Cupluri celebre de peste hotare şi-ar putea spune adio în anul care tocmai a început! Problemele cu care se confruntă în relaţiile lor par că vor duce inevitabil la separare!

Catrinel Sandu, primele si singurele declarații despre divorț: Vom face totul pentru creșterea și educarea fetelor noastre”

acum 18 zile

O altă veste neaşteaptă şochează lumea mondenă la sfârşit de an. Catrinel Sandu şi soţul său, Gabriel Trifu au hotărât să se separe! Avem primele declaraţii ale vedetei despre divorţ!

Salam anunță despărțirea, iar ea își face manichiura. Roxana Dobre arată că nu ii pasă

acum 19 zile

Roxana Dobre arată că nu ii pasă. Desi Florin Salam a anunțat despărțirea, aceasta a fost surpinză în timp ce își făcea manichiura.

Roxana Dobre vorbește despre despărțirea de Florin Salam

acum 24 zile

În prag de sărbători, când toate familiile se adună pentru a petrece împreună, Florin Salam s-a trezit că îi fuge iubita de acasă. Printre lacrimi, Roxana Dobre a spus adevărul despre plecarea sa. Bruneta a recunoscut că şi-a luat copiii şi a fugit, dar, spune ea, nu pentru un alt...

Florin Salam, despre despărțirea de Roxana Dobre: „Nu ne mai împăcăm!”

acum 27 zile

Florin Salam vorbeşte, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre despărțirea de Roxana Dobre! Artistul ne-a spus ce se va întâmpla cu mama copiilor lui.

Un nou divorț în generația de aur a României. Care sunt motivele despărțirii în familia lui Ionel Ganea

acum 30 zile

Declaraţii exclusive despre divorţul care a luat pe toată lumea prin surprindere! Motivul pentru care fotbalistul Ionel Ganea şi soţia lui se despart după ani buni de căsncie

Roxana Dobre, primele declaraţii: "Nu ne-am despărţit să facem lumii pe plac!"

acum 33 zile

Roxana Dobre vorbeşte, în direct la Antena Stars după ce s-a spus că a fugit de acasă cu fostul iubit, dar şi cu jumătate de milion de euro din banii lui Florin Salam!

Iubita lui Salam ,Roxana Dobre, a fugit cu banii cântărețului la fostul iubit. Acesta este însurat și a mai încercat să o tenteze

acum 33 zile

Gest şocant al Roxanei Dobre! Iubita lui Florin Salam a fugit cu Văncică, fostul iubit, care e însurat. Nu cu mâna goală! E acuzată şi că a furat jumătate de milion de euro din banii lui Salam.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au despărțit? Primele declarații ale lui Betty Salam

acum 36 zile

Se vehiculează că manelistul Florin Salam și Roxana Dobre s-au despărțit. Betty Salam a făcut primele declarații și susține că cei doi sunt în relații bune.

Scene incredibile între Laurette și soțul ei: ”Această relație trebuie să ia sfârșit”

acum 36 zile

Beatrice vorbește despre relația lui Laurette cu soțul, dar și despre amenințările pe care le primește pe telefon. Aceasta susține că vedeta trebuie să se adreseze organelor autorizate.

A divorțat de vedeta de soț? Vedeta și-a scot numele de familie al soțului de pe o rețea de socializare

acum 45 zile

A divorțat de Laurette de soț? Vedeta și-a scot numele de familie al soțului de pe o rețea de socializare și asta ar putea să indice faptul că mariajul celor doi s-a încheiat în mod oficial.

Copiii fără părinți, în prag de despărțire! Stelică: "Mami și tati mi-au zis să nu-mi las frații niciodată"

acum 58 zile

Trei lumânări aprinse la două morminte. Trei copiii care vin seară de seară, în vizită la părinții lor. Părinți care s-au dus mult prea devreme în Cer și pe Pământ i-au lăsat singuri pe ei, pe Mirel, Livia și Stelică.

1
2
3
4
5
»