S-au iubit cu foc, dar acum e fiecare pe drumul lui! Cuplurile celebre de actori care s-au despărțit recent

Publicat pe 22.03.2024 la 22:40 Actualizat pe 23.03.2024 la 15:32

Dragostea n-a durat o viață, așa cum se așteptau. Acești actori și-au spus ”adio” după ani de iubire, logodnă și chiar căsătorie. Descoperă ce cupluri celebre de actori s-au despărțit recent, spre surprinderea fanilor.

colaj de imagini cu actori din turcia

Dragostea n-a durat o viață, așa cum se așteptau. Acești actori și-au spus ”adio” după ani de iubire, logodne și chiar căsătorii. Descoperă ce cupluri celebre de actori s-au despărțit recent, spre surprinderea fanilor.

Profimediaimages.ro

S-au iubit, și-au fost alături la bine și la rău, dar până într-un punct. Iată ce cupluri de actori din Turcia s-au despărțit în ultimii ani:

Mert Yazıcıoğlu si Afra Saraçoğlu

În 2018, Afra și Mert au anunțat că formează un cuplu, după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. În 2023, au apărut primele zvonuri că cei doi nu mai formează un cuplu. S-a spus chiar că motivul despărțirii este o a treia persoană, actorul Mert Ramazan Demir din ”Golden Boy”.

Se zvonit că cei doi s-au apropiat pe platourile de filmare, iar în 2023 au apărut primele imagini cu ei la mare. Nu a durat mult și au apărut din nou zvonuri despre despărțire.

Când actrița a fost întrebată, ea a zis că sunt doar colegi și că nu există o legătură amoroasă între ei.

Citește și: Sacrificiile făcute de Demet Özdemir pentru a deveni celebră. Actrița a muncit încă de la 15 ani pentru a își întreține familia dezbinată

Bige Onal și Aras Bulut

Aras și Bige s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției ”Maral” și s-au îndrăgostit. Au început să se întâlnească în 2015, dar relația lor nu a fost lipsită de probleme. Astfel că la finalul anului 2022, ei au decis să se despartă după 7 ani de relație, din cauză că nu au putut depăși neînțelegerile.

”Ne-am despărțit, trecem printr-o perioadă dificilă. El a fost întotdeauna o persoană importantă pentru mine, dar nu s-a putut. Nu am reușit să ajungem la o înțelegere”, spunea actrița.

S-a spus că ei s-au despărțit pentru că Aras nu și-a dorit să se căsătorească cu Bige.

Özge Yağız și Gökberk Demirci

Özge și Gökberk s-au cunoscut în 2019, pe platourile de filmare ale dramei ”Yemin”. Ei au început să se întâlnească după terminarea filmărillor și au oficializat relația. Din când în când, ei au împărtășit imagini cu ei pe rețelele sociale. În noiembrie 2020, actorul a postat un story pe contul de Instagram în care anunța logodna.

Özge Yağız și Gökberk Demirci au fost extrem de iubiți de public, care s-a simțit rănit când ei s-au despărțit pentru prima dată în 2022. Curând ei au realizat că nu pot sta unul fără altul, așa că și-au dat o a doua șansă. Nu mult mai târziu, ei au decis să se despartă din nou.

”Am fost într-o relație. Ne-am despărțit în urmă cu o lună, după ce am purtat o discuție. Nu este nimeni în viața mea.”, a spus Özge.

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță de origine turcă, conform publicului. 23 de vedete superbe au luptat pentru acest titlu

Alp Navruz și Ayça Ayșin Turan

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au îndrăgostit pe platourile serialului „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”), o comedie romantică.

Spre dezamăgirea fanilor, însă, povestea de dragoste dintre Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-a destrămat. Zvonurile despre despărțirea lor circulau de săptămâni întregi și au fost confirmate oficial când cei doi și-au dat unfollow reciproc pe Instagram și au șters fotografiile făcute împreună.

Se pare că motivul despărțirii a fost comportamentul lui Alp Navruz, care a flirtat cu mai multe femei, în sala de fitness, ceea ce a supărat-o foarte tare pe iubita sa.

Cemre Baysel și Aytaç Şaşmaz

Cemre Baysel și Aytaç Şaşmaz s-au cunoscut în 2017 și a fost dragoste la prima vedere. La vremea respectivă, Cemre avea o relație de 4 ani și a decis să îi pună punct. Mai târziu a fost confirmată noua relație a actriței.

Cemre Baysel și Aytaç Şaşmaz au fost surprinși la un restaurant, când luam masa. Mai târziu, au anunțat că formează un cuplu și au început să posteze imagini împreună pe conturile lor de socializare.

În 2022, ei au încetat să se urmărească în social media, anunțând astfel despărțirea.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Relația dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç a început în 2021. Ei erau prieteni și se știau cu mult timp înainte să formeze o relația.

În 2017 au devenit un cuplu, s-au despărțit într-o călătorie la Paris și au redevenit iubiți ca apoi să se căsătorească în august 2022. După doar 8 luni de la ceremonia în care au devenit soț și soție, au decis să divorțeze pe 13 aprilie 2023.

”Este adevărat că nu am putut face căsătoria noastră să funcționeze și am decis să ne despărțim. Știm că această decizie, pe care am luat-o de comun acord și cu respect, ne va afecta familiile și facem tot ce putem pentru a trata totul într-un mod cât mai delicat”, au anunțat cei doi.

Citește și: Cum arată Christian Chávez din ”Rebelde” la 40 de ani. ”Giovanni” s-a pozat recent cu nepoțica sa și a înduioșat internetul

Alina Boz și Mithat Can Özer

După o idilă de patru ani, Alina Boz și Mithat Can Özer, fiul de 41 de ani al muzicianului Sezen Aksu, au decis să se despartă. De-a lungul relației, perechea a preferat să își țină viața amoroasă departe de ochii curioși ai publicului.

Motivul exact din spatele despărțirii lor rămâne nedezvăluit și nici Alina Boz, nici Mithat Can Özer nu au făcut declarații oficiale cu privire la despărțire. Cei doi și-au spus adio în vara anului 2023.

În articolul

S-au iubit cu foc, dar acum e fiecare pe drumul lui! Cuplurile celebre de actori care s-au despărțit recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x