Cautare: 1442 rezultate dupa tagul "happy channel"

9 întrebări scurte pentru Isabella Damla Güvenilir, din serialul turcesc ”ELIF”

acum 9 ore

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

Emanuel Pârvu, complimentat de unul dintre cei mai apreciați regizori

acum 1 zile

Recent întors din Bulgaria, unde a participat la o întâlnire cu oameni de marcă din cinematografie, Emanuel Pârvu a povestit la ”CineCOOL” despre acest eveniment.

”Poldark”, serialul cu peste 8 milioane de telespectatori, vine și la Happy Channel

acum 1 zile

Serialul ”Poldark”, difuzat în România de postul Happy Channel, are un palmares impresionant de premii și nominalizări la festivalurile de film.

Emanuel Pârvu, la ”CineCOOL”: ”Filmul are o bucată de adevăr pe care la teatru nu o vei avea niciodată”

acum 1 zile

Emanuel Pârvu, actor, regizor, scenarist, profesor la UNATC este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de la ora 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții).

O carte bună de citit și de... urmărit. Vlad Gherman vă propune o lectură interesantă

acum 2 zile

La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman vă propune o carte inedită. O carte pe care o puteți citi, dar și...urmări. Apărută în colecția Leda Edge,”Minunata familie Marvel” spune două povești: una în imagini, și o alta în... cuvinte.

”Poldark”, serialul cu un premiu BAFTA și alte 27 de nominalizări la festivalurile de film

acum 2 zile

Serialul ”Poldark”, difuzat în România de postul Happy Channel, are un palmares impresionant de premii și nominalizări la festivalurile de film. Producția britanică și-a adjudecat, în 2016, un premiu important la BAFTA Awards, iar în 2017 a fost noiminalizat, tot la BAFTA, pentru cea mai bună coloană sonoră.

”Poldark”, serialul ce te va ține cu sufletul la gură. Din 22 aprilie, la Happy Channel

acum 2 zile

”Poldark” este un serial de excepție, cu 27 nominalizări și alte 7 premii adjudecate la festivalurile de film, pe care îl poți urmări la postul Happy Channel, din 22 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Vlad Gherman spune bancuri, însă reacția Cristinei Ciobănașu îl lasă fără replică

acum 2 zile

„Mihai Viteazul mergea pe un cal. La un moment dat, cade...”. Continuarea bancului și reacția Cristinei Ciobănașu, în clipul de mai jos.

Ce spune Altair Jarabo, din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, despre colegul ei, Sergio Goyri

acum 3 zile

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

Isabella Guvenilir ne-a spus ce asemănări sunt între ea și personajul pe care îl interpretează în serialul ”ELIF”

acum 6 zile

”Elif”, unul ditre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

acum 6 zile

Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel. O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le...

Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției "Dor Regal". Iată cum poți participa la eveniment!

acum 6 zile

Iutta, brandul cu dor de românesc, sărbătorește 5 ani de brodat povești autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marți 17 aprilie, începând cu ora 19:00. Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin...

Mesajul lui Melek, din serialul ”ELIF”, pentru fanii din România

acum 6 zile

În România, ”Elif” se difuzează în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel, de luni până sâmbătă, de la ora 18.00.

S-au îndrăgostit la filmările pentru serialul ”Sezonul Cireșelor”

acum 8 zile

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi dintre cei mai fumoși și talentați actori din noua generație de artiști din Turcia, sunt la Happy Channel într-unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, care a cucerit milioane de telespectatori: “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”), difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 14.30.

Ce se va întâmpla cu Opera Națională București? Interviu cu directorul interimar Ștefan Ignat

acum 9 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, reporterul Rapha a realizat un interviu cu tenoril Ștefan Ignat, directorul interimar al Operei Naționale București. Direct de la acesta am aflat ce urmează să se întâmple cu această instituție.

Iată cum își petrece timpul liber Isabella Damla Güvenilir din serialul ”ELIF”

acum 9 zile

Pentru cadrele cu Isabella nu au nevoie de multe repetiții, spun producătorii serialului turcesc ”Elif”. Din acest motiv, mulți au declarat presei că Isabella este un copil minune, o actriță înnăscută.

Haideți la teatru! La emisiunea ”PoveștiCOOL” aflați care sunt premierele sezonului

acum 9 zile

În această ediție, sunteți invitați la Teatrul Alexandru Davila, din Pitești.

Stufat de miel cu împletitură din usturoi și garnitură de cușcuș

acum 9 zile

Dan Bogatu este cel pe care Vlad Gherman îl sună ori de câte ori vrea un preparat spectaculos. Un preparat rapid, spectaculor, care îi va impresiona pe musafiri este, spune Chef Dan Bogatu, este stufatul din cotlet de miel, cu garnitură de cușcuș.

Sperietura trasă de Isabella la filmările pentru serialul turcesc ”ELIF”: ”Am crezut că mă voi arde”

acum 13 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

Iată care este materia preferată de la școală a Isabellei, protagonista din serialul turcesc ”Elif”

acum 14 zile

”Elif”, unul ditre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

1
2
3
4
5
»