Cautare: 712 rezultate dupa tagul "machiaj"

Oana Zăvoranu, o magie de machiaj!

acum 6 zile

Oana Zăvoranu a postat pe Facebook un clip în care apare machiată extravagant!

Paula Minginer, noua asistentă de la Acces Direct, a machiat un manechin, legată la ochi!

acum 10 zile

Paula Minginer, noua asistentă de la Acces Direct, a acceptat o provocare inedită! Fosta concurentă de la "Burlacul" a făcut o şcoală de make-up, iar în această seară a machiat un manechin, legată la ochi.

Fetele de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au transformat cu machiajul de televiziune

acum 10 zile

Cel mai complicat de realizat este machiajul de televiziune. Camera de filmat nu iartă nimic, iar dacă machiajul nu este corect realizat, rişti să semeni cu o mască incapabilă să transmită nimic.

Secretele machiajului de televiziune, dezvăluite de Anca Rădulescu!

acum 10 zile

Cel mai complicat de realizat este machiajul de televiziune. Camera de filmat nu iartă nimic, iar dacă machiajul nu este corect realizat, rişti să semeni cu o mască incapabilă să transmită nimic.

A pozat AȘA și și-a cucerit fanii! Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj

acum 11 zile

Frumoasă machiată, super fără pic de make-up! Lidia Buble nu s-a sfiit și le-a arătat fanilor lokk-ul său natural, iar aceștia au fost pe loc cuceriți de felul în care arată vedeta. Pentru vedetele, make-ul este la ordinea zilei, fiind elementul principal pentru a bifa o...

Antonia s-a fotografiat fără pic de machiaj

acum 13 zile

Faptul că Antonia este una din cele mai frumoase femei din România nu mai este niciun secret pentru nimeni. Insa este una din putinele asrtiste care nu ezita sa se expuna public complet nemachiata. Artista şi-a surprins fanii cu mai multe postări în care nu avea niciun strop de machiaj....

Cum ne îmbrăcăm la petrecerea de Revelion

acum 21 zile

Pentru noaptea dintre ani, machiajul şi coafura trebuie să fie simple, dar foarte elegante. Dacă veţi petrece la un restaurant sofisticat, puteţi opta pentru o coadă de cal, prinsă într-o parte şi un machiaj smokey eyes. Doamnele şi domnişoarele care preferă cluburile au nevoie doar...

Patru pași simpli pentru un MACHIAJ perfect de Revelion

acum 21 zile

Simplu si rapid! Asa se face unul dintre cele mai in voga machiaje de Revelion!

Cum arată Gina Pistol fără pic de machiaj?

acum 33 zile

Pune mulţi bărbaţi pe jar cu apariţiile ei, dar de data aceasta imaginea ei a fost cu totul alta. Gina Pistol a ieşit din casă fără pic de machiaj!

Special! Machiaj discret, de ocazie

acum 56 zile

Chiar dacă se poartă ochii de pisică făcuţi cu tuş, dar ori nu ştiu să-i realizeze, ori nu le stă bine, mai bine lipsă. La fel şi cu coafurile savante, apretate cu tone de fixativ.

Special! Machiaj de vară în prag de iarnă

acum 66 zile

Înainte să ieşiţi din casă machiate în culorile sezonului, puneţi-vă întrebarea dacă acestea vă plac sau dacă vă avantajează. Ce rost are să vă daţi cu un ruj grena, dacă vă îmbătrâneşte cu nu ştiu câţi ani?! Nu-i mai simplu să vă machiaţi cum vă stă bine?

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani