Kate del Castillo, fără urmă de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul vedetei de 48 de ani

Publicat pe 21.01.2021 la 12:55 Actualizat pe 21.01.2021 la 13:28

Kate del Castillo este o divă absolută! Arată de-a dreptul impecabil, iar acest lucru poate fi văzut în orice apariție pe care o are! Atunci când nu se lasă pe mâna stiliștilor, Kate este o doamnă extrem de seducătoare.

Kate del Castillo, fără urmă de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul vedetei de 48 de ani

Profimedia

Kate del Castillo Negrete Trillo, născută la 23 octombrie 1972, este o actriță mexican-americană. La vârsta de 19 ani, del Castillo a devenit cunoscută pentru rolul ei principal în telenovela Muchachitas pentru Televisa în 1991.

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Kate del Castillo arată extraordinar de fresh la vârsta de 48 de ani, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.

Aparițiile sale din prezent sunt o încântare pentru cei care îi urmăresc activitatea. De curând actrița a postat o fotografie în care își dezvăluie chipul fără urmă de machiaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kate del Castillio, o viață de artistă

Ulterior, și-a continuat cariera în film și televiziune în America Latină, jucând rolurile principale în telenovele, inclusiv. Alguna vez tendremos alas (1997), La Mentira (1998), Ramona (2000) și Bajo la misma piel (2003–04). În 2011, del Castillo a câștigat recunoaștere la nivel mondial pentru că a jucat rolul principal în serialul Telemundo La Reina del Sur.

În 2017, ea a jucat în serialul de dramă politică Netflix, Ingobernable, interpretând rolul primei doamne a Mexicului, Emilia Urquiza. del Castillo și-a făcut debutul la Hollywood jucând un rol principal feminin în filmul din 2007 Sub aceeași lună și a apărut ulterior în roluri secundare în filmele No Good Deed (2014), The 33 (2015) și El Chicano (2019) și Bad Boys pentru viață (2020).

În articolul

Kate del Castillo, fără urmă de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul vedetei de 48 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x