Cautare: 2402 rezultate dupa tagul "nunta"

Nuntă de un milion de euro. Mireasa a atras toate privirile cu ținuta ei

acum 10 ore

A fost o nuntă de milioane, cei doi îndrăgostiți au respectat toate tradițiile și au avut o nuntă ca în povești. Rochia miresei a fost făcută de un designer celebru, iar accesoriile au fost asortate.

Nuntă de un milion de dolari pentru Serena Williams. Jucătoarea de tenis și-a rugat invitații să nu folosească telefoanele mobile

acum 12 ore

Serena William s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Jucătoarea de tenis și-a rugat invitații să nu își folosească telefoanele mobile deoarece aceasta a semnat un contract de exclusivitate .

A dat serile din cluburi, pe cele lângă fiica lui! A doua lui fiică! Liviu Vârciu e de nerecunoscut

acum 1 zile

De când a venit pe lume mezina sa, celebrul tătic i s-a dedicat trup și suflet. Îi face băiță fetiței, îi cumpără scutece și parcă nu-i mai arde deloc să iasă la distracție. Iar dacă botezul va avea loc anul viitor, să vedem ce a zis Liviu și despre o posibilă nuntă cu mama...

Nicoleta Voica, pregătită pentru soțul numărul patru: „La anul mă mărit”

acum 1 zile

Nicoleta Voica e una din cele mai apreciate interprete de muzică populară, dar pe plan personal nu au ocolit-o necazurile! A avut şansa să trăiască visul american, dar a ales România. Cei trei soţi au înşelat-o, dar artista e gata să iubească din nou.

Nadir se lasă condus de iubită. Artistul are planuri de nuntă alături de mama copilului

acum 1 zile

Dacă pe scenă și la televizor Nadir pare un bărbat dur, se pare că în viața de zi cu zi artistul este condus de mama copilului său. Acesta are și planuri de nuntă alături de iubita lui.

Codin Maticiuc, pregătit să fie tată!

acum 3 zile

Trage gloanţe, prin fiecare replică pe care o dă! Chiar dacă e scump la vedere şi mai ales la vorbă, atunci când are ceva de spus, Codin Maticiuc spune tot FĂRĂ PERDEA!

Nadir se însoară cu mama copilului său: ”Îmi doresc să fac nunta la anul”

acum 3 zile

Complicată mai e dragostea asta! Nadir, de exemplu, a făcut un copil cu o femeie, dar se iubea cu alta. Până când a decis că tot lângă mama fetiţei lui vrea să fie. Iar acum, ce credeţi? Se însoară!

Nuntă ca-n povești pentur câștigătorii ”Bun de luat”. Oana și Laurențiu, cele mai emoționante momente

acum 3 zile

Oana și Laurențiu, mirii care au câștigat concursul "Bun de luat", au avut parte de o nuntă ca în povești. Cum s-au pregătit, cum a decurs slujba religioasă, dar și ce artiști le-au cântat în cea mai importantă zi din viața lor

Codin Maticiuc vobește despre nuntă și copil: ”Mi-aș dori și fată și băiat”

acum 3 zile

Codin Maticiuc vobește despre nuntă și copil. Controversatul autor susține că își dorește copii dar nu are preferințe. Vedeta se vede tată, dar se vede un tată singur.

Mihai Morar, test pentru proaspeții căsătoriți

acum 4 zile

Mihai Morar i-a testat pe cei doi miri, Oana și Laurențiu, în noaptea nunții lor. Cei doi au trecut testul cu bine și au raspuns pozitiv la toate întrebările.

Vedetele au făcut show la nunta Oanei și a lui Laurențiu

acum 4 zile

Oana și Laurențiu, câștigătorii concursului Bun de luat, au avut parte de mult show și voie bună la nunta lor. Vedetele invitate au distrat toți invitații și au cântat până în zori.

Valsul mirilor a emoționat până la lacrimi toți invitații

acum 4 zile

Oana și Laurențiu, câștigătorii concursului Bun de luat, au avut cel mai emoționant moment al serii. Valsul mirilor i-a făcut pe invitați să lăcrimeze.

Oana și Laurențiu, momente emoționante la slujba din Biserică

acum 4 zile

Oana și Laurențiu, câștigătorii concursului Bun de luat, au fost emoționați până la lacrimi în cea mai importantă zi din viața lor.

Ce tradiții au respectat Oana și Laurențiu la nuntă

acum 4 zile

Oana și Laurențiu, câștigătorii concursului Bun de luat, au respectat majoritate tradițiilor de nuntă. Cei doi s-au pus de acord să respecte doar o parte din ele.

Oana și Laurențiu, pregătiri intense pentru nuntă de la primele ore

acum 4 zile

Oana și Laurențiu, câștigătorii concursului Bun de luat, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cea mai frumoasă zi din viața lor a fost plină de emoții și fericire.

Gina Pistol, despre dragoste și copil: ”Eu am fost întotdeauna vedeta familiei”

acum 4 zile

Gina Pistol, dezvăluiri despre relaţia cu Smiley. Vedeta ne-a vorbit despre nuntă şi despre momentul când va deveni mămică.

Nuntă la palat. Ținutele mirilor au atras toate privirile, iar tortul uriaș a fost senzatia serii

acum 4 zile

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o nuntă de vis. Aceștia au avut două ținute extraordinare, mireasa a ales o rochie de prințeșă cu o diademă strălucitoare, iar mirele a ales un costum clasic cu papion.

Gina Pistol, declarații despre căsătorie și sarcină: ”Îmi place să am puterea de a decide pentru mine ce este bine”

acum 4 zile

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Smiley. Vedeta a vorbit despre nuntă şi despre momentul când va deveni mămică.

Otilia Bilionera, planuri de nuntă. A fost cerută în căsătorie de iubitul turc

acum 4 zile

Otilia Bilionera a fost cerută de turcul Sinan? Deşi a încercat să ţină departe de ochii lumii relaţia pe care o are cu artistul, Otilia s-a dat de gol.

Cuplul de la „Bun de luat”, ultimele pregătiri

acum 5 zile

Oana şi Laurenţiu au trăit cele mai frumoase emoţii! Nu numai că nunta lor a fost organizată de echipa Răi da Buni, dar cei doi au vrut ca totul să iasă perfect aşa că au fost atenţi la fiecare detaliu.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV