Cautare: 2132 rezultate dupa tagul "nunta"

Ruby are planuri de nuntă? „Eu în general sunt o persoană foarte geloasă”

acum 18 ore

Ruby e pregătită să facă un pas important în relaţie! Artista a acordat un interviu în premieră şi a dezvăluit tot „Bunica mea este alături de mine”.

În timp ce Ana și Mișu încing ringul de dans, Constantina află secrete de la invitați despre miri

acum 1 zile

Dupa ședința foto, Ana Morodan si chef Mihai Chelaru au întrat pe ringul de dans și au făcut senzație. În acest timp, Constantina a pornit la vânătoare de secrete.

Mireasa simte chemarea Indiei. Aceasta are parte de o surpriză colosală

acum 1 zile

Indradance Group au încins ringul de dans cu mișcari de bollywood si belly dance. Dansatoarele au facut-o pe mireasă să se simtă ca acasă, aceasta ridicandu-se de la masă și dansând alături de ele.

Oana și Marian au deschis seara cu dansul mirilor, moment ce a emoționat toți invitații

acum 1 zile

Mirii acestei săptămâni au deschis seara cu cel mai emoționant dans al mirilor. Aceștia au reușit să emoționeze până la lacrimi toți invitații.

La un pas de leşin? Anca şi Adi Sînă, naşi de lux la un botez grandios

acum 2 zile

A avut nevoie de brațul soțului, când a ieșit din lăcașul sfânt, clătindându-se pe picioare. Frumoasa Anca Serea a trecut prin momente tensionate, dar Adi Sînă a fost acolo, lângă ea să o ajute să-și revină! S-a întâmplat într-o zi extrem de importantă, o zi în care o...

Un accident a produs răsturnări de situație. În loc să joace la propria nuntă, mirii își petrec noaptea pe stradă!

acum 2 zile

Ceea ce trebuia să fie un vis împlinit este pe cale să se transforme în cel mai negru coșmar. Un accident a produs răsturnări de situație. În loc să joace la propria nuntă, mirii își petrec noaptea pe stradă

Ziua nunții, umbrită de lacrimi de durere, nu fericire: ”Sora mea nu vine la nuntă”

acum 2 zile

În ziua nunții ar trebui să curgă lacrimi de emoție, nu de durere.Cea mai frumoasă zi din viața Oanei este umbrită de o lovitură cumpită.

Nunta dintre Adrian Mutu şi Sandra, la un castel din inima Bucureștiului. Iată ce meniu au ales

acum 2 zile

Adrian Mutu şi Sandra au dat startul pregătirilor pentru cea mai tare nuntă a anului! Iată ce surprize pun la cale cei doi îndrăgostiţi pentru sutele de invitaţi, dar şi ce meniu au ales.

Adrian Mutu şi Sandra, lux orbitor la botezul fiului!

acum 3 zile

Numărătoarea inversă a început! La mai puțin de o lună până la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra, dar şi până la creştinarea băieţelului lor, fericiții părinți au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru dublul eveniment de lux. Sandra şi Adi Mutu au devenit soţ şi...

Ela Arjandas şi Anil, un an de la nuntă

acum 3 zile

A trecut un an de când Ela Arjandas şi Anil şi-au unit destinele. Cei doi îndrăgostiţi au sărbătorit cum se cuvine, iar milionarul a început să îşi surprindă frumoasa soţie chiar de la primele ore ale dimineţii. Anil i-a dăruit româncei un buchet superb de flori albe.

Delia sărbătorește cinci ani de căsătorie. Artista și Răzvan au avut o nuntă de vis!

acum 3 zile

Delia şi soţul ei Răzvan sărbătoresc cinci ani de căsătorie. Cinci ani au trecut de la nunta despre care se vorbeşte şi acum în showbiz. Cântăreața a făcut show la petrecere.

Bety face declarații în premieră despre nuntă și sarcină

acum 3 zile

După ce a avut parte de o cerere în căsătorie impresionantă, Betty a dat startul pregătirilor de nuntă : „ M-a cerut chiar de ziua mamei mele”

Nunţile organizate în spatele blocului s-ar putea termina cu dosare penale

acum 5 zile

Poliţiştii nu mai vor să taie doar amenzi pentru deranjarea ordinii publice. Iar un proiect de lege iniţiat de M.A.I. i-ar putea ajuta să aibă mai multă autoritate atunci când vor să stopeze petrecerile gălăgioase. Însă până la schimarea legislaţiei e cale lungă.

Își doresc o nuntă cu scântei! Povestea de iubire dintre Oana și Marian

acum 5 zile

Undeva într-un cartier din Ferentari, lumea s-a adunat în stradă ca la urs, pentru că o echipă de filmare tocmai ce a poposit pe strada lor. Iată povestea de iubire dintre Oana și Marian.

Bătălia pentru o lună de miere de vis! Florentina şi Sorin au câştigat proba aranjamentului perfect de nuntă!

acum 6 zile

Cuplurile s-au întrecut în realizarea aranjamentului perfect de nuntă! Florentina şi Sorin au câştigat prima bătălia pentru o lună de miere de vis!

Nuntă spectaculoasă în Liban!

acum 6 zile

Nuntă spectaculoasă în Liban! Lux, opulenţă, romantism toate le regăsim la una dintre cele mai frumoase nunţi. Ţinutele au fost şi ele pe măsură. Cum s-au distrat tinerii căsătoriţi alături de invitaţi vedem chiar acum!

A început sezonul nunţilor! Cum ne îmbrăcăm la petrecerile elegante

acum 6 zile

Designerul Adina Buzatu a venit la Prietenii de la 11 cu o nouă colecţie vestimentară recomandată pentru petreceri elegante, nunţi sau botezuri!

Betty Stoian: ”Îmi doresc o nuntă calmă, simplă, cu foarte multe flori”

acum 7 zile

Betty Stoian a venit la Răi da buni și a vorbit despre nunta pe care și-o dorește. ”Îmi doresc o nuntă calmă, simplă, cu foarte multe flori”, a afirmat artista.

Pepe și Connect-R, la nunta lui Sorinel Copilul de aur. Connect-R: "Familia este acolo unde nu poate fi dată jos ușor"

acum 7 zile

Pepe şi Connect-r au întreţinut atmosfera la nunta lui Sorinel Copilul de Aur. Mai mult de atât, Pepe a luat parte şi la momentul în care Sorinel a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui soţie.

Mirii au spart pușculița și au organizat o nuntă unică, tortul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

acum 7 zile

Mirii sunt la întrecere. Cu cât sunt mai bogaţi, cu atât e nunta mai extravagantă. Vă arătăm acum o nuntă de milionari din Armenia, acolo unde milioanele s-au aruncat ca.şerveţelele

1
2
3
4
5
»

Observator.TV