Çağla Șıkel s-a întors în brațele fostului iubit? Cum au apărut ea și avocatul Nail Gönenli la nunta surorii sale

Publicat pe 13.03.2024 la 17:12 Actualizat pe 13.03.2024 la 17:56

Cele mai recente fotografii postate de Çağla Șıkel au creat confuzie. Fanii s-au gândit că s-a împăcat cu avocatul Nail Gönenli, cel de care s-a despărțit în urmă cu trei luni.

colaj de imagini cu Çağla Șıkel și Nail Gönenli

Cele mai recente fotografii postate de Çağla Șıkel au creat confuzie. Fanii s-au gândit că s-a împăcat cu avocatul Nail Gönenli, cel de care s-a despărțit în urmă cu trei luni.

Profimediaimages.ro

Çağla Șıkel și-a luat prin surprindere fanii după ce a postat poze de la nunta surorii sale mai mari, Berna Șıkel, care s-a căsătorit recent cu alesul inimii sale, Murat Filcan.

Nu doar asemănarea dintre cele două le-a atras atenția fanilor, ci și apariția lui Nail Gönenli, cel de care actrița s-a despărțit recent. Martorii au fost chiar cei doi foști iubiți, lucru care a dus la apariția unor zvonuri.

”Am crezut că s-a măritat”, au spus mulți dintre internauți. Alți s-au gândit că actrița și avocatul formează din nou o pereche.

Citește și: Marcela Posada a slăbit 14 kilograme! Cum arată actrița din ”Betty cea urâtă” la 53 de ani, după schimbarea drastică

Çağla Șıkel s-a întors în brațele fostului iubit? Cum au apărut ea și avocatul Nail Gönenli la nunta surorii sale

Çağla Șıkel și-a găsit fericirea alături de Nail Gönenli la opt ani după ce a divorțat de Emre Altuğ, tatăl fiilor ei. Cei doi au format o pereche un an de zile și s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei luni.

"Ne-am despărțit acum 2 luni, Çağla a dat explicațiile necesare în legătură cu acest lucru, nu mi se pare corect să vorbesc despre ceva care s-a terminat din nou și din nou. Çağla este încă foarte prețioasă pentru mine, dar nu este vorba de o relație, ci în sens uman, oamenii care au avut o relație respectuoasă se pot reuni din nou chiar dacă acea relație se termină.", a zis avocatul, conform t24.com.

”Asta nu înseamnă că ne-am împăcat”, a mai punctat Gönenli, care a explicat că: ”Devenisem deja o familie cu Berna și Murat, ar fi fost foarte ciudat să nu fiu alături de ei în cea mai fericită zi a lor. Ar fi ieșit din discuție să refuz oferta lor de martor la nuntă. Rugămintea mea pentru tine este să nu mai aduci în discuție această problemă, deoarece Çağla are doi fii și o familie, este dureros să încerci să discuți despre asta tot timpul".

Marele absent de la nuntă a fost fostul soț al lui Çağla Șıkel, cu care actrița are doi copii.

Citește și: Actorii turci care au slăbit spectaculos. Puțini îi mai recunosc acum după ce au topit kilogramele. Cum arătau înainte

Çağla Șıkel are doi copii din fostul mariaj

Çağla Șıkel a fost căsătorită cu cântărețul și actorul Emre Altuğ. În 2009, ei au devenit părinții lui Kuzey Altuğ, iar în 2012, pe lume a venit al doilea lor băiețel, Uzay Altuğ.

În 2015, modelul și Emre Altuğ și-au spus ”adio” după 7 ani de iubire. Opt ani mai târziu, actrița anunța că are o nouă relație. Iată că nu a fost cu noroc.

”Da, vestea este adevărată, ne-am despărțit. A fost necesar. A fost o decizie comună”, a confirmat aceasta separarea de celebrul avocat.

Citește și: Cele mai vizionate seriale cu Can Yaman. TOP 5 producții de succes cu îndrăgitul actor

În articolul

Çağla Șıkel s-a întors în brațele fostului iubit? Cum au apărut ea și avocatul Nail Gönenli la nunta surorii sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x