Cautare: 41 rezultate dupa tagul "tehnica"

Scapă de energiile negative din organism. Tai Chi Chuan, tehnica care îți poate prelungi viața

acum 111 zile

Tai Chi Chuan înseamnă acțiunea (tai) energiei interne (chi), prin palme sau pumni (chuan) și este o tehnică care te scapă de enrgiile neagtive din organism și îți poate prelungi viața.

Tehnica de micropigmentare pentru sprâncene perfecte: „Oferă un aspect natural”

acum 235 zile

Tehnica de micropigmentare pentru sprâncene este una dintre cele mai folosite tehnici de machiaj . Există riscul, însă, de a vi se schimba fizionomia feței.

Smiley News: Cea mai nouă tehnică de făcut pui la grătar

acum 340 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani care este cea mai nouă tehnică de făcut pui la grătar.

Ce presupune tehnica "Salutului soarelui" din Yoga

acum 418 zile

Salutul Soarelui este o succesiune aproape neîntreruptă de 12 mişcări, repetate de mai multe ori la rând, ce tonifică întreaga musculatura corporală şi face să apară o anumită accelerare dublată de o amplificare armonioasă a respiraţiei şi a ritmului cardiac, fără a provoca...

Curs pentru viaţă la mitingul aviatic de la Băneasa

acum 659 zile

Spectatorii mitingului aviatic de la Băneasa au putut învăţa şi cum să salveze oameni. I-au instruit specialiştii de la SMURD care, le-au arătat cum să salveze oameni.

Special! "Contouring", tehnica de machiaj făcută celebră de Kim Kardashian

acum 731 zile

Milioane de femei din întreaga lume au fost captivate de "contouring" - tehnica de machiaj făcută celebră de Kim Kardashian!

Ai făcut-o greșit până azi! Cum să te speli CORECT pe mâini: tehnica durează câteva SECUNDE și te scapă definitiv de BACTERII

acum 767 zile

Faci parte dintre cei care au impresia că oricât de des s-ar spăla pe mâini, tot nu reușesc să extermine bacteriile și virușii ce le amenință sănătatea? Dacă da, află că, în loc să arunci banii pe diverse produse antibacteriene, tot ce trebuie să faci este să înveți să te speli corect pe mâini.

Special! Clown Contouring, o nouă tehnică în ce privesşte sculptarea feţei prin machiaj

acum 852 zile

Make-up artiştii de renume internaţional au avut o tentativă de a pune capăt modei conturării trăsăturilor! S-a întâmplat în urmă cu doar câteva luni, însă mişcarea nu a avut rezultatul scontat

Ţi-ai dat seama deja? Ce se întâmplă dacă strângi aceste două degete timp de câteva secunde

acum 857 zile

De fiecare dată când nu te simți bine, strânge aceste două degete. Efectele sunt miraculoase!

Tatuajele albe, la modă! Află ce tehnică presupun și cum sunt realizate

acum 904 zile

O nouă modă în ceea ce priveşte tatuajele câştigă din ce în ce mai multe teren. Tatuajele albe.

Părul curcubeu a revenit! Uite cum se realizează și cum arată prin metoda “ELASTICUL”

acum 956 zile

Dacă în anii trecuţi, singura extravaganţă în materie de coafuri o reprezentau şuviţele colorate în anumite nuanţe, acum - când vine vorba despre vopsit - nu mai există nicio limită.

SPECIAL! Cea mai nouă tehnică de vopsit părul

acum 965 zile

Tehnicile de vopsire a părului se dezvoltă pe măsura dorinţei doamnelor de a avea podoaba capilară colorată cât mai fistichiu. Un nou curent în vopsitul podoabei capilare a fost lansat la Hollywood. Vopsitul pe sticlă!

SPECIAL! S-a inventat dieta cu gheață

acum 965 zile

Lumea e plină de pseudo-nutriţionişti, care inventează tot felul de diete-minune doar-doar vor căpăta o oarecare notorietate. Este singura explicaţie pentru apariţia curei de slăbire cu gheaţă.

Nu ți-ai fi imaginat că așa se fabrică avioanele! Un clip INEDIT ne dezvăluie tehnica, pas cu pas!

acum 992 zile

Este nevoie de extrem de multă muncă pentru a construi un avion. Partea uimitoare este modul în care se transformă o bucată de metal în mijlocul de transport cu care ne putem deplasa în toate colțurile lumii

NU vei mai avea probleme cu somnul! O tehnică SIMPLĂ te ajută să adormi cât ai clipi!

acum 1076 zile

Dacă ești genul de persoană care are probleme atunci când vine vorba de adormit, profesorul Dr. Andrew Well îți va deveni brusc unul dintre cei mai buni prieteni. Acesta a descoperit o tehnică inedită de respirație, numită 4-7-8, care te poate adormi în câteva clipe

Special! Aventura virtuală extremă din ochelari

acum 1095 zile

Tehnica de vârf ne poate ajuta să fim oriunde ne dorim. Iar asta putem realiza cu ajutorul unor ochelari speciali, pe care îi putem conecta la computer. Şi astfel, printr-un simplu click, putem să ne deplasăm oriunde dorim şi să fim ce dorim.

Special! Tehnica machiajului de calitate

acum 1179 zile

O ocazie deosebită trebuie marcată printr-un machiaj de ocazie! Acesta trebuie să fie realizat în culori mai puternice, dar şi cu foarte multă tehnică.

Obiceiul la care trebuie să renunți! De ce nu îți iese look-ul cat eye perfect

acum 1218 zile

Te-ai săturat ca look-ul cat eye să-ți iasă întotdeauna tremurat? Sau asimetric? Află ce nu faci bine și cum ar trebui să accentuezi, de fapt, ochii!

Nu te-ai combina cu ei pentru toți banii din lume! 9 actori CELEBRI pentru modul GROAZNIC în care SĂRUTĂ

acum 1404 zile

Sub lumina reflectoarelor și a indicațiilor regizorului nu poate fi ușor să săruți ... decent. Dar având în vedere multitudinea de staruri care NU primesc reclamații, ba chiar aprecieri pozitive, este un pic deprimant să ajungi faimos pentru stilul groaznic de a săruta. Uite cine a ajuns pe acestă listă:

1
2
3

Observator.TV