Cautare: 247 rezultate dupa tagul "varsta"

Numerologul Romeo Popescu, adevărul despre vârsta pe care o avem

acum 1 zile

Numerologul Romeo Popescu a venit în această dimineață la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre ce facem la vârstă pe care o avem.

Dragoș Dolănescu, sărbătoare la cei 42 de ani. Artistul a fost înconjurat de soție și cei trei copii

acum 2 zile

Dragoș Dolănescu a împlinit vârsta de 42 de ani, iar un așa eveniment nu putea trece nesărbătorit. Astfel că și-a adunat familia și toți prietenii și a petrecut până în zori.

Aparatul dentar și dinții strâmbi la copii. De la ce vârstă poate începe tratamentul ortodontic

acum 8 zile

Ruxandra Luca a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre consultul ortodontic la copii.

Avertismentul dur al experţilor! Vârsta de pensionare ar putea creşte la 70 de ani, în 2030

acum 10 zile

În mijlocul scandalului mutării contribuţiilor de la angajator la angajat, sunt şi români care se întreabă ce se întâmplă cu pensiile lor, după ce ministrul Muncii a anunţat reducerea contribuţiilor la Pilonul 2. Semnalul de alarmă este tras de experţi, care atrag atenţia că...

Nadia Comăneci. sărbătorita zilei. Vedeta împlinește 56 de ani

acum 10 zile

Nadia Comăneci împlinește vârsta de 56 de ani. Cea mai mare gimnastă din toate timpurile va petrece în familie.

Doina Ghițescu își caută jumătatea printre burlacii României. I-a uimit pe jurați cu sinceritatea și dezinvoltura ei

acum 14 zile

Doina Ghițescu își caută jumătatea printre burlacii României. Vedeta consideră îl vede pe Cheloo ca cel mai potrivit pentru ea dacă erau mai apropiați ca vârstă.

Cum petrece Gabriel Cotabiță la vârsta de 62 de ani?

acum 21 zile

Gabriel Cotabiță a împlinit vârsta de 62 de ani. Artistul povestește cum se simte la anii aceștia și cum petrece de ziua lui.

Diana Munteanu către Florin Ristei: "Ai vreo teamă în legătură cu vârsta?"

acum 21 zile

Diana Munteanu, prezentatoarea de la "Prietenii de la 11", vrea să afle de la colegul ei de platou, Florin Ristei, dacă este îngrijorat că a făcut 30 de ani și în curând va ajunge și la 40 de primăveri.

Veta Biriș: „La 17 ani m-am măritat”

acum 23 zile

Veta Biriș își deschide sufletul și ne povestește cum a început viața ei de familie. Artista s-a căsătorit la vârta de 17 ani.

Ovidiu Cuncea: „Ma simt bătrân... Simt că încep să cobor ”

acum 24 zile

Ovidiu Cuncea, invitat in cadrul emisiunii Dincolo de aparențe, vorbește despre viața lui. Artistul a împlinit anul acesta 50 de ani și declară că se simte bătrân.

Atunci când există talent, vârsta nu contează!

acum 27 zile

Asta au demonstrat 300 de puşti din Târgu-Mureş, care la îndemnânul învăţătorilor s-au apucat de preparat mâncăruri delicioase, dar mai ales sănătoase. Şi, cel mai important, şi-au învăţat colegii că există şi dulciuri sănătoase: cele preparate în casă.

Lissa a cântat pentru prima dată, pe o scenă adevărată, la vârsta de 12 ani

acum 27 zile

Lissa s-a lansat recent în lumea muzicii cu piesa „The Lucky One”. Aceasta a cântat pentru pirima dată, pe o scenă adevărartă, la vârsta de 12 ani.

Cosmina Păsărin a împlinit 35 de ani, dar arată ca la 20!

acum 50 zile

Cosmina Păsărin e veşnic tânără! Bruneta a împlinit 35 de ani, dar nu-i arată!

Părăsită de mama de la vârsta de opt luni! Povestea tulburătoare a Biancăi și a lui Marius

acum 51 zile

O iubire începută pe băncile școlii. Povestea incredibilă care i-a adus împreună pe viitorii miri de la Nuntă cu scântei.

Modelul care face ravagii pe Instagram are 50 de ani

acum 54 zile

Nimeni nu îl crede când își spune vârsta și toata lumea crede că are 20 de ani, însă modelul care face ravagii pe instagram are nici mai mult nici mai putin de 50 de ani.

La vârsta a treia, mai excentrici decât adolescenții

acum 99 zile

Toţi tinerii îi invidiază! Ele sunt cele mai cele mai excentrice şi cool cupluri, şi nu, nu sunt tineri! Deşi treptat ne pierdem entuziasmul şi forţa, femei şi bărbaţi de vârste înaintate au demonstrat că apariţiile pozitive contează cel mai mult. Iată cele mai stylish cupluri...

Cuplurile pentru care vârsta e doar un număr

acum 103 zile

O vorbă spune că dragostea nu are vârstă şi se potriveşte perfect unor cupluri din showbiz. În ciuda diferenţei uneori chiar de câţiva zeci de ani, relaţia lor rezistă.

Fuego, amintiri din copilărie: ”Când eram puștan, îmi plăcea să mă dau în hintă”

acum 103 zile

Paul Surugiu - alias Fuego face mărturisiri emoționante. Artistul încă se mai gândește la copilărie și devine nostalgic când se gândește la rapiditatea cu care au trecut cei mai frumoși ani. De altfel, acestuia încă îi face plăcere să practice...

Veste teribilă pentru români! Vârsta de pensionare ar putea crește chiar și cu doi ani

acum 111 zile

O veste a venit ca o undă de şoc pentru toţi românii. Vârsta de pensionare ar putea creşte la 67 de ani. Sindicatele susţin că ar fi un dezastru. O astfel de măsură nu ar putea fi aplicată pe piaţa muncii din România, unde sunt mari probleme în găsirea unui loc de muncă pentru cei...

Dacă există pasiune, nici nu mai contează vârsta

acum 125 zile

A dovedit-o o copilă din Târgu Mureş care, la doar 13 ani, este deja campioană mondială la dans acrobatic. Monica Duca a dus tricolorul tocmai în Canada, acolo unde a demonstrat, în faţa a opt mii de concurenţi, că este cea mai bună din lume atunci când vine vorba de precizie şi...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV